# Xherdan Shaqiri

Cevap: Gökmen Özdemir'den Transfer Açıklamaları

hadi hayirlisi

Barosun plan bozacak bir durumu yok zira sadece birkaç hafta yok. Yerine sercan yada kazım oynayabilir sırıtmazlar. Bununla birlikte en fazla 1 transfer daha yapılacağı yada hiç yapılmayacağı yönetim tarafından belirtildi. Ayrıca Fatih Terimin istediği oyuncular da belli Andarlecht bu oyuncuları bırakmıyor. Gökmen Özdemiri tanımıyorum ama söyledikleri mantıksız. Alınırsa Shaqiri alınır ona da inşallah 10 milyon euro üstünde para verilmez

Cevap: Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

Biraz Stoch havası var sanki bu Şakir'de, gelirse başarılı olur umarım..

devre arasında burak yılmazı almak :confused:

tamam
Burak Yılmazı Antalya lisesinden tanıyorum birkaç defa sohbet etmiştik bir arkadaşımla beraber. Biz Süper lise bölümğnde hazırlık sınıfındayken o galiba 2. yada son sınıftı şunu söylemek istiyorum o sene liseler arası gol kralı olmuştu Antalya liseside Türkiye 5.si olmuştu. Kendisi sol kanat oynamasına rağmen gol kralı olmuştu. Kendisine Hasan şaşı örnek alıyordu ve ayrıca sağlam Galatasaray taraftarıdır. Bunula birlite bizim dışımızda tüm takımlarda oynadı :)

Cevap: Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

la bi git kactane Baselin CL 90 dakika macini seyrettin? scoutmisin yoksa? burak alla sen.. burda gelip agalik tasliyon.. bize youtube yorumcusu diyon.. Shaqirinin neyaptigini bilmiyon o kadar begeniyon..

gecen Basel - Feijenoord hazirlik macini seyrettinmi?

Sen izledin mi, yanlış anlama yorumunu merak ettiğim için soruyorum ? :) Yaptığı iki top kaybı golle sonuçlandı, ama hücumda efektifti yine de.

Cevap: Forumdaki Önlenemez Shaqiri Hayranlığı Nereden Geliyor ?

Ayrı konu açılıp transferi destekleyenlere sallamak iyi olmamış. Ben konunun kilitlenmesi yerine, diğer Shaqiri konusuna birleştirilmesi görüşündeyim.

Cevap: # Xherdan Shaqiri

Sırf ezikler Moussa Sow'u aldı diye bu adamı almalıyız artık..

Ben biliyordum zaten kendisini bilmeyenlerde gelirse öğrenir mutlaka

Burak Yılmazı Antalya lisesinden tanıyorum birkaç defa sohbet etmiştik bir arkadaşımla beraber. Biz Süper lise bölümğnde hazırlık sınıfındayken o galiba 2. yada son sınıftı şunu söylemek istiyorum o sene liseler arası gol kralı olmuştu Antalya liseside Türkiye 5.si olmuştu. Kendisi sol kanat oynamasına rağmen gol kralı olmuştu. Kendisine Hasan şaşı örnek alıyordu ve ayrıca sağlam Galatasaray taraftarıdır. Bunula birlite bizim dışımızda tüm takımlarda oynadı :)

kaderin cilvesine bak

galatasaraylı ama bi türlü bize gelmedi :asd:

zaten diğer takımlara da pek fayda sağlamadı

sadece trabzondan başarılı oldu

olgunluk döneminde de bizde oynamasını isterim

yani bu sene sonu alsak burakı çok iyi olur

burak çok iyi olur ama zor gibi :)

Shaqiri , Turgut ve ???

Çok uzadı bu olay.Gelemeycekse de gelmesin.Önümüze bakalım artık.

inşallah gelmez böyle şerefsiz bi lige.annemizin liginde oynamasına gerek yok. gitsin bayerne,manchestera.shaqiriye yazık olur.

Cevap: Forumdaki Önlenemez Shaqiri Hayranlığı Nereden Geliyor ?

26 ocağa kadar bi ses çıkmayacak anlaşılan

Geri
Üst Alt