- 26 Ağustos 2009
- 13.152
- 232
- 1.388
Cevap: Forumdaki Önlenemez Shaqiri Hayranlığı Nereden Geliyor ?
Haha sağol
Cevap güzel avatar daha güzel![]()
Haha sağol

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevap güzel avatar daha güzel![]()
Bedelsiz gitti ama o sadece bir örnekti yukarıda verilen Doumbia örneği de var 24.600.000 TL bonservis bedeliyle gitti.
maliyeti beni ilgilendiriyor çünkü klüp maddi zorluğa girdiğinde bu beni üzüyor
Het grootste talent van Zwitserland, Xherdan Shaqiri, lijkt op weg naar de Premier League. Newcastle United heeft ongeveer zeventien miljoen euro over voor de jonge vleugelaanvaller van FC Basel. Dat is vier miljoen euro hoger dan het formele bod van Galatasaray van afgelopen week. De Zwitsers international heeft een prijskaartje van dertig miljoen euro, maar FC Basel is de moeilijkste niet. (The People)
17 milyon teklif etmis Necastle kaynak The People..
mcgeady 7-8M civarında alınabilirse gelsin bence de
shaqiri için de 5-6M üstü paraların büyük risk olduğunu düşüünüyorum
Bienvenü'nün leblebi gibi gol attığını iddia eden yanılıyor. Young Boys'un başkanı "6 haftadır gol atamayan Bienvenu'ye böyle bir teklif geldi ve biz de bunu reddedemezdik"
Adamlar Fenerbahçe'yi enayi yerine koyduğunu kendileri de biliyor.
doumbia olmuş bir oyuncu
risk değil
Arkadaşlar, sözüm bireysel falan değil ama rica ediyorum geniş çerçeveden bakın şu olaylara. Ortaya tez atıyorsunuz, savunulacak yanı var belki ama ortaya koyduğunuz argümanlar mantıklı değil.
Bienvenu'yu İsviçre Ligi'ne mal ediyorsunuz, leblebi gibi gol atıyordu orada burada bir halt yiyemedi diyorsunuz. Bu nasıl bir bakış açısı yahu ki adamın leblebi gibi gol attığı falan da yok ? Olumsuz örnekleri gösterip olumluları görmeyerek bir şeyleri ispat edemezsiniz.
Neyse çok konuşmayacağım, gelirse de gelmezse de bu adamın değeri anlaşılacak elbet, o zaman konuşuruz.
50 maçta 20 gol baya iyi bence
bugün manu shaqiri'yi 13 milyona alsa bu beğenmeyenler yönetime sallamaya başlar bunu hepimiz biliyoruz ve sizi fazla sallamıyoruz hadi kolay gelsin size. bu arada youtube da bi futbolcu meşhur olmuş hadi onun videolarını paylaşın veya bir adet kürek ve oyuncak kamyon alın kumda oynayın.
Bilemiyorum beyler. Porto, Lyon örnekleri uyuşmuyor. Onlar genelde çok ucuza alıp pahalıya satıyor. Fatih Terim'in de yabancı genç oyuncu bulma konusunda pek bir başarısı yok açıkçası.
Bkz. Tamas, Pinto, Bratu, Lutu, Quadros Bruno (Üstelik bunlar maliyeti düşük adamlardı)
sana göre mantıklı olmayabilir
bienvenu örneği isviçre liginin ne kadar düşük seviyeli bir lig olduğunu göstermek için verildi sadece
doumbia olmuş bir oyuncu
risk değil
Kulübün başındakiler eşşek değil ya hepsi profesiyonel adamlar.Hemde bir devlet kadar zengin adamlar.Bi o kadar da Galatasaray menfaatini düşünen adamlar.Ve İmparator.Ben hiç bir şekilde kaygı duymuyorum.Sadece şampiyonlar ligine ayak bastı parası olarak bu parayı hemen öderiz.Fazla giriyorsunuz mali konulara beyler.Fener denen takım bile bu kadar krizdeyken Sow'la ilgileniyor.Ben daha şikayet ettiklerini duymadım.Siz de etmeyin.
Hepsi Rızanın suçu biz ne güzel R10 u getiriyorduk![]()