# Xherdan Shaqiri

Cevap: Forumdaki Önlenemez Shaqiri Hayranlığı Nereden Geliyor ?

s

sh

sha

shaq

shaqi

shaqir

shaqiri

shaqir

shaqi

shaq

sha

sh

s

Bizim Porto olma şansımız yok. Porto deneme yanılma yöntemiyle ucuz oyuncuları bulup pahalıya satıyor. Her bulduğu oyuncu iyi değil yani Porto'nun. Biz Kore liginden bir oyuncu alsak buda kimmiş köy takımından geldi bi halt olmaz derler.

maliyeti beni ilgilendiriyor çünkü klüp maddi zorluğa girdiğinde bu beni üzüyor

Kulübün başındakiler eşşek değil ya hepsi profesiyonel adamlar.Hemde bir devlet kadar zengin adamlar.Bi o kadar da Galatasaray menfaatini düşünen adamlar.Ve İmparator.Ben hiç bir şekilde kaygı duymuyorum.Sadece şampiyonlar ligine ayak bastı parası olarak bu parayı hemen öderiz.Fazla giriyorsunuz mali konulara beyler.Fener denen takım bile bu kadar krizdeyken Sow'la ilgileniyor.Ben daha şikayet ettiklerini duymadım.Siz de etmeyin.

Cevap: Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

Het grootste talent van Zwitserland, Xherdan Shaqiri, lijkt op weg naar de Premier League. Newcastle United heeft ongeveer zeventien miljoen euro over voor de jonge vleugelaanvaller van FC Basel. Dat is vier miljoen euro hoger dan het formele bod van Galatasaray van afgelopen week. De Zwitsers international heeft een prijskaartje van dertig miljoen euro, maar FC Basel is de moeilijkste niet. (The People)

17 milyon teklif etmis Necastle kaynak The People..

ama burda shaqirinin bonservis fiyati 30 milyon euro diyorlar ^^

Hepsi Rızanın suçu biz ne güzel R10 u getiriyorduk :D

Yabancı sınırı varken Porto gibi ucuz ucuz adamlar doldurup deneme yapamayız. Kurallarımız, lig yapımız ve taraftar profilimiz buna müsait değil.

mcgeady 7-8M civarında alınabilirse gelsin bence de

shaqiri için de 5-6M üstü paraların büyük risk olduğunu düşüünüyorum

7 8'den teklif yaparız McGeady'e, tahminime göre 12, 13'e alırız. Shaqiri'nin 20 katı bir transfer olur.

Bienvenü'nün leblebi gibi gol attığını iddia eden yanılıyor. Young Boys'un başkanı "6 haftadır gol atamayan Bienvenu'ye böyle bir teklif geldi ve biz de bunu reddedemezdik"

Adamlar Fenerbahçe'yi enayi yerine koyduğunu kendileri de biliyor.

50 maçta 20 gol baya iyi bence

Arkadaşlar, sözüm bireysel falan değil ama rica ediyorum geniş çerçeveden bakın şu olaylara. Ortaya tez atıyorsunuz, savunulacak yanı var belki ama ortaya koyduğunuz argümanlar mantıklı değil.

Bienvenu'yu İsviçre Ligi'ne mal ediyorsunuz, leblebi gibi gol atıyordu orada burada bir halt yiyemedi diyorsunuz. Bu nasıl bir bakış açısı yahu ki adamın leblebi gibi gol attığı falan da yok ? Olumsuz örnekleri gösterip olumluları görmeyerek bir şeyleri ispat edemezsiniz.

Neyse çok konuşmayacağım, gelirse de gelmezse de bu adamın değeri anlaşılacak elbet, o zaman konuşuruz.

sana göre mantıklı olmayabilir

bienvenu örneği isviçre liginin ne kadar düşük seviyeli bir lig olduğunu göstermek için verildi sadece

Cevap: Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

bugün manu shaqiri'yi 13 milyona alsa bu beğenmeyenler yönetime sallamaya başlar bunu hepimiz biliyoruz ve sizi fazla sallamıyoruz hadi kolay gelsin size. bu arada youtube da bi futbolcu meşhur olmuş hadi onun videolarını paylaşın veya bir adet kürek ve oyuncak kamyon alın kumda oynayın.

sen shaqiriyi youtube dışında bi yerde izledin mi

orda attığı 3-4 tane füze şeklindeki gol için adamı ilah yaptınız

mesela aç pinonun bi videosunu izle

pinoya da hayran kalırsın

videolara kanmayın

Bilemiyorum beyler. Porto, Lyon örnekleri uyuşmuyor. Onlar genelde çok ucuza alıp pahalıya satıyor. Fatih Terim'in de yabancı genç oyuncu bulma konusunda pek bir başarısı yok açıkçası.

Bkz. Tamas, Pinto, Bratu, Lutu, Quadros Bruno (Üstelik bunlar maliyeti düşük adamlardı)

Kendin diyorsun maliyetinin düşüklüğünü. Para yoktu o zamanlar. Bir ümit aldı onları. Şimdi para var, alıyor.

Birde Lyon ve Porto maliyeti düşük alıyorlar ya; Lisandro, Cissokho, Lucho, vs. bak bakalım kaça almışlar.

sana göre mantıklı olmayabilir

bienvenu örneği isviçre liginin ne kadar düşük seviyeli bir lig olduğunu göstermek için verildi sadece

Yahu abi bu Shaqiri sadece İsviçre Ligi'nde mi iyi performans göstermiş?

Milli maçlar ve CL maçlarında bu adamın performansı parmak ısırtıyor. Bienvenu kaç Avrupa maçında gol atmış acaba?

Kulübün başındakiler eşşek değil ya hepsi profesiyonel adamlar.Hemde bir devlet kadar zengin adamlar.Bi o kadar da Galatasaray menfaatini düşünen adamlar.Ve İmparator.Ben hiç bir şekilde kaygı duymuyorum.Sadece şampiyonlar ligine ayak bastı parası olarak bu parayı hemen öderiz.Fazla giriyorsunuz mali konulara beyler.Fener denen takım bile bu kadar krizdeyken Sow'la ilgileniyor.Ben daha şikayet ettiklerini duymadım.Siz de etmeyin.

ben katar takımları gibi para saçan bir klübün taraftarı olmak için galatasaraylı olmadım

bu nedenle mali konularda rahat ve geniş olan arkadaşlar lütfen benim gibi düşünenlere müdahale edip durmasın

Topçu dediğin bir maçta belli eder kendini.

Geri
Üst Alt