- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Cevap: Gökmen Özdemir'den Transfer Açıklamaları
hadi hayirlisi
hadi hayirlisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak Yılmazı Antalya lisesinden tanıyorum birkaç defa sohbet etmiştik bir arkadaşımla beraber. Biz Süper lise bölümğnde hazırlık sınıfındayken o galiba 2. yada son sınıftı şunu söylemek istiyorum o sene liseler arası gol kralı olmuştu Antalya liseside Türkiye 5.si olmuştu. Kendisi sol kanat oynamasına rağmen gol kralı olmuştu. Kendisine Hasan şaşı örnek alıyordu ve ayrıca sağlam Galatasaray taraftarıdır. Bunula birlite bizim dışımızda tüm takımlarda oynadıdevre arasında burak yılmazı almak
tamam
la bi git kactane Baselin CL 90 dakika macini seyrettin? scoutmisin yoksa? burak alla sen.. burda gelip agalik tasliyon.. bize youtube yorumcusu diyon.. Shaqirinin neyaptigini bilmiyon o kadar begeniyon..
gecen Basel - Feijenoord hazirlik macini seyrettinmi?
Burak Yılmazı Antalya lisesinden tanıyorum birkaç defa sohbet etmiştik bir arkadaşımla beraber. Biz Süper lise bölümğnde hazırlık sınıfındayken o galiba 2. yada son sınıftı şunu söylemek istiyorum o sene liseler arası gol kralı olmuştu Antalya liseside Türkiye 5.si olmuştu. Kendisi sol kanat oynamasına rağmen gol kralı olmuştu. Kendisine Hasan şaşı örnek alıyordu ve ayrıca sağlam Galatasaray taraftarıdır. Bunula birlite bizim dışımızda tüm takımlarda oynadı![]()
Sırf ezikler Moussa Sow'u aldı diye bu adamı almalıyız artık..
rıza demirin vatandaşlık numarasının kontrol edilmesini öneriyorum bence necati ateş kendisi