# Xherdan Shaqiri

Cevap: Forumdaki Önlenemez Shaqiri Hayranlığı Nereden Geliyor ?

Barış yanlış anlıyorsun.

Para saçalım demiyor kimse, eğer belli bir para çıkışı yapıldıysa herhalde bunun hesabı kitabı eksisi artısı uzun uzun konuşulmuş, tartışılmıştır profesyonellerce. Biz onlar kadar hakim olamayız konuya.

bence yanlış anlamıyorum

uzun süredir taraftarlar arasında "gerekirse 20M verip alalım, klübün mali durumu bizi ilgilendirmez" zihniyetine sahip olanların sayısı arttı

ben sadece kendi bakış açımı savunuyorum bu konuda

bence yanlış anlamıyorum

uzun süredir taraftarlar arasında "gerekirse 20M verip alalım, klübün mali durumu bizi ilgilendirmez" zihniyetine sahip olanların sayısı arttı

ben sadece kendi bakış açımı savunuyorum bu konuda

Ya işte orada ilgilendirmezden kasıt "banane" değil, onlar iyisini bilir, hesabı kitabı doğru yaparlar inancı.

Abi, Hulk olayı şöyle oldu, 5 milyon euroya yarısını aldılar adamın, daha sonra patlayınca kalan haklarına 14 milyon euro verdiler.

Sağol Namık,yanlış bilgi vermiş olmayayım.Transfermarkt'a göre söylemiştim ben.

Ben herkes Shakiri'yi istiyor diye isteyenlerdenim :D Yoksa hiç bir maçını izlemedim hatta buradaki videolara dahi bakmadım diyebilirim.

Ha tabi madem o kadar verecek paramız var G.Töre'yi her türlü tercih ederim. Shakiri'ye 10 vereceğime Töre'ye 12de olasa verir onu alırdım.

firatgunayer fırat günayer

L'equipe gazetesi de "Sow Fb'ye yakın" demiş.Senegalli Lille'den 1,2m aliyor.Fb nin teklifi ise yıllık 3,2m euro..

Bu şerefsizler düşmeyecek.Yaptıkları şerefsizlik yanlarına kar kalacak.

Cevap: Shaqiri'nin Aklı Gitti

Bide bu vergi kesintisi yaşamıyorlar ya Türkiyede.

İsviçrede aldığı 650binin 150si vergiye gidiyordur zaten geri kalanıda kira, elektrik, su falan derken

cebine aylık 1000 dolardan fazla girmiyordur :) :) :)

başlığı açan ve bunu destekleyen tiplere göre bilmdedikleri oyuncu kötü oyuncu, almayalım, boş boş laflar etmeyin.

sebep istatistikse - Melo yilin bidon ødulunu aldi :)

istatistik degilde, idare edin

firatgunayer fırat günayer

L'equipe gazetesi de "Sow Fb'ye yakın" demiş.Senegalli Lille'den 1,2m aliyor.Fb nin teklifi ise yıllık 3,2m euro..

Bu şerefsizler düşmeyecek.Yaptıkları şerefsizlik yanlarına kar kalacak.

yeri bura degil ama cevap veriyim bari:

Sow salak degildir herhalde, Alper bile gitmedi fenere kume duserse maddesi koymadir diye.

Sow'da biliyordur bunlarin duseceklerini. Gelirse o maddeyi koydurur, sezon sonunda alir parisini, gider ingiltereye bedava.

Alirlarsa, ama hala imkansiz diye dusunuyorum ben.

Shakiri'yi transfer etmek demek ,bir vizyonu transfer etmek demektir yeni bir kapidir ,modeldir ve desteklenmelidir.

Şakiriyi bu forumda tanıyan varsa aslantepe stadının çatısından atlarım.(İsviçre'de oturanlar hariç)

Şakiri'nin oynadığı 3 maçı 90 dakika izleyen var mı?

Tamamen Şakiri hakkında söylentilere göre yorum yapılıyor.

Futbol otoriteleri tarafından Gelecek vaadeden bir futbolcu olduğu söylendi.

Ama 10 milyon euro eder mi?

Şakiriyi bu forumda tanıyan varsa aslantepe stadının çatısından atlarım.(İsviçre'de oturanlar hariç)

O zaman şimdiden huzur içinde yat.

Geçen sezonun başından beri 16 maçını izledim (en az 11'i canlı).

12-13 civarına değer. 14'ten fazlası çok fazla.

Tamamen

Oyuncu gelir begenmezsen o zaman yazarsın düşüncelerini. Klup tarihi rekoru kırılmak üzere. Transferlerin ne kadar güzel yapıldıgının açık bir örneği.. kimsenin takımına baglılıgını sorgulamak bana düşmez ama geçen sene ağlayıp sızlayanlar bu sene hala yanlış yapılıyor gibi söylemler yazıyorsa bu futboldan anlamadıgının açık göstergesidir. Riera hariç transferde boşumuz yok.. Popescu örneği varken bazı şeyler için zaman gerekli. Ve şakir zaman içersinde yıldız hatta çok buyuk yıldız olabilecek potansiyele sahip adam. Şl'de bir çok maçta kendisini izledim. Ayagı yere sağlamve zeki futbolcu. Bir mustafa sarp değil o ayrı..

Çünkü bu lige yıllardır 30+ adamlar gelir gider. Herkes şu genci alsak, bu genci alsak diye ancak bakar.

Shaqiri ile ilgili bir muhabbet hatırlıyorum ekim ayından, bu adamı bize yedirmezler diyordu biri, öbürü de zaten yöneticilerin böyle bir oyuncudan haberi yoktur diyordu.

Eskiden genç yeteneklerden bu şekilde bahsederdik. Bize uzak, bizim en uçuk hayalimiz 31'lik Arshavin'di.

Evet biraz pahalı, belki çoğumuz için kapalı kutu ama benim hatırladığım, gelecek vaad eden bir oyuncuyu, ŞL'de oynayan takımından söküp almak ilk defa oluyor.

Shaqiri bir isim, başarısız da olabilir, insanlar kulüpteki vizyon değişikliğini kutluyor daha çok.

Başka bir cevaba gerek yok bu konuda sanırım..

sende hep bir spiderman oluyorsun,bir çatıdan atlıyorsun, az sakin.

Geri
Üst Alt