Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Hüseyin Cimşir

Tartışmada son noktayı koydum :)

Gerrard olmasina imkan yok, harbi yok. Xavi bambaska bir herif cunku.

Ayrica niye Gerrard? Lampard ondan daha iyi. Karsilastiricaksan Lampard ve Xavi'yi karsilastir ki anlami olsun biraz.

Gerrard olmasina imkan yok, harbi yok. Xavi bambaska bir herif cunku.

Ayrica niye Gerrard? Lampard ondan daha iyi. Karsilastiricaksan Lampard ve Xavi'yi karsilastir ki anlami olsun biraz.

Hocam Gerrard'ı düşüreceğim diye Lampard'ı iyi yapma yav.Lampard tamam kaliteli futbolcu hatta oyun anlamında neredeyse Gerrard kadar bir oyuncu.Ama Gerrard'ı en iyi yapan başka şeyler var.

Raadolun. Lampard daha iyidir. Gerrard'i dusurecem diye birsey yok, ben bu sitedeki Gerrard askini Liverpool forumunda gormedim. Ben Xavi ve Lampard gibi akliyla oynayan adamlari severim. Gerrard'in oyun zekasinin o ikisinden dusuk oldugunu dusunuyorum. Gerrard belki fizigiyle one cikabilir.

Herşey oyun zekası mı Allah aşkına?Ki Gerrard Lampard'a göre oyun zekası yüksek biridir.Xavi'nin de oyun zekasını neye göre yüksek yapıyorsunuz yani?Tamam akıl dolu paslar atıyor.Ama aynısını Gerrard'da yapıyor.

Dailymotion - Beşiktaş Liverpool Geniş Özet - Spor ve Ekstrem Kanalı

2:55 e bak Allah aşkına.Xavi böyle akıl dolu bir koşu yapabilmiş mi?Adam 2-3 adım sonrasını okuyor adeta.

Xavi topu kosturur. Gerrard Xavi'nin verdigi paslari anca ruyasinda gorur, sonra kalkip youtube'dan izler. :D

O pozisyonda da pasi vermis, geri almak icin herife dogru kosmus da sonra top diger adam gelince ceza sahasina yonelmis, yani 2-3 adim yok spontane bir kosu var.

Xavi topu kosturur. Gerrard Xavi'nin verdigi paslari anca ruyasinda gorur, sonra kalkip youtube'dan izler. :D

O pozisyonda da pasi vermis, geri almak icin herife dogru kosmus da sonra top diger adam gelince ceza sahasina yonelmis, yani 2-3 adim yok spontane bir kosu var.

Rüyasında görmesi önemli değil.O pasları Torres'in görmesi önemli.İkisiylede oynayan Torres kimin daha iyi pas attığını söylemiş zaten.Bize laf düşmez.

Pozisyon o kadar basit yani?Hımm...:boohoo:

Xavi.

Xavi android diyorum arkadaşlar Gerrard'a yazık. Yapmayın bu kıyası. Top kaybetmeyen, pas hatası yapmayan, sahanın yüzeyini tarayıp bütün hesapları yaptıktan sonra her pası en uygun adama en uygun şekilde atabilen biri insan olamaz. Xavi çook çok farklı bir adam. Yok yakınından geçebilecek birisi. Gerrard gibi topçular gördük, görüyoruz, göreceğiz. Ama ben Xavi gibi birşey görmedim. Oyun zekası falan değil bu artık.

İniestasız Xavi den birşey olmaz Gerard her türlü fark atar :D

Gerrardın ne yaptığını neden bu kadar meşhur olduğunu neden bu kadar göklere çıkarıldığını henüz anlamış değilim. Kötü futbolcu diyecek halim yok, xavi ile kıyas da edilebilir ama bence xavi çok daha farklı çok daha iyidir. Ben takımıma ilk etapta xaviyi isterim. Ayrıca Gerrard tarzı adam arıyorsam Lampardı tercih ederim. Gerrard bu abartıldığı kadar iyiyse son 5 senede en azından bir kez liverpoolu şampiyon yapması lazımdı. Ki bence eldeki kadro da çok iyi. Gerrard ne kadar iyi oyuncu denilirse denilsin futbolda başarı kazanmadığın zaman hep birşeyler eksiktir

Xavier Hernandéz Creus

Ne alaka onur cidden futbol cahilice bir yorum hani normal Gerard desen anlarımda Xaviye böyle demek saçmalıktır bence Xavi kadar iyi pas atan top kaptırmayan müthiş teknik oyunu okuyan topcu azdır Barca bu noktadaysa Xavi Hernandez'e cok borcludur dünyanın en iyi futbolcusudur ayrıca kendisi buda benim fikrim

Ne alaka onur cidden futbol cahilice bir yorum hani normal Gerard desen anlarımda Xaviye böyle demek saçmalıktır bence Xavi kadar iyi pas atan top kaptırmayan müthiş teknik oyunu okuyan topcu azdır Barca bu noktadaysa Xavi Hernandez'e cok borcludur dünyanın en iyi futbolcusudur ayrıca kendisi buda benim fikrim

:D bu smile boşa koymadık oraya hakkatten espiriden anlamıyorsun :asd:

Geri
Üst Alt