- 27 Ocak 2010
- 58.716
- 30.344
- 3.363
Cevap: Abdürrahim Albayrak: "Shaqiri 13 Milyon Euro"
14 veren 20 de verir gidelim Kaka yı alalım!
14 veren 20 de verir gidelim Kaka yı alalım!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Engin sakız parasına alınacak adam mıydı, kulübü ile sorunları vardı aldık. Eboue, Melo yedek kalıyordu aldık. Ujfalusi yaşlı olduğu için kolay aldık. Uygun fiyat olduğunda alabiliyoruz ancak. Geçmiş dönemlerden gelen bu borç yükü devam ettikçe ve taraftar görevini yapmadıkça bu kısır döngü devam eder. Transfer de transfer diye yönetimin başının etini yemeyin. En azından alamıyorlarsa da Galatasaray'a yakışmayacak adamlar sırf transfer baskısından alınmasın.
Transfer boyz iş başında, yine tozu dumana katmışlar. 13 milyon Shaqiri'ye, 13 milyon Melo'ya verilsin. Senelik 3'er milyon da verilsin. Seneye futbolcu alacaklarından dolayı sorun çıktığında yine yönetime saydırırlar. Biz görevimizi yapıyor muyuz? Arena'ya kaç kişi geliyor ortalama? 32-33 yanlış hatırlamıyorsam. Tamamen dolu haline göre 10 milyon euro kayıp vardır sanırım. Stadı doldurmadan bu tür eleştiri yapmaya hakkımız yok.
Sırf bu mahalle baskısı yüzünden senelerce sadece transfer yapmak için transfer yapıldı. Sadece taraftar baskısını hafifletmek için. Alınan bu gereksiz adamların kaybı yine kulübümüze girdi.
Engin sakız parasına alınacak adam mıydı, kulübü ile sorunları vardı aldık. Eboue, Melo yedek kalıyordu aldık. Ujfalusi yaşlı olduğu için kolay aldık. Uygun fiyat olduğunda alabiliyoruz ancak. Geçmiş dönemlerden gelen bu borç yükü devam ettikçe ve taraftar görevini yapmadıkça bu kısır döngü devam eder. Transfer de transfer diye yönetimin başının etini yemeyin. En azından alamıyorlarsa da Galatasaray'a yakışmayacak adamlar sırf transfer baskısından alınmasın. Genç oyuncularımız şans bulsun, onlar bizi mahcup etmiyorlar genelde.
Epi topu 90.000 forma satılmış.Kombineler desen Türkiye şartlarında iyi sayılsada büyük takımlar ayarında vasat,her nekadar yollarında büyük sorun olsada Arena dolmuyor ki ben bunu normal karşılıyorum okadar yolu mersin,ibb maçları için hangi 55.000 kişi doldursun,gs bonus az sayıda kullanılıyor,gs mobil az kullanılıyor,takım Avrupa da yok,lig şikeli ve bukadar şeyden sonra yönetim neden 13 milyonları 15 milyonları verip 1 adamı alamıyor diyoruz.
Taraftar görevlerini yapsın ki yönetim de yapsın.Baskı yapmaya yüzümüz olsun.Kaçtane adam alındı bu yıl ve üstümüze düşenin kaçta kaçını yapmışız bir düşünmek gerek.
İlk sayfalardaki trollede Hoca ya laf atana kadar geçen yıla bir bakmasını tavsiye ederim.
benim anlamadim birsey var biz neden 13 milyonluk oyuncunun pesinde kosuyoruz?fatih terim pahali oyuncu istemiyor diye hep haberler cikiyor,laf olsun diye mi pesine düstük biz bu adamin?
Teknik direktörün transferin maliyetine karışamaması lazım Fatih Terim'in bu yönünü sevmiyorum daha önce bir kaç transferi daha maliyeti yüksek diye istememişti. Eğer kulüp o parayı ödeyebiliyorsa futbolcunun faydalı olacağına teknik direktör inanıyorsa maliyeti konusunda teknik direktöre laf düşmez. ( Yöneticiler de istemediyse o ayrı mesele ok ozaman )
Diarra konusunda Sedat Doğan isimli yönetici ve onun yandaşları ile ciddi bir sorun yaşandı.Hoca istiyorum dedi bu adam!! ve yandaşları ise çok pahalı olmaz gibilerinden konuştu ve Ali Dürüst ile Başkan'ın anlaştığı adamın gelişini engellediler zaten bu olaya kadar Ebru Köksal Hanım tek başına arayarak bazı saçma düşüncelerini Real Madrid'e iletmiş Diarra olayı bu şekilde yatınca daha sonra iki isim Melo konusunda karşı karşıya geldi kiralık adama bukadar para verilir mi diye hocayı duvardan duvara vurarak içeride eleştirdiler Başkan'a ve Ali Dürsüt'e güçleri yetmedi.
Hoca tabiki her hocanın istediği gibi kadife ayakları,gerçekten kalite kokan adamları ister ama yönetimde öyle dengeler varki şuanda adamın tek falsosunu bekliyorlar o çok sevdiğim Adnan Öztürk bile.
Hoca ucuz isterim gibilerinden konuşur elbet ama asıl mesele o yönetimdeki çatlaklarda bitiyor.
Geçen sezon oynadığı 57 maçta (Milli Takım vs dahil) 27 kez 90 dakika tamamlanmadan çıkarıldı, 9 kez oyuna sonradan dahil oldu.
20 maçta 90 dakika forma giymiş demek bu. (bir kırmızı kartı var)
Oyundan alındığı 27 maçın biri 20. dakikada çıkarıldı (sakatlık falandır sanırım), 5 maçta da 65. dakikadan önce çıkarıldı. Geride kalan maçların büyük bölümünde 75 dakikadan fazla forma giydi. Bu da bence gayet normal.
29 Lig maçının 23ünde 70 dakikadan fazla sahada kalmış, bu 23 maçın 17sinde 80. dakikadan sonra oyundan çıkarılmış. Bence gayet iyi bir istatistik 20 yaşındaki bir futbolcu için.
Bu fubolcunun sahada kaldığı sürenin büyük bölümünde canla başla savaştığına emin olabilirsin, ancak 30 maçın 30'unda da 90dk. sahada kalmış 30 yaş üstü oyuncuların, veya en basitinden Kazım'ın 90 dakika içinde en az 30 dakikayı boşa geçirdiğine tanıklık edersin. 70 dakika hırsıyla mücadele edecek oyuncu, 90 dakikanın büyük kısmını sahada gezinerek geçirebilecek herhangi bi oyuncudan çok daha verimli olur bence.
edit:
Ki bu adam herhangi bi genç oyuncu değil. Gökhan Töre çok iyi dribling ve sürate sahip bir oyuncu olabilir, ama şu anki teknik kapasitesi olarak Shaqiri ile kıyaslanamaz. Ayrıca şutları da etkili değil Gökhan'ın. Veya Amrabat'ın, aşağı yukarı benzer isimler.
Shaqiri'nın gücü, sürati, top sürme tekniği, adam geçme tekniği ve şut tekniği ne Amrabat ne de Gökhan Töre ile kıyaslanabilir.
Shaqiri zaten Avrupa'nın dev kulüplerinin gözü önündeki bir adam. 13 Milyona alınsa bile, iyi performans gösterdiği takdirde (ki gösterecektir) aldığımız fiyattan daha pahalıya satmamız çok kolay olacaktır. Arda en kötü oynadığı zamanlarda bile 12 Milyona satılmışken, iyi bir Shaqiri 13 Milyondan fazlasına satılabilir.
Selçuk'u alan bizzat başkan... Fatih Terim'in özel bir istediği oyuncu değil herkes istiyordu.. kendisi bulup çıkarmadı...
Engin tama terim istedi
Melo-Eboue-Ujfalusi kendini ispat etmiş futbolcular...
Muslera'yı değil hatırlarsanız brezilyalı bir takımın 2.kalecisi alınıyordu.. taraftar baskısıyla muslera'ya yönelindi..
Anlatmak istediğim kendini kanıtlamış futbolcular dışında futbolcu seçimleri çok iyi değildir fatih hocamızın..