Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?

kötürüm xavi sut cekemez be gerradda guc fizik sut istikrar abideligi tecrube var

al gerrardı barcaya koy xaviyi liverpool a koy Gerrard derim.

Ünlülerden yorumlar;

Tayfun Bayındır: Kıyaslamak pek doğru da değil. İkisi de takımlarında ki görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar.

Ahmet Çakar: Gerrrad adamsa, Liverpool'u şampiyon yapsın. Xavi kim; İniesta'nın yancısı.

Serhat Ulueren: Bence Arda'yla aynı kalitede adamlar. Bugun bakıyorsun hepsi maçı kurtarıyor.

Gökmen Özdenak: Eeee amuuuaaaagooo...!

Gerrard - Lampard'dan kotu, Milner'la (bu seneki performanslarina gore) esit seviyede tipik duz Ingiliz orta sahasidir. Uzaktan sutlari ve fizigi iyidir. Sahanin her yerinde gorunur. Hirslidir ve sert oynar. Ama yaraticilik, pas ve guzel oyun gibi kavramlarla alakasi yoktur. Ingiltere disina ciktigi an orta sahada bir Gattuso veya Xabi gorevinden oteye gidemeyecegi asikardir.

Xavi - Dunyanin en iyi futbolcusudur. Oyun gorusu, paslari, zekasi, top kontrolu, hepsi 10 numaradir. Gerrard gibi fizigine degil futboluna guvenir. Mukemmel bir oyuncudur. Tek basina hucumu ustaca yonetir.

O yuzden tabii ki Xavi. Ayrica teknik direktoru Rijkaard olan, Total Futbol ve Barcelona diye basimizin etini yiyen bu forumun Xavi degil de Gerrard demesi cok ilginc bir olay gercekten de.

Xavi.Dünyanın en iyi oyuncularından biridir.Hatta benim için en iyisidir :)

Gerrard - Lampard'dan kotu, Milner'la (bu seneki performanslarina gore) esit seviyede tipik duz Ingiliz orta sahasidir. Uzaktan sutlari ve fizigi iyidir. Sahanin her yerinde gorunur. Hirslidir ve sert oynar. Ama yaraticilik, pas ve guzel oyun gibi kavramlarla alakasi yoktur. Ingiltere disina ciktigi an orta sahada bir Gattuso veya Xabi gorevinden oteye gidemeyecegi asikardir.

Xavi - Dunyanin en iyi futbolcusudur. Oyun gorusu, paslari, zekasi, top kontrolu, hepsi 10 numaradir. Gerrard gibi fizigine degil futboluna guvenir. Mukemmel bir oyuncudur. Tek basina hucumu ustaca yonetir.

O yuzden tabii ki Xavi. Ayrica teknik direktoru Rijkaard olan, Total Futbol ve Barcelona diye basimizin etini yiyen bu forumun Xavi degil de Gerrard demesi cok ilginc bir olay gercekten de.

Gerrard, tipik ingiliz oyuncularının ufkunu genişleten estetik bir oyuncudur. Lampard, Gerrard'ın yanında çok düz kalır. Bu yorumu senin yapman talihsiz kaçmış. Stevie'nin bundan 2 sene önceki paslarını ve dominant oyununu herkes ağzının suyu akarak takip ediyordu.

Ayrıca bugün bile İngiltere milli takımında o kadar düz adamın arasında farklı ve estetik gözüken tek isim Gerrard. Lampard'ın beli dönmüyor bazen. Takım, sıkıştığı zaman tamamen Gerrard'ın yaratıclığına sığınıyor.

Stevie o kadar yaratıcı bir oyuncu ki Benitez onu son 2 senedir forvet arkasında serbest oynatıyor.Ama o kadar çok sakatlık yaşadı ki fizik olarak çok düştü.

Xavi tabikide. Şimdi aykırı takılmak için Steve yazmaya hiç gerek yok.

Dünya kupasından sonra herkes Xavi'ye boyun eğecek:) Bu kadar underrated bir canlı olamaz. Belki bal porsuğuyla kapışır.

Bence Gerrard yaraticilikta Lampard'in yarisi etmez, Gerrard'a yaratici demem ben.

Bende Lampard'a demem. Çok sevmeme rağmen oldum olası düz bir oyuncu olarak gelmiştir gözüme ki öyle zaten. Gerrard daha estetik kalıyor yanında. Zaten çok daha iyi bir pasör.

çok düşündürdü,birbirinden ayıramadım.ama xavi demek istiyorum :)

Xavi'yle Gerrard kıyaslanmaz. Kıyaslanmaz. Kıyaslanmaz.

Ama illa ki bi cevap istiyorsanız ; Xavi büyük oyuncu ama ; Xavi yokken Gerrard vardı.

Xavi'yle Gerrard kıyaslanmaz. Kıyaslanmaz. Kıyaslanmaz.

Ama illa ki bi cevap istiyorsanız ; Xavi büyük oyuncu ama ; Xavi yokken Gerrard vardı.

squad-gerrard.jpg
p1_gerrard_0817.jpg

ben xavi ni gerrard dan bi eksiğini göremiyorum,ama gerrard ın xavi den eksiği var:o

Geri
Üst Alt