# Xherdan Shaqiri

Cevap: Shaqiri'den Kötü Haber

O parayı asla geri çeviremezler. Seve seve vermezlerse..

anladınız siz onu..

Cevap: # Xherdan Shaqiri

1nhh7.png

Shaqiri'den Kötü Haber İddiaları Asılsız!

Arkadaşlar https://www.gscimbom.com/forum/haldun-ustunel-transfer-forumu/97378-shaqiriden-kotu-haber.html iddiaları kesinlikle asılsız.

Sebebi:

Onursal Başkan Gigi Oeri, böyle bir açıklama yapmış olsa bu haberin ilk önce İsviçre basınına düşmesi gerekli. Hadi diyelim işten kaytardı İsviçre basını, haberi geç girdiler. Ancak böyle bir haberin İsviçre basınında yer almaması tamamiyle imkansız. Sadece İsviçre değil, diğer ülke basınlarında da yer almıyor. Son 2 gün içerisinde "Shaqiri" ve "Oeri" isimlerinin, veya sadece "Shaqiri" isminin geçtiği ve bu yönde açıklamalara yer verilen haberlerin tamamı Türkçe veya Türkiye kaynaklıdır. Bu da demek oluyor ki, böyle bir açıklama kesin olarak yok.

Bu açıklamaya yakın olan tek bir açıklama var. O da Gigi Oeri'nin Xhaka ve Shaqiri hakkında "İkisi de önemli oyuncularımız, ancak 31 Ocak'a kadar neler olur bilemiyoruz, her şey olabilir" sözüdür.

Yani ben diyorum ki, bu haberlere inanmayınız.

Cevap: Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

Galatasaray'da oynuyor olsam ve Şampiyonlar Ligi'nde ManU'ı yenip bir üst tura çıksak

açıkçası ben takımımdan ayrılıp hiç bilmediğim bir ligde, uzun zamandır ŞL'de olmayan ve

bu senede Avrupa'da mücadele etmeyecek bir klübe gitmezdim.

Durum böyle olunca Shaqiri transferi çok zora giriyor.

Ama paranın yüzü sıcaktır tabi.

"Yiğit'in bonservisine vereceğim 3 milyonu , Shaqiri'ye vereyim" .

"Winston alacağıma , Anadolu alayım , artan 1.5 tlye tuzlu fıstık alayım , biranın yanında iyi gider" .

Kulüpler bakkal mantığıyla yönetilmiyor , bois .

Cevap: Shaqiri'den Kötü Haber İddiaları Asılsız!

Fenere, medyaya, en çokta mal Gökmen'e rağmen Shaqiri bize GE-LE-CEK !!

Cevap: Shaqiri'den Kötü Haber İddiaları Asılsız!

Hay ne Şakiri'ymiş arkadaş 2 haftadır 50 tane topic açıldı. Papatya falını da geçti bu iş..

Cevap: Gökmen Özdemir'den Transfer Açıklamaları

Ünal Aysal'ın Telegol'deki açıklamalarından sonra alınması konusunda hiç umudum olmadığı Shaqiri için benim umutlarım arttı. Perşembe günü özellikle UEFA'dan yazılı bir belge alınırsa veya alınamayıp da tamamen fb'nin küme düşmesi ve talimatların tam olarak uygulanması yolunda bir karar çıkarsa bence bu transfer biter. Şampiyon olacağımızı düşünürseniz ŞL için iyi bir yatırım olur.

Necati'de olabilir yerli olarak. Baros Sakat. Playoff larda bir sakatlanırsa yandık.

Gokmen Ozdemir:

"Baros planlari bozdu. Galatasaray buyuk ihtimalle Yigit Gokoglan disinda 3 oyuncu daha alacak."

"Shaqiri buyuk ihtimal Galatasaray'da. Transfer Eskisehir macindan sonra tamamlanir."

baros nie planları bozmuş.. nedir yani olay? videoyu izleyemiyorum da

Shaqiri

Burak Yılmaz / Muhammet Demir / Umut Bulut

Serdar Aziz

bu 3 adamı da alsınlar.

Olay kopsun.

Forvet takviyesi sene sonuna bırakılacaktı ama Baros 1 aya yakın yok. 6 günde 3 maç falan oynayacağımızı düşünürsek uzun süre yararlanamayacağız. Bir forvet transferi gündeme gelmiş.

Sakatlanması planları bozmuş. Şu anda 3-4 hafta oynayamayacak. Sonrasında 2 hafta da tam randıman yakalayamayacağı için Baros 6 hafta gibi bir süreçte tam performans veremeyecek.

Sanırım bunun için bir de forvet transferi yapacaklar.

Abi Shaqiri Shaqiri diye tutturduk iyi ama bu adam hakikatten yeterli mi, değer mi 13 milyon euro?

Yani Hamburg'a bi 7 milyon euro teklif edip Gökhan TÖre'yi alsaydık bir de Trabzona 5 verip burak'ı alsaydık daha iyi olmaz mıydı?

2 süper Türk alacağımıza 1 yabancı almak ne kadar mantıklı? Bir de adamın nasıl olacağını bilmiyoruz , bu sene isviçre gibi bir ligde iyi bir ortalama yakalayamamış...

18 Maç 4 gol 2 asist... Eğer bu adam muuuuhteşem bir adam olsa isviçre ligi gibi bir ligi dağıtmazmıydı? Arda bile oynadığı ilk sezonda 18 maçta yalnış hatırlamıyorsam 8-9 asist yapıp 2-3 gol atmıştı.

Herkes bu adamı istiyor, bariz gaza geldik, ben de istiyorum ama adamın istatistikleri ortada. Yalnış yapıyormuşuz gibime geliyor.

Şampiyonlar liginde 4 maçta 2 asist yapmış.

Yani aslında öyle "oooo geleceğin messi'si" falan diyor millet. Öyle bişey yok bence.

O kadar geleceği olan adam şu anda öttürür ortalığı. Hele ki isviçre ligi gibi bir yerde.

Mesela koyalım Emre Çolak'ı isviçre ligine, neler yapıyor görelim. Bence shaqiriden daha fazla istatistik yakalar gibime geliyor.

beşiktaşın tabataya febenin topuza verdiği paraları hatırlayınca bu adam da çook rahat 12 eder belki ama bizim tüzükte yazıyor sanırım biz pahalı transfer ya-pa-ma-yız...

Geri
Üst Alt