# Xherdan Shaqiri

Cevap: Forumdaki Önlenemez Shaqiri Hayranlığı Nereden Geliyor ?

Bienvenu örneği verenler, Doumbia'yı neden görmezden gelir? :)

Leş konu

Üniversite 3.sınıftaydım

Mayıs ayları falan haftasonu saat 13.00 gibi kalktım.Evde kahvaltılık birşeyler olmadığı için direk sigara yaktım ve bilgisayarı açtım.

Bir arkadaşım Keita'nın videosunu paylaşmış,O ana kadar hiç izlemediğim Keita'nın.Barcelonalı Keita zannettim,açtım.

Barcelonalı olmadığını anlayınca ilk yorumum şuydu.

"Bu adam süper ama alamayız biz"

Ancak Videonun başında yazan "Yeni Aslan" yazısını görünce hemen resmi siteyi açtım ve ÇILDIRIN ÇILDIRIN.

Bence videolar bir adamın sürekliliğini,özel hayatını vb şeyleri göstermez ama yeteneğini kesinlikle ortaya koyar.

Fatih Terim le çalışan futbolcuların böyle sorunlar yaşamadığını biliyoruz.

Eboue ilk geldiğinde saç baş yolduruyordu ancak form tuttukça ne hale geldiğini gördük.

Son olarakda twitter da Arsenalli taraftarların yorumlarına ve özellikle sonlarına bak.

unbelievable,bullshit

ben katar takımları gibi para saçan bir klübün taraftarı olmak için galatasaraylı olmadım

bu nedenle mali konularda rahat ve geniş olan arkadaşlar lütfen benim gibi düşünenlere müdahale edip durmasın

Dikkat ettiysen ben senden alıntı filan yapmadım sen birden daldın.Beni ilgilendirmiyor parası filan.Her sene olduğu giib alırım formamı giderim maçlara.Gerisi zerre ilgilendirmez.

Guiza İspanya Ligi'nde ne yapmıştı burada ne yaptı ? Yok sizle cidden tartışılmaz, bir şeyleri her açıdan ele alabilmek lazım önce, eyvallah.

Yahu abi bu Shaqiri sadece İsviçre Ligi'nde mi iyi performans göstermiş?

Milli maçlar ve CL maçlarında bu adamın performansı parmak ısırtıyor. Bienvenu kaç Avrupa maçında gol atmış acaba?

zaten bu yüzden "kesinlikle alınmasın" demiyorum

ben katar takımları gibi para saçan bir klübün taraftarı olmak için galatasaraylı olmadım

bu nedenle mali konularda rahat ve geniş olan arkadaşlar lütfen benim gibi düşünenlere müdahale edip durmasın

Barış yanlış anlıyorsun.

Para saçalım demiyor kimse, eğer belli bir para çıkışı yapıldıysa herhalde bunun hesabı kitabı eksisi artısı uzun uzun konuşulmuş, tartışılmıştır profesyonellerce. Biz onlar kadar hakim olamayız konuya.

Kim önlemeye çalışıyor Shaqiri hayranlığını? Veya kim niye önlesin ki? Ayrıca hayranlık diye bir şey yok. Mesele transfer etmiş olmanın verdiği hazzı yaşamak. Bu forumda Ufuk Ceylan ile Caner içinde aralıksız nöbetler tutuldu.

Cevap: Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

sen shaqiriyi youtube dışında bi yerde izledin mi

orda attığı 3-4 tane füze şeklindeki gol için adamı ilah yaptınız

mesela aç pinonun bi videosunu izle

pinoya da hayran kalırsın

videolara kanmayın

sanırım sen şampiyonlar ligi'ni takip etmiyorsun. ee tabi haklısın türkiye ligi gibi mükemmel temiz bir lig varken şampiyonlar ligi'ni niye izleyesin.

abdulrahim albayrak daha geçen dedi.geçen yazdan beri fatih hoca shaqiriyi izlettirmiş, ,takip etmiş,gelişimini görmüşler.daha ne olsun.

birakin ya, Shaqiri iyi oyuncu iste, istemeyen mi var yoksa?

Yalnız ben yeni fark ettim.Porto, Hulk için Allah'ın Japon takımına 19 milyon Euro vermiş.Shaqiri bile piyasa anlamında daha az riskli bir transfer.

Shaqiri üzerinden konuşursak eğer bizim de yeniden Avrupa'da başarılı olup Porto ayarında bir takım olmamız için böyle genç,potansiyelli ve piyasası olan oyuncuları almamız şart.Bu düzen oturursa eğer bu söylenen maliyetlerin aslında çok da büyük olmadığını hepimiz anlarız.13 milyon Euro az demiyorum tabi ama genç ve yetenekli oyuncu piyasası için az.

Yahu abi bu Shaqiri sadece İsviçre Ligi'nde mi iyi performans göstermiş?

Milli maçlar ve CL maçlarında bu adamın performansı parmak ısırtıyor. Bienvenu kaç Avrupa maçında gol atmış acaba?

fenere karsi atmismiydi :asd:

işte onun istatistikleri inanılmazdı

eğer shaqirinin de benzer istatistikleri olsa ağzımı açmam yemin ederim

Gelişime açık bir yıldız adayı Shaqiri ve oynadığı mevki kanat. Doumbia ise forvet. Bu istatistiklere bu kadar takılmamak lazım. Genç oyuncu almak istiyorsak büyük meblağları gözden çıkarmamız lazım. Riera'ya 3 M Euro verip yedek oturtmaktansa Shaqiri'ye 13 verip etinden,sütünden faydalanmak bence en doğrusu.

Yalnız ben yeni fark ettim.Porto, Hulk için Allah'ın Japon takımına 19 milyon Euro vermiş.Shaqiri bile piyasa anlamında daha az riskli bir transfer.

Shaqiri üzerinden konuşursak eğer bizim de yeniden Avrupa'da başarılı olup Porto ayarında bir takım olmamız için böyle genç,potansiyelli ve piyasası olan oyuncuları almamız şart.Bu düzen oturursa eğer bu söylenen maliyetlerin aslında çok da büyük olmadığını hepimiz anlarız.13 milyon Euro az demiyorum tabi ama genç ve yetenekli oyuncu piyasası için az.

Abi, Hulk olayı şöyle oldu, 5 milyon euroya yarısını aldılar adamın, daha sonra patlayınca kalan haklarına 14 milyon euro verdiler.

Geri
Üst Alt