# Xherdan Shaqiri

Cevap: Abdürrahim Albayrak: "Shaqiri 13 Milyon Euro"

altyapıda her hafta maça çıkıyolar

onlar 3 kişiyi çalımlayıp gol attıda biz mi almadık A takıma :D

Ara sıra takip edersen ne goller attıklarını görürsün. A takımda oynatmadan bu adamları kazanamazsın. Belki zamanında Bülent Korkmaz Hamburg maçında müthiş dehasını kullanıp Kewell'ı stoperde oynatmak yerine biraz cesaret gösterip Semih'i oynatsaydı, Şuan 3 senedir forma giyen tecrübeli bir stoperimiz olacaktı. Bunun gibi örnekleri çoğaltabilirsin.. Altyapıda oynayan oyunucunun sana hiçbir faydası yok..

Turgut Dogan = Anil Dilaver ,bence

Herkez alınması konusunda hemfikir.

Alsak ne olurdu şu futbolcuyu.

Podolski'ye geçen transfer döneminde vereceğimiz parayı pahalı bulduk almadık şimdi fiyatını neredeyse 2'ye katladı.

Shaqiri'nin kramponları > Podolski'den.

Bu adamı alırsak kesinlikle zarar etmeyiz.

İlk sayfada bir renkdaş demiş.Sen Arena'yı Manu'ya,Real'e,Bayern'e dar etmek istiyorsan böyle başarıya aç ölümüne oynayan oyunculara ihtiyacın var.

Riera ile Kazım ile Baroş ile olmaz bu işler.

Shaqiri,Töre gibi oyunculara aç takımımız.

Podolski'ye geçen transfer döneminde vereceğimiz parayı pahalı bulduk almadık şimdi fiyatını neredeyse 2'ye katladı.

İlk sayfada bir renkdaş demiş.Sen Arena'yı Manu'ya,Real'e,Bayern'e dar etmek istiyorsan böyle başarıya aç ölümüne oynayan oyunculara ihtiyacın var.

Pahalı gibi duruyor ama aslında 2 milyon euroluk oyuncudan daha ucuz.. Zarar etme ihtimalin yok. Adamın geleceği çok parlak. 5-10 milyon euro arası bonservise alınabilecekse hemen alınsın.

manu real bayern spor toto liginde oynuyo da bizim mi haberimiz yok

daha yürümeyi öğrenmedik koşalım diyosunuz

önce şu ligi halledelim avrupa kupalarına gitmeye başlayalım

sonra yaz transferinde alınır böyle oyuncular

şuan ben mesela olcan gibi amrabat gibi ligi tanıyan hazır kanat oyuncularına fitim

ama onları alamadık malesef

Çok basit birşey diyeceğim Muslera'nın bize toplam maliyeti 12 milyon €'dur..

Ve şuanda hangimiz kalecimizden memnun değiliz..

Olay bu abicim bir tane adam alacaksın genç olacak kalitesi belli olacak büyük takımlar böyle transfer yapar..

Avrupa'da kadayıf olmuş heriflere vereceğimize o paraları..

Böyle genç potansiyeli kanıtlanmış adamları almamız lazım..

13 bence bu yetenekte adam için çok normal bir fiyat..

Adam her yönüyle yeni hulk işlenirse daha iyi bile olur ki belli çalışan bir adam bu adama verip alacaksın eğer büyük takımım diyosan lamı cimi yok bunun

kerim frei daha ucuz daha genc. daha alinabilir. beylers.

13 taksitle her sene 1 milyona bağlayalım o zaman ..

Ah ah.. Adnan Sezgin olsa o paraya 10 tane oyuncu almıştık şimdiye. :sad007:

13 çok para. Hatta bence melo için dahi istenen bonservis bedeli çok fazla. Biz ne real Madrid nede barcelona kadar forma satabiliyoruz. Yada diğer dünya devleri. Taraftarımızın zaten maddi durumu belli. Yani biz o parayı reklamdan falanda çıkaramayız. UEFA belki önümüzdeki senelerde adi şikeciler ve destekçisi TFF yüzünden Türk futboluna ceza verecek. Ayrıca bizim klübümüz ne Chelsea nede Manchester city gibi şahıslara ait. O kadar para veriyorsak deneme yanılma yöntemini uygulayamayız. Yoksa kim istemezki dünya starlarını. Ayaklarımızın biraz yere basması gerekli. Şuan için büyük beklentilere girilmemeli.

@yusuf Turgut arkadasım kendince mantıklı yaklasmıssın eyvallah kendi görüşündür bi mantık cercevesinden yaklastıgın icin saygı duyuyorum sadece basit bi sorum olucak cevabını verip benide bilgilendirirsen mutlu olurum.

Deneme yanılma yöntemi diyorsun peki hangi transfer kesin iş yapar veya söyle diyim insanın oldugu yerde ne zaman hersey garanti olmus?

13 çok para. Hatta bence melo için dahi istenen bonservis bedeli çok fazla. Biz ne real Madrid nede barcelona kadar forma satabiliyoruz. Yada diğer dünya devleri. Taraftarımızın zaten maddi durumu belli. Yani biz o parayı reklamdan falanda çıkaramayız. UEFA belki önümüzdeki senelerde adi şikeciler ve destekçisi TFF yüzünden Türk futboluna ceza verecek. Ayrıca bizim klübümüz ne Chelsea nede Manchester city gibi şahıslara ait. O kadar para veriyorsak deneme yanılma yöntemini uygulayamayız. Yoksa kim istemezki dünya starlarını. Ayaklarımızın biraz yere basması gerekli. Şuan için büyük beklentilere girilmemeli.

Alacağımız adam Shaqiri gibi gelişime açık adamsa deneme yanılma olmaz bu. Genç oyuncu piyasası budur Melo içinse adamlardan 24 milyon(yanlış hatırlamıyorsam) verdikleri adamı kaça bırakmalarını bekliyoruz ki?

@yusuf Turgut arkadasım kendince mantıklı yaklasmıssın eyvallah kendi görüşündür bi mantık cercevesinden yaklastıgın icin saygı duyuyorum sadece basit bi sorum olucak cevabını verip benide bilgilendirirsen mutlu olurum.

Deneme yanılma yöntemi diyorsun peki hangi transfer kesin iş yapar veya söyle diyim insanın oldugu yerde ne zaman hersey garanti olmus?

Pişmiş adamın tutma ihtimali %80 ise genç oyuncunun tutma ihtimali %20 bende katılıyorum o görüşe

kimse kusura bakmasın ama 3e 5e bırakacaklarını mı sanıyorlardı bu yaşta bu performanstaki bir adamı

Pişmiş adamın tutma ihtimali %80 ise genç oyuncunun tutma ihtimali %20 bende katılıyorum o görüşe

Ben katılmıyorum. Bu aynı yabancı hocamı getirelim yerli hocamı getirelim mantıgı gibi bişey Yerli yabancı yok İyi veya kötü kavramı var.

İnsanın oldugu heryerde risk vardır. Transferde her zaman riskli bi olaydır. Ben isterimki 30 yasındaki adamla degil 20 yasında ve avrupanın gelecegi arasında gösterilen bi adamla deneyelim o riski

Ben gayet açık yazdığımı düşünüyorum. Devre arasında hatta şu durumda kalkıp o oyuncu için 13 milyon sırf bonservisine vermek enayilikten öteye geçmez. Şike olayları dahi çözülmedi. UEFA kalkıp önümüzdeki 3 sene ceza kesse ne olacak? Ha taşlar yerine oturur o zaman ayrı mesele. Git 20 milyona bir jardel daha getir kimse ağzını acmaz.

Bu isteyenler daha ülkesinin dışına çıkmamış herhangi bir yurtdışı tecrübesi olmayan adama nasıl veriyor 13 milyon euroyu anlayamıyorum. Şu ana kadar kaç tane 13 milyonluk transfer yaptık ki ?

Eğer bir futbolcuya 13 milyon euro vereceksek artık pişmiş adam olmalı bu mali şartlarda.. Biz Real veya Manu değiliz, risk almaya değmez. Guiza örneği var önümüzde 15 kağıt uçtu gitti yani.. Bizim transferde alacağımız en büyük riskler 5 milyon euro falan olmalı..

Uefa kalkıp 3 sene ceza keserse Tazminat davaları havada ucusur o ayrı mevzu. Futbol piyasasını arastıran kurcalayan bi adam bu adamı istemeye gittiginde kapıyı 10 mn € acılcagını bilmeli.

Herkes Alexis sanchez rüyasıyla yasarken 30 mn € dan assagıya satmaz diyodu arastıran bilen arkadaslar bu iş o kadar zor tahmin edilcek bir mevzu degil.

Fatih Terim'in Artık genc ve basarıya ac oyuncularla calısmak istiyorum kazandırmalıyız bünyemize böyle futbolcular lafından etkilenmiştim insallah sakiri olmasa bile bu politikada devam etmeliyiz ama futbol piyasasının tanıdıgı bildigi oyuncular olmalı bunlar Biz zannediyoruzki genc oyuncuyu ucuza alırız:) Porto hayalleri kurarız sadece sattıkları adamların paralarını toplarız ama kimse aldıgı oyunculara kac para verdigini dile getirmez:) Söyle baglıyorum Kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez

Devre arası transfer bütçesinin 15 m € olduğu haberi ne derece doğrudur ? [Bir yerde okudum yanılıyor da olabilirim]

Geri
Üst Alt