Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Gidin Xavi'yi idare eden oyuncularla karşılaştırın, Gerrard ile değil.

Gerrard bir kaptan, takımı ateşleyen bir lider, komplike bir oyuncu. Adamı kaleye de koysanız işini yapar :)

Xavi ise iyi bir topçu ama onu Gerrard ile karşılaştırmak abesle iştigal etmektir.

Steven Gerrard tek başına bir takım.

Gidin Xavi'yi idare eden oyuncularla karşılaştırın, Gerrard ile değil.

Gerrard bir kaptan, takımı ateşleyen bir lider, komplike bir oyuncu. Adamı kaleye de koysanız işini yapar :)

Xavi ise iyi bir topçu ama onu Gerrard ile karşılaştırmak abesle iştigal etmektir.

Steven Gerrard tek başına bir takım.

Gerrard kaptan mı ? Xavi ne ???

bak Kuzey, adın güzel ama boş söz üretmen güzel diğil. nedemek abesle iştigal ?

asıl, Gerrard'ı, Xavi'lerin ligine eklemek abesin Jordan'ı...

Gerrard ile Xavi kıyaslanmaz.. Xavi yaratıcı, estetik, futbol profesörü. Gerrard savaşçı. Xavi'nin zekası var. Gerrard'ın gazı..

kalem, kılıçtan kesindir.

Tipik olarak kıyaslanacak oyuncular değiller zatende birbirinden çok farklı..

Xavi; fabregas,iniesta tipindeki adamlarla kıyaslamak daha makul..

Bu biraz arda ile ayhanı kıyaslamak gibi..

Gerrard kaptan mı ? Xavi ne ???

bak Kuzey, adın güzel ama boş söz üretmen güzel diğil. nedemek abesle iştigal ?

asıl, Gerrard'ı, Xavi'lerin ligine eklemek abesin Jordan'ı...

Gerrard ile Xavi kıyaslanmaz.. Xavi yaratıcı, estetik, futbol profesörü. Gerrard savaşçı. Xavi'nin zekası var. Gerrard'ın gazı..

kalem, kılıçtan kesindir.

Xavi kaptan değil demedim. Gerrard'ta tam bir liderin, bir kaptanın özellikleri var ama bunlar Xavi'de tam olarak yok.

Gerrard bir ekol. Futbol bir dinse şu anda futbolun tanrısı Gerrard'tır.

Ne Gerrard'i yav, futbol tanrisi falan varsa bile Gerrard'dan once kac tane adam var. Gerrard'a takimda verilen ozgurluk baska hicbir futbolcuya verilmemistir. Takimda tum toplar onda toplaniyor, bana verseler o kadar topu ben de Gerrard kadar olurdum.

Xavi kaptan değil demedim. Gerrard'ta tam bir liderin, bir kaptanın özellikleri var ama bunlar Xavi'de tam olarak yok.

Gerrard bir ekol. Futbol bir dinse şu anda futbolun tanrısı Gerrard'tır.

yau tobe tobe...

Ne Gerrard'i yav, futbol tanrisi falan varsa bile Gerrard'dan once kac tane adam var. Gerrard'a takimda verilen ozgurluk baska hicbir futbolcuya verilmemistir. Takimda tum toplar onda toplaniyor, bana verseler o kadar topu ben de Gerrard kadar olurdum.

Olsa sabri olurdu.. :tiphat:

Xavi ye top verilmiyor mu? Arda nın yanında da Messi Henry Torres ya da Villa oynasa o da o pasları rahatlıkla atar. Yanındaki adamlar sayesinde Xavi bugün bu noktada..Gerrard yıllardır kendi cabasıyla, azmiyle buralara geldi..

O begenmedigim kadrosuyla Liverpool' un Şampiyonlar Liginde 2 kez final oynamasının en önemli sebeblerindendir Gerrard..Birisi Messi ile Henry ile oynarken birisi Baros la Bellamy le Kuyt la oynarak bu noktalara geldi 3 ünü topla bi Henry etmez..

Evet Xavi cok zeki bir futbolcu bende cok begenirim ama Sergen de Alex de Lincoln de zeki ve yetenekli futbolcular..Ama dünyanın en iyisi olmak icin bunlar yetmiyor..Ara topu atılarak ya da takım organize edilerek dunyanın en iyi topcusu olunuyorsa benim gözümde Felipe dir o isim..

Bolge olarak aynı yerde oynadıkları icin karsılastırma yapılıyorsa o bölgenin bence bir numarası Steven Gerrard dır...

Bir kaç yıl sonra Messi olacak :) Messi tam olarak olgunlaştığında :)

Ama Xavi hep sadece İYİ bir oyuncu olarak kalacak o kadar. Xavi Gerrad'tan iyi deyip Gerrard'a şirk koşmayalım arkadaşlar, lütfen :D

anlaşıldı. sen hayatında Xavi'yi izlememişin heralde :D

Xavi, Gerrard'a 100 basar. Hagi'den hemen sonra gelir.

Gerrard'ı Liverpool'dan başka takıma gönderirsen, Liverpool'da yaptıklarının yarısını yapamaz (İngiliz milli takımında olduğu gibi)

Ancak Xavi nerde oynarsa oynasın sahanın tanrısıdır (İspanya milli takımında olduğu gibi.)

Emir'in yeni ilahı.

Xavi.

Tapıyoruz sana Xavi !:ciftetelli:

Emir en çok kimi seviyon karar ver.. :D

Bi top 3 yap bakim..

Xavi ye top verilmiyor mu? Arda nın yanında da Messi Henry Torres ya da Villa oynasa o da o pasları rahatlıkla atar. Yanındaki adamlar sayesinde Xavi bugün bu noktada..Gerrard yıllardır kendi cabasıyla, azmiyle buralara geldi..

O begenmedigim kadrosuyla Liverpool' un Şampiyonlar Liginde 2 kez final oynamasının en önemli sebeblerindendir Gerrard..Birisi Messi ile Henry ile oynarken birisi Baros la Bellamy le Kuyt la oynarak bu noktalara geldi 3 ünü topla bi Henry etmez..

Evet Xavi cok zeki bir futbolcu bende cok begenirim ama Sergen de Alex de Lincoln de zeki ve yetenekli futbolcular..Ama dünyanın en iyisi olmak icin bunlar yetmiyor..Ara topu atılarak ya da takım organize edilerek dunyanın en iyi topcusu olunuyorsa benim gözümde Felipe dir o isim..

Bolge olarak aynı yerde oynadıkları icin karsılastırma yapılıyorsa o bölgenin bence bir numarası Steven Gerrard dır...

Paslariyla, top kontroluyle, oyunu yonlendirmesiyle ve oyun zekasiyla Xavi Gerrard'dan ustundur. Gerrard da fizigi ve sutlariyla ustundur. Gerrard'in yaninda Kuyt muyt var ki Gerrard'i daha iyi gosteriyor. Gerrard mesela Lampard'la kapisir, onunla ayni turde oyuncu cunku. Xavi'yle degil. Gerrard faydali bir oyuncu ama oyun stillerine baktiginda karsilastiramazsin bile ikisini, cok ayrilar.

Paslariyla, top kontroluyle, oyunu yonlendirmesiyle ve oyun zekasiyla Xavi Gerrard'dan ustundur. Gerrard da fizigi ve sutlariyla ustundur. Gerrard'in yaninda Kuyt muyt var ki Gerrard'i daha iyi gosteriyor. Gerrard mesela Lampard'la kapisir, onunla ayni turde oyuncu cunku. Xavi'yle degil. Gerrard faydali bir oyuncu ama oyun stillerine baktiginda karsilastiramazsin bile ikisini, cok ayrilar.

Haklısın Hayri. Biz de karşılaştırılamaz diyoruz.

GERRARD NERDEEEEEEEEEEE, xavi nerde... :)

Haklısın Hayri. Biz de karşılaştırılamaz diyoruz.

GERRARD NERDEEEEEEEEEEE, xavi nerde... :)

Gerrard premier lig'de şampiyonluğun hayallerini kuruyor...

Xavi dünyanın en iyi oyuncularının kaptanlığını yapıyor, onları makine gibi işletiyor... İspanya milli takımı kaptanlığı yapıyor, tüm kupalarla çekilmiş fotoğraflarını duvarına asıyor.

sorunun cevabı.

Bence de karsılastırılamazlar..Eger bahsedilen konu bir ortasahanın göbeğinde oynayacak oyuncu ise hem ofansif hem defansif olarak Gerrard o bölgeye daha uygundur benim gözümde..Xavi yanındakilerle yükseldi neden 2 yıl oncesine kadar Xavi dünyanın en iyisi denmiyordu! bu sebepten.. Gerrard tek basına yükseldi yıllardır da aynı seviyede onu demek istedim..Bakıyorum Xavi müthiş mucadele eder denmiş, Xavi aklına esmedikce ya da gerektigini hissetmedikce kasmaz kendini o top kendinde oldugunda gerekeni yapar Gerrard gerekirse bogusur rakibiyle, Xavi kadar ince olmasa da oyunu rahatlıkla yayabilir...Xavi nin yaptıgı bazı işleri Gerrard yapamaz, Gerrard ın yaptıgı bazı işleri de Xavi yapamaz..

Geri
Üst Alt