# Xherdan Shaqiri

Cevap: Abdürrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

Şakiri ŞL de oynayacak bize neden gelsin diyenler bir şeyi unutuyorlar. Basel ŞL de yüksek ihtimal iki maç daha yapacak. Ama bize gelirse seneye en az 6 maç garanti. Bence bu adam gelmez ama bu bahane çok geçersiz. Onu söylemek istiyorum

Ya bu Adnan Öztürk'ün Fransa da lobisi vardı ne oldu ona. Bi Dünya adam var orada alınabilecek.

Bu adamlar Şakiri'yi bize 10M + satıştan % 30 a bırakırdı ama bizimkiler onu da vermemiştir. Şimdi alamayınca da 13M diyorlar. Kaç paraya çıktınız en çok bunu söylesenize.

yahu cart curt adamlar istemiyoruz. bir tane adam alalım play off larda anahtar olacak adam olsun.

Neye sinirleniyoruz zaten olmicakti

Alsalardi Olcan ile toereyi 10mio Bitternis

Bence alınacak.

Sonuç olarak biz bir yerlerde sıkışacağımızın farkındaysak Fatih Terim de farkındadır. Ne sanıyoruz ki Terim bunları bilmiyor mu?

Yani buradan atıp tutmak kolay beyler ama transferin bir sürü detayı var. Olacaktır beklemek lazım. Olmuyorsa da vardır bir sebebi. Bekleyelim bakalım.

Ne zaman bitiyor bu transfer dönemi?

Ben mumkun degil oyle bir para tek oyuncuya vermeyiz diye dusundum, lakin 14 15 milyon euro gibi bir para ara transfere ayrıldıysa, Shaqiri'den çok daha faydalı, iyi oyuncu[lar] kadroya katmak mumkun. Ben Shaqiri'den biraz vazgeçer gibiyim...

Gidip Elano gibi veteran overrated birine 8m avro vereceğimize Shakiri gibi genç ve potansyelli oyuncuya 10-12m avro verelim alalım.

Ben mumkun degil oyle bir para tek oyuncuya vermeyiz diye dusundum, lakin 14 15 milyon euro gibi bir para ara transfere ayrıldıysa, Shaqiri'den çok daha faydalı, iyi oyuncu[lar] kadroya katmak mumkun. Ben Shaqiri'den biraz vazgeçer gibiyim...

Shaqiri'nin yerine , Arshavin 5 m € ' a (ya da o civarda tek haneli bir meblaya) alınabilir . Sezon sonu free agent olacak .

Karşı çıkanlar şunu da unutuyorlar. Bu adam şuan hem iyi oynayan bir futbolcu, hem de çok potansiyelli bir futbolcu. 30 yaşında adam almıyoruz, 20 yaşında genç bir yeteneği alıyoruz daha önünde uzun seneler var. Sürekli 28-31 yaş arası yıldız diye lanse edilen futbolcuları almaktansa bir kere olsun böyle bir transfer yapalım. Hem kısa hem de uzun vadede müthiş bir iş yapmış oluruz.

valla aynisini bende düsündüm bi 20 dk önce.

baktiginda bir yandan amrabat, diger yandan shaqiri

amrabat en fazla 4 milyonluk adam, en fazla, shaqiri 13

amrabat katki olarak shaqiri kadar oynar, belkide daha iyi bile oynar, cunku ligi taniyor, uyum sorunu falan olmaz.

kalan 9 milyona süper iki oyuncu daha alirsin, mesela sene sonu töre ve serdar azizi

En son böyle yüksek bir parayı Jardel'e vermiştik.Onunda kadar başarılı olduğunu gördük.Adam Süper Kupada 2 gol atıp şampiyon yapmıştı bizi.

valla aynisini bende düsündüm bi 20 dk önce.

baktiginda bir yandan amrabat, diger yandan shaqiri

amrabat en fazla 4 milyonluk adam, en fazla, shaqiri 13

amrabat katki olarak shaqiri kadar oynar, belkide daha iyi bile oynar, cunku ligi taniyor, uyum sorunu falan olmaz.

kalan 9 milyona süper iki oyuncu daha alirsin, mesela sene sonu töre ve serdar azizi

:) Tebrik ederim Salman kardeşim. Sakinleşince daha iyi düşünmeye başladın dimi? :) İyi fikir...

Shaqiri süper adamdır 3 yıla falan yayıp alsınlar parayı, Arda'yı sattık Cl'yede kalırsak para hayli hayli çıkar.

XShaqiri10 Xherdan Shaqiri

Man Utd, Liverpool, Arsenal, Galatasaray. All jersey color is red. By the way, red is my fav color. yazmis

Cevap: Abdürrahim Albayrak: "Shaqiri 13 Milyon Euro"

BU ADAM 13 MILYON ETMEZ ; 13 MILYONA Töre (6Milyona) + Amrabati (4Milyona) + Yerli 1-2 Oyuncu (3Milyona) cok rahat aliriz

Geri
Üst Alt