Tufan Aydın
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2009
- 2.460
- 0
- 1.306
Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?
gerard mı ne gerardı? xavi .
gerard mı ne gerardı? xavi .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün Xavi diyenlerin ( bizim forumdaki ) %10'u Barca popüler olmadan da ben Xavi'yi sonuna kadar destekliyordum desin ve bunu kanıtlasın ben bir daha bu forumda Gerrard'ın adını dâhi anmayacağım. Günümüz Barcalıları, geleceğin hangi takımının taraftarı ? hangi oyuncunun hayranı ?
Not ; Xavi'yi yedek kaldığı dönemlerden beri destekleyenler hariç.
ben xavi ni gerrard dan bi eksiğini göremiyorum,ama gerrard ın xavi den eksiği var![]()
Bugün Xavi diyenlerin ( bizim forumdaki ) %10'u Barca popüler olmadan da ben Xavi'yi sonuna kadar destekliyordum desin ve bunu kanıtlasın ben bir daha bu forumda Gerrard'ın adını dâhi anmayacağım. Günümüz Barcalıları, geleceğin hangi takımının taraftarı ? hangi oyuncunun hayranı ?
Gerrard başlı başına takım falan değildir. Xavi de değildir. Zidane öyleydi Fransa takımına bakın o gittikten sonra. Gerrard'lı ingiltere neyi başarmış ki tek başına takım oluyor?
İyi gaz veriyor, ateşliyor manyak goller atıyor olabilir ama asla takım falan değildir kendisi.
Kendisi hakkında bu tarz yorum yapan sadece ben değilim,
Owen, Carregher ve Mourinho.
Owen ve Carragher çok önemli değil sonuçta takım arkadaşları, kaptanları. Mourinho baz alınabilir ki, bu tarz söylemler çok rahat bulunabilir. Ben genelde 20-30 tanesini bir arada yazarım![]()
bence GERRARD xabiden çok daha iyi bir ortasaha oyuncusu şutları daha iyi daha hızlı daha güçlü daha çabuk