Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?

O once vardi o sonra vardi isi yas bence. Ingiltere ligi her zaman gozonundedir zaten. Owen da hepsinden once vardi da ne oldu?

Bugün Xavi diyenlerin ( bizim forumdaki ) %10'u Barca popüler olmadan da ben Xavi'yi sonuna kadar destekliyordum desin ve bunu kanıtlasın ben bir daha bu forumda Gerrard'ın adını dâhi anmayacağım. Günümüz Barcalıları, geleceğin hangi takımının taraftarı ? hangi oyuncunun hayranı ?

Not ; Xavi'yi yedek kaldığı dönemlerden beri destekleyenler hariç.

Bugün Xavi diyenlerin ( bizim forumdaki ) %10'u Barca popüler olmadan da ben Xavi'yi sonuna kadar destekliyordum desin ve bunu kanıtlasın ben bir daha bu forumda Gerrard'ın adını dâhi anmayacağım. Günümüz Barcalıları, geleceğin hangi takımının taraftarı ? hangi oyuncunun hayranı ?

İmza.

ben xavi ni gerrard dan bi eksiğini göremiyorum,ama gerrard ın xavi den eksiği var:o

Xavi Gerrard kadar komple bir oyuncu değil. Tamam pas tekniği ve oyun zekası olağan üstü olabilir, hücum gücü yüksek olabilir, defansa yapmasını da biliyor olabilir ama Gerrard tam bir oyuncu. Defansı da süper yapıyor, ofansı da. Sağ bekten tut, forvete kadar her mevkiide oynuyor neredeyse. Ama Xavi sadece ortada oynuyor. Sırf pas tekniği daha iyi diye Xavi denemez bence, Gerrard daha komple bir oyuncu. Tabii ben Xavi'yi daha çok sevdiğim için ankette Xavi dedim ama objektif bakış açısıyla bakarsam olay budur :)

Benden başla saymaya. Barca'lı değilim. Hatta sevmem Realliyimdir daha çok. Başardıkları işleri falan geçin adamın kumaşı, zekası hayranlık uyandırıyor. Gerrard'ı yıllarca izledim hiç öyle bir kıvılcım almadım. Xavi Hernandez bize Zidane dan Hagi'den esintiler sunuyor. Orkestra gibi takımı yönetiyor. Bu yüzden özel.

Zidane'ın da Gerrard'dan eksikleri vardı. Hatta bazı sistem ve takımlar için Gerrard daha idealdir. Ama ikisinin kumaşını kıyaslama gafletine düşmüş kimse yoktur sanırım.

Xavi de öyledir.

YouTube - Goal Pedro Barcelona [2-0] Sevilla HQ - 16/01/2010

https://www.youtube.com/watch?v=7FCm4k_m_qg

Şu iki pasa bakın... İş sadece zekada. Hayranlık duyduğunuz şeye bağlı. Oyuncu özellikle kompleymiş falan bunlar beni ilgilendirmiyor:)

Xavi Messi gibi başka bir gezegenden sanki.

aynen reis messiyle xabi barcelona olduğu için messiyle xabi oldu.

Barcelona sempatizanı olup 30 küsür yaşlardaki Xavi'yi 3 sene öncesinden falan desteklemeye başlayanlar var.

Yanlız ben 2000'li yıllardan beri kendimi bildim bileli Steven Gerrard hayranıyımdır. Her sene formasını alırım bir şekilde, elimde tam 8 tane Gerrard forması var.

İngiltere Türkiye maçında ve Liverpool'a gittiğimizde bir maçını gidip canlı seyretme şansı buldum. Taraftar adamı ilah olarak görüyor o ayrı mesele.

Xavi mükemmel bir futbolcudur.

Ancak Steven Gerrard, başlı başına bir takım demektir.

Gerrard başlı başına takım falan değildir. Xavi de değildir. Zidane öyleydi Fransa takımına bakın o gittikten sonra. Gerrard'lı ingiltere neyi başarmış ki tek başına takım oluyor?

İyi gaz veriyor, ateşliyor manyak goller atıyor olabilir ama asla takım falan değildir kendisi.

Gerrard daha komple bir futbolcu..

Gerrard başlı başına takım falan değildir. Xavi de değildir. Zidane öyleydi Fransa takımına bakın o gittikten sonra. Gerrard'lı ingiltere neyi başarmış ki tek başına takım oluyor?

İyi gaz veriyor, ateşliyor manyak goller atıyor olabilir ama asla takım falan değildir kendisi.

Kendisi hakkında bu tarz yorum yapan sadece ben değilim,

Owen, Carregher ve Mourinho.

Orkun'a katılıyorum.

Yasayan efsanedir Gerrard.

Biz nasıl diyosak Profesyonellige karsı M.Oktay diye onlarda eminim Gerrard'a öyle diyorlardır.

Oyunculugu tartısmaya acık bile degildir.

Kendisi hakkında bu tarz yorum yapan sadece ben değilim,

Owen, Carregher ve Mourinho.

Owen ve Carragher çok önemli değil sonuçta takım arkadaşları, kaptanları. Mourinho baz alınabilir ki, bu tarz söylemler çok rahat bulunabilir. Ben genelde 20-30 tanesini bir arada yazarım:)

Şuan ikisini ele aldığımızda Gerrard Xavi'den biraz farklı bir oyuncu olarak görünür. Sahayı daha çok parselleyerek oynar. Aynı zamanda hız ve fizik olarak Xavi'den daha üstündür. Xavi oyunun iki yönünde 15 metrede pasörlük yapar ve muhteşem bir oyun zekasına sahiptir. Gerrard'ın performansını son iki senedir beğenmememin bir nedeni de Liverpool'un saçma sapan transferleridir. Daha önce yanılmıyorsam Gerrard'a vermiştim oyumu, ama Xavi'nin bir futbolcudan öte bir sanatçı olduğunu da unutmamak gerekiyor...

bence GERRARD xabiden çok daha iyi bir ortasaha oyuncusu şutları daha iyi daha hızlı daha güçlü daha çabuk

Owen ve Carragher çok önemli değil sonuçta takım arkadaşları, kaptanları. Mourinho baz alınabilir ki, bu tarz söylemler çok rahat bulunabilir. Ben genelde 20-30 tanesini bir arada yazarım:)

Senin efsane kabul ettiğin Zidane'da Gerrard'ın en iyi olduğunu düşünüyor.:)

Geri
Üst Alt