# Xherdan Shaqiri

Cevap: Forumdaki Önlenemez Shaqiri Hayranlığı Nereden Geliyor ?

Iyi futbolcu oldugundan olmasin? Adami tanimayan insanlarin laf olsun diye konu acmasina da hastayim.

herkes shaqirinin genç olduğundan dem vuruyor ama g.töre de genç

hem yerli hem de ucuz

ayrıca kimse bu 2 oyuncu arasında büyük fark var diyemez

herkes shaqirinin genç olduğundan dem vuruyor ama g.töre de genç

hem yerli hem de ucuz

ayrıca kimse bu 2 oyuncu arasında büyük fark var diyemez

Hamburg satmayınca, Gökhan istemeyince zorla ellerinden mi alalım?

Yahu burakın millet ne başlık açarsa açsın. Siz keyfinize bakın, Şakiri'yi ısrarla isteyenlerin hevesini kırmayın. Ne olmuş yani açılacak tabi başlık.

Sonuçta Şakiri önemli bir oyuncu.

Sen Şakiri'yi beğenmediğin için anlam veremiyorsun ama bu kadar adam beğeniyor. Sen beğenmiyorsun diye adam kötü futbolcu mu şimdi anlamadım

Ne yani Porto,Bayern M.filan alsında bizde arkasından aval aval bakalım mı? Herifte potansiyel var.İlerde bi 20liğe okutursun.Hulk Porto'ya gittiğinde kim tanıyordu? Yada Falcao'yu?

"Shaqiri'yi izlemedim, sadece youtube videolarını izledim" deyip, yani oyuncuyu tanımıyorum deyip, Shaqiri'yi isteyenleri eleştirmek? Bayern Munih, Manu'nun taki ettiği, Bayern'in resmi teklif yaptığı bir adamdan bahsediyoruz.

Emrah Oktay gerçek yaşın kaç?

Ne Töre'si beyler ? Adam gelmek istemiyor bize ve cok agir bir sakatligi var, 3-4 ay sahalardan uzak kalacak.

Bilemiyorum belki de süper oyuncudur ama dediğim gibi kimsenin net bilgisinin olmadığı bir adam. Oynadığı lig üst düzey bir lig olsa eyvallah diyeceğim ama değil. İstatistikleri çok süper olsa ona da eyvallah diyeceğim o da değil. Ben de alınmasına karşı değilim ama bu kadar ısrar etmenin de manası yok. Gelmiyorsa başka alternatiflere yönelinsin. Esas eleştirim çok iyi olduğunu söyleyenlerin kaynağı neresi onu anlamadığım..

Kulübün vizyonuna seviniliyor önce, geleceğe yönelik bir şeyler yapıldığı düşünülüyor.

Diğer yandan Shaqiri'yi ben 2 yıldır (Dünya Kupası'ndan beri) biliyorum, o dönem yeni yeni piyasaya çıkıyordu, oynadığı bir genç milli turnuvasında kendisini göstermişti bunun öncesinde. Potansiyeli çok yüksek ve çok kaliteli bir oyuncu, geldiğinde er ya da geç bunu gösterecektir.

Ha hepsini geçtim, Fatih Hoca bu adamı 6 aydır istiyormuş ? Sırf bunun için bile bu adam için heyecanlananlar olabilir, hocaya güvenleri sonsuzdur çünkü.

Böyle gereksiz konularla olumsuz görüş atmaya gerek yok ayrıca yazdıklarının da çoğu mantıksız, umarım geldiği taktirde 1-2 maç kötü oynadı diye de adamı yerden yere vurmazsınız, her zaman yaptığınız gibi.

Ne yani Porto,Bayern M.filan alsında bizde arkasından aval aval bakalım mı? Herifte potansiyel var.İlerde bi 20liğe okutursun.Hulk Porto'ya gittiğinde kim tanıyordu? Yada Falcao'yu?

farklı

porto adı pek duyulmamış oyuncuları ucuza alıp pahalıya satıyor

shaqiri için bahsedilen rakamlar çok yüksek

Şahsen Şampiyonlar Ligi maçlarında izledim, özellikle Manshester maçındaki performansıyla dikkat çekmişti, birkaç kez de iddaa'da Basel'e oynadığım zaman izledim, milli takım maçında da izlemişliğim var. Takımında dikkat çeken bel ki de tek oyuncu kendisi.

Bu arada aşağıda vermiş olduğunuz örnekle iyi-kötü futbolcu kavramının belli olabileceğini düşünmüyorum, keza Galatasaray İsviçre takımlarını eleyebilir ama Fenerbahçe'nin geçen sezon Young Boys'a elendiğini de göz önünde bulundurabiliriz.

Hem de İsviçre Ligi gibi dandik bir ligde. İsviçre Ligi'nin dandikliğini Bienvenu'den anlayabilirsiniz.Yada senelerdir önelemelerde Türk takımlarının eşleştiği İsviçre Ligi takımlarını rahatça elemelerinden anlayabiliriz.

2010 yılına kadar Cerezo Osaka takımında oynayan Kagawa'nın Dortmund'a transfer olduktan sonraki performansı ''Japonya'dan futbolcu mu çıkar?'' klişesine son verdi. Yani ön yargıyla yaklaşmaya gerek yok

Ayrıca Töre mevzusu açıklandı Gökmen Özdemir tarafından adam gelmek istemiyor. Ayağına sıkıp sürükleyelim mi? :D Sene sonu görüşeceğiz tekrar seneyi orada bitirmek istiyor.

Kazım Kazım'dan.

forum bu kadar istemisken, ben istemesem ayip olurdu.

o yuzden :lol:

Shevchenko - Ukrayna

İbrahimoviç - İsveç

Şota - Gürcistan

Fildişi Milli Takımı :asd:

Kewell - Avusturalya

BU ligler çok mu iyi. Bir de bu mantığı anlamıyorum :asd:

Geri
Üst Alt