# Xherdan Shaqiri

Cevap: Forumdaki Önlenemez Shaqiri Hayranlığı Nereden Geliyor ?

Şakiriyi bu forumda tanıyan varsa aslantepe stadının çatısından atlarım.(İsviçre'de oturanlar hariç)

Şakiri'nin oynadığı 3 maçı 90 dakika izleyen var mı?

Tamamen Şakiri hakkında söylentilere göre yorum yapılıyor.

Futbol otoriteleri tarafından Gelecek vaadeden bir futbolcu olduğu söylendi.

Ama 10 milyon euro eder mi?

Şimdi stada doğru harekete başlayabilirsin...

Neyse arkadaşlar, Fatih Hoca istiyor, Başkan istiyor iken zaten bu konu gereksiz, fikriniz yoksa gelecekte elbet olacaktır, o zaman haklı çıkıp çıkmadığınızı görürsünüz.

Müsaadenizle kilitliyorum konuyu, gereksiz tartışmalar çıkacak çünkü.

Cevap: Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

bu adamın her türlü ederi var bizim leş lig için biçilmiş kaftan güçlü çabuk teknik akıllı alırsak harika olacak bu çocuk bir fransız ingiliz brezilyalı felan olsaydı zaten sanmam bu yaşta geleceğini bu konumdan direk bulmuşuz kaçırmamalıyız arnavut asıllı

sen shaqiriyi youtube dışında bi yerde izledin mi

orda attığı 3-4 tane füze şeklindeki gol için adamı ilah yaptınız

mesela aç pinonun bi videosunu izle

pinoya da hayran kalırsın

videolara kanmayın

haklısın zaten manuyu tek başına dağıtan çok oyuncu var ama leşler çoğu

evet fatih terim de sadece youtube'da izleyip istemiş futbolcuyu ! böyle yönetim mi olur 11111

Bu adam yatırım için alınıcak. Semih gibi. Emre çolak gibi. Fatih terim bu adamı nakış nakış işleyecek ve bizim en değerli futbolcumuz olacak. Biraz geleceğe yönelik düşünmekte fayda. Şl'de yokuz ligi 8ci bitirmişz ve Ardayı 13'e vermişiz. Düşünün biraz şimdi vzyona çıktıgımızda oyuncu pazarlamayı nasıl yaptıgımızı.. Ayrıca sadece türkiye ligini takip edenler mesaj atmasa konuya ne güzel olurdu :) Simson diyenleri görüyorum ve başım kanıyor..

edit: Kilitlenmiş

rierayı nerden izlediler o zaman onu merak ettim

sanırım sen şampiyonlar ligi'ni takip etmiyorsun. ee tabi haklısın türkiye ligi gibi mükemmel temiz bir lig varken şampiyonlar ligi'ni niye izleyesin.

la bi git kactane Baselin CL 90 dakika macini seyrettin? scoutmisin yoksa? burak alla sen.. burda gelip agalik tasliyon.. bize youtube yorumcusu diyon.. Shaqirinin neyaptigini bilmiyon o kadar begeniyon..

gecen Basel - Feijenoord hazirlik macini seyrettinmi?

haklısın zaten manuyu tek başına dağıtan çok oyuncu var ama leşler çoğu

cok sacma yorumlar yapiliyor.. arkadas burda Shaqiriyi kotulemiyor ama digeri gidin youtubeda yeni topcu bulmuslar onu seyredin diyor.. yani o na ithafen yapilmis bi yorumdu..

Shaqiri iyi topcu ama arkadasin biri buranin fitilini atesliyor gibi geliyor bana..

rierayı nerden izlediler o zaman onu merak ettim

Riera gibi topcuyu 3 M euro'ya almışsın konusuyorsun be! Adam ispanya milli takım formasını kaç defa terletmiş bir bak utan sonra utan. Reyes ondan suan cok mu daha iyi Reyese 15 M euro bayılsak daha mı mutlu olurdun. Fatih Terim Arda'nın gidicegini hesaba katmadı ve Riera sonrada onun yerini doldurmak icin uygun fiyata bir oyuncu.

Raporları gören siz değilsiniz benim, tartışma çıkacağını yahut başka bir şey olacağını da en iyi ben bilirim bu yüzden, gereksiz iftiralarla moderasyonu meşgul etmezseniz sevinirim.

Ne şiir ne masal ne yalan var bu gece

Zaman mekan hepsi yalan senile

Aklını çelen bütün düşler delice

Gerçek olucak hadi gel bak bu gece

Avuçların yanacak bedenin çırılçıplak

Bu gece ateşim bedenin de yanacak

Sıcak çok sıcak

Sıcak daha da sıcak olucak

Sıcak çok sıcak

Sıcak daha da sıcak olucak

Bu gece bu gece bu gece bu gece

Riera gibi topcuyu 3 M euro'ya almışsın konusuyorsun be! Adam ispanya milli takım formasını kaç defa terletmiş bir bak utan sonra utan. Reyes ondan suan cok mu daha iyi Reyese 15 M euro bayılsak daha mı mutlu olurdun. Fatih Terim Arda'nın gidicegini hesaba katmadı ve Riera sonrada onun yerini doldurmak icin uygun fiyata bir oyuncu.

riera gibi topcuya 3 milyon vermek mantıklı bi hareketti diyosan sen zaten hiç konuşma

bana ne mazisinden banane geçmişinden

ben elime gelen ürüne bakarım

aynı guiza kankası gibi riera denen ürün ispanyada üretilmiş olabilir ama şuan bitmiş

biz o adama bonservis 3 ve yıllık 3 verdik

adam istese gitmez bi sene daha 3 milyon alır

gitti mi senin 9 milyon euro çöpe

ben reyesi alalım mı dedim

bana reyesten bahsediyosun

reyesi bonservisi de 4 milyon euro haberin olsun

Herkes kendi beğendiği oyuncuyu takımında görmek ister ama bu konudaki ego çatışmasını anlamak mümkün değil.Kendi adıma konuşursam Shaqiri'yi hayatımda izlemedim.Youtube'dan izleme gereği de duymuyorum.Çünkü en son İnamoto'yu gelmeden önce youtube'dan izleyip Ronaldinho gibi bir futbolcu aldığımıza emin olmuştum:D

Ben onun yerine Ronaldinho'yu istiyordum.Çünkü, Roni yetenekleri herkesin malumu bir oyuncu ama belki formsuz.Bunun aşılacağına inanır yetenekler kaybolmaz diye düşünürüm.Ama önemli olan benim değil Fatih Terim'in bu inancı taşıması.O Shaqiri'ye inanıyor.Sezon başında da Reyes, Forlan, Cambiasso'yu istemişti ancak gerek futbolcuların Türkiye'yi tercih etmemeleri, gerekse kulüplerinin bu futbolcuları bırakmak istememesi transfere engel oldu.

Herneyse bu transferde ise bu tarz bir engel yok.Anlayabildiğim kulüp pazarlığa, futbolcu da transfer olmaya açık.Tek sorun para! Bu noktada bence yönetim transfer sınavını bu futbolcuda verecek.

Demek istediğim Fatih Terim bu takımın teknik direktörü, futbolcuyu tanıyor, izletmiş ve en önemlisi ona inanıyor.Bize de teknik direktörümüzün tercihlerine güvenmek ve saygı duymak düşer.

la bi git kactane Baselin CL 90 dakika macini seyrettin? scoutmisin yoksa? burak alla sen.. burda gelip agalik tasliyon.. bize youtube yorumcusu diyon.. Shaqirinin neyaptigini bilmiyon o kadar begeniyon..

gecen Basel - Feijenoord hazirlik macini seyrettinmi?

bak güzel kardeşim ki sana bu ikinci cevabım iki alıntında da seviyesiz girişlerin var ilkinde bir şey demedim ama bu son olursa sevinirim mümkünse bir daha alıntılama veya öyle bir yanlışlık yapacaksanda biraz daha seviyeli ol ki seninle insan gibi tartışalım.

Beklemeye Geçtik!

777d16.jpg

Galatasaray’da Başkan Ünal Aysal’ın ligin son durumuyla ilgili yaptığı açıklamalardan sonra transferde daha önce yapılan girişimlerin beklemeye alındığı öğrenildi.

Haberin Devami GSC Portal'da

3 Milyona aldık ama bana sorarsan 5 para etmez.

Geri
Üst Alt