- 23 Aralık 2008
- 59.878
- 57.360
- 4.858
Sabahtan beridir kafamı kurcalayan kapışmadır, işin içinden çıkamayınca size sormak istedim.
(Erik ten Hag'ı özellikle eklemedim ankete)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki hoca henüz elle tutulur, gözle görülür bir başarı sergileyemedi.Istatistikleri koyup oyle yorumlamak daha dogru olur. Mesela gecen gun Koeman vs Xavi karsilastirilmis spor haberlerinde, milletin sovup durdugu Koeman, Xavi'den daha basariliymis ama Xavi katalan diye kredisi (gereksiz yere) daha fazla.
Gereksiz değilIstatistikleri koyup oyle yorumlamak daha dogru olur. Mesela gecen gun Koeman vs Xavi karsilastirilmis spor haberlerinde, milletin sovup durdugu Koeman, Xavi'den daha basariliymis ama herif Katalan diye kredisi (gereksiz yere) daha fazla.
O yuzden gereksiz dedim, biri 'kendi ailemizden' olunca nedense ayni tepkiyi yemiyor halbuki galibiyet sayisi Koeman'dan dusuk olmasina ragmen medyada bir tepki yok Koeman'da oldugu gibi. Orayi vurgulamak istedim o yuzden ankete gelirsek, Arteta Arsenal'da ne yapmis, Xavi Barcelona'da ne yapmis onlari ekleyip oyle yorumlamak daha mantikli.Gereksiz değil
O stad o klüp sadece futbol değil
Bilboanın yapamadığı olsada bir klüpten fazlası ,egemen kısmın katalan olması da gayet doğal
Koeman bence 1 sene daha sabredilmesi gereken biriydi ,hazırlık için
Patır patır çoluk çocuk soktu kadroya
Kabaca bizim liseli lisesiz bakış açısının bir başka versiyonu orasıda
Bunun benzerini ben 2 hafta önce bir Bayern maç konusunda Nagelsmann için de yazmıştım.Istatistikleri koyup oyle yorumlamak daha dogru olur. Mesela gecen gun Koeman vs Xavi karsilastirilmis spor haberlerinde, milletin sovup durdugu Koeman, Xavi'den daha basariliymis ama Xavi katalan diye kredisi (gereksiz yere) daha fazla.
Daha geçen hafta şunu izlediğim için pek objektif bir yorum yapamayacağım. Arteta adamdır diyor ve geçip gidiyorumSabahtan beridir kafamı kurcalayan kapışmadır, işin içinden çıkamayınca size sormak istedim.