Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Zor soru felan değil,karışılaştırma yanlış.

Xavi defansif Gerrard Ofansif.

Yok daha neler.

Esasen tam tersidir durum; Gerard komple bir MC'dir. Defansı Xavi'den daha kuvvetlidir, oynadığı pozisyon gereği defansif özellikleri ön plana çıkmaz ayrı dava.

Xavi de tam bir MC'dir ancak, o da ofansif açıdan iyidir.

Oynadıkları sistem gereği öyle görünmektedir.

Şahsi kanaatim, Gerard. Xavi son yıllarda performansını artıırdı. Gerard ise, yıllardır aynı çizgide devam ediyor. En tepelerde yani.

Gerrard yıllardır aynı performans'ta, dediğin gibi. ancak bu performans Xavi'nin kapasitesinin yanına bile yaklaşamaz. Xavi'yi izleyen her insan açıkça görebilir bunu. Xavi sihirbaz, usta, inanılmaz bir futbol üstadı. Şu an dünyada yok Xavi gibisi. Açıkçası 50 tane Gerrard olsa Xavi'nin tozunu alır.

Şahsi düşüncem, Gerrard, Xavi'nin yanında bir kütükten başka birşey diğildir. Xavi'yi Liverpool'a verseniz, Liverpool'da %50 performans artışı olur hücumlarda.. Gerrard'ı Barcelona'ya verseniz, adam orta sahada ne yapacağını şaşırır.

Gerrard yıllardır aynı performans'ta, dediğin gibi. ancak bu performans Xavi'nin kapasitesinin yanına bile yaklaşamaz. Xavi'yi izleyen her insan açıkça görebilir bunu. Xavi sihirbaz, usta, inanılmaz bir futbol üstadı. Şu an dünyada yok Xavi gibisi. Açıkçası 50 tane Gerrard olsa Xavi'nin tozunu alır.

Şahsi düşüncem, Gerrard, Xavi'nin yanında bir kütükten başka birşey diğildir. Xavi'yi Liverpool'a verseniz, Liverpool'da %50 performans artışı olur hücumlarda.. Gerrard'ı Barcelona'ya verseniz, adam orta sahada ne yapacağını şaşırır.

Yahu bırak.

Bi Xavi bi Lincoln zaten.

Emir,Hayri ve Ferhat siz biliyorsunuz sadece futbolu değil mi ..?

Yahu bırak.

Bi Xavi bi Lincoln zaten.

bir önceki sayfada postladığım video'yu izle kendin karar ver. ki o video'da bile Xavi'nin %20'sini görebilirsin. Ayrıca, geçtiğimiz 2 sezon tüm Barcelona maçlarını izledin mi ? Euro maçlarını izledin mi...

bir önceki sayfada postladığım video'yu izle kendin karar ver. ki o video'da bile Xavi'nin %20'sini görebilirsin. Ayrıca, geçtiğimiz 2 sezon tüm Barcelona maçlarını izledin mi ? Euro maçlarını izledin mi...

Yemişim videosunu.

Videodan sana adını duymadığın ne kral topçular çıkartırım.

Anket sonucunu öneriyorum sana. Hadi ben izlemedim diyelim Xavi'yi, bu kadar oy veren de mi yanlış düşünüyor?

Yemişim videosunu.

Videodan sana adını duymadığın ne kral topçular çıkartırım.

Anket sonucunu öneriyorum sana. Hadi ben izlemedim diyelim Xavi'yi, bu kadar oy veren de mi yanlış düşünüyor?

video'sunu yiyemezsin. Bahsettiğin adam Barcelona'nın bel kemiği. Okadar kaliteli - ego - 'yu makine gibi işleten bir adam.

Anket sonucunuda ben yemişim o halde.

Cevap ver ;

1. hadi iki sezonu geçtim, geçtiğimi sezon Barcelona'nın kaç maçını izledin ?

2. euro maçlarında XAVI'yi izledin mi ?

Premiership forumlarına bir göz atarsan, Gerrard'ın ne kadar abartılan bir oyuncu olduğu konusunda %80'in nasıl hemfikir olduğunu göreceksin. Gerrard, Liverpool'un en büyük silahlarından biri olabilir, iyi oyuncudur, sağlam oyuncudur. Ancak, asla Xavi'nin yetenekleri ve zekasıyla boy ölçüşemez. Asla.

Bu budur.

Xavi>Gerrard

Xavi komple bir oyuncudur oyunun ofansifte defansifte yönünü rahatlıkla oynayabilir.

Emir'i önemseyip cevap vereni dövüyorlarmış. :o Bir ara Lincoln, Gerrard'dan iyiydi. :(

video'sunu yiyemezsin. Bahsettiğin adam Barcelona'nın bel kemiği. Okadar kaliteli - ego - 'yu makine gibi işleten bir adam.

Anket sonucunuda ben yemişim o halde.

Cevap ver ;

1. hadi iki sezonu geçtim, geçtiğimi sezon Barcelona'nın kaç maçını izledin ?

2. euro maçlarında XAVI'yi izledin mi ?

Premiership forumlarına bir göz atarsan, Gerrard'ın ne kadar abartılan bir oyuncu olduğu konusunda %80'in nasıl hemfikir olduğunu göreceksin. Gerrard, Liverpool'un en büyük silahlarından biri olabilir, iyi oyuncudur, sağlam oyuncudur. Ancak, asla Xavi'nin yetenekleri ve zekasıyla boy ölçüşemez. Asla.

Bu budur.

Emir..

Xavi nin oyun zekası biraz daha fazla ama diğer unsurlarıda gözardı edemeyiz..Daha skorer ve şutları çok etkili..Yani uzaktan şut çekip ters köşeye yatıracak kadar..:)Bizim maçtada yapmıştı bunu mondi terse yattı ayağına çarptı top. Ek olarak gerard 80 metreden çok hızlı isabetli koşu yoluna paslar atabiliyor böyle paslarda bir numara bana göre.. mücadele gücü yüksek takımı ateşleyen tam bir lider..İkisinin oynadığı takımların kalitesinide gözardı edemeyiz birde..

Sonuç olarak ikiside müthiş oyuncu ama Gerard bi ekol efsane..Bunları barçalı biri olarak söylüyorum.. :D

Xavi hakikaten son zamanların en iyilerinden İniesta yla ama bence Gerrard sonucta Gerrardı da o takıma koysanız o da aynı performansı sergiliycektir bu iki oyuncuyu karsılastırırken takımlarada bakmak lazım bence

Emir..

Xavi nin oyun zekası biraz daha fazla ama diğer unsurlarıda gözardı edemeyiz..Daha skorer ve şutları çok etkili..Yani uzaktan şut çekip ters köşeye yatıracak kadar..:)Bizim maçtada yapmıştı bunu mondi terse yattı ayağına çarptı top. Ek olarak gerard 80 metreden çok hızlı isabetli koşu yoluna paslar atabiliyor böyle paslarda bir numara bana göre.. mücadele gücü yüksek takımı ateşleyen tam bir lider..İkisinin oynadığı takımların kalitesinide gözardı edemeyiz birde..

Sonuç olarak ikiside müthiş oyuncu ama Gerard bi ekol efsane..Bunları barçalı biri olarak söylüyorum.. :D

senden beklemezdim baba :blush2: :008:

gerrard complike yanı bütünüyle bi oyuncu heryerde var adam süper bi topçu bence gerrard

Bir zamanlar Godfather mi Kurtlar Vadisi mi diye abes bir konu vardi, bu da ona benzemis. Gerrard'i Lampard'la falan karsilastirin, ama Xavi'nin yanina bile yaklastirmayin. Xavi ayri bir adam.

Abi hadi biz görmüyoruz birşey.Peki Zidane'da mı görmüyor?Ronlado'da mı görmüyor?Hatta Arda'da mı görmüyor?Gerrard gerçekten şu an bana kalırsa takıma katkısı Messi ve Ronaldo'dan yüksektir ve dünyanın en iyisidir.

Bir zamanlar Godfather mi Kurtlar Vadisi mi diye abes bir konu vardi, bu da ona benzemis. Gerrard'i Lampard'la falan karsilastirin, ama Xavi'nin yanina bile yaklastirmayin. Xavi ayri bir adam.

aynen. Xavi apayrı bir adam.

Gerrard bulunduğu bölgelerde görevini çok iyi yapıyor. Ama Xavi'lerden, Hagi'lerden diğil. Bunlar yaratıcı futbol üstadları.

Xavi nerde, Gerrard nerde. :cowboy:

YAPILAN YORUMLARA, VE ANKET SONUCUNA İNANAMIYORUM !!!!!!!!

EN ÖNEMLİ ANA NOKTA : GERRARD XAVI'NIN X'inin TEK ÇAPRAZ ÇİZGİSİ OLAMAZ !

Siz eğer XAVI'yi izlemeden böyle yorumlar yapıyor ise iniz, doğal... Yok XAVI'yi izleyip'te Gerrard daha iyi diyorsanız, ozaman ben artık size hiçbişey demem biliomusunuz siz ?

BEN ARTIK SİZE HİÇBİRŞEY DEMEM !!!!!!!!!!!!

DİPNOT ; Bana Torres'i, Gerrard'ı, Kaka'yı, Ronaldo'yu verin, tek bir XAVI'ye değişmem. Olay budur....

Zaten diyemezsin Emir:).Herkesi görüşü kendine, sen kendi yorumunu yapar başkasına karışamazsın.Bende sonuna kadar Gerard diyorum.

Geri
Üst Alt