# Xherdan Shaqiri

Cevap: Son Dakika: Xherdan Shaqiri İle Görüşmelere Başlandı

Antudan, bir marijuana canavarı daha

"Ertem - 23.01.2012 19:10

15 milyon bonservis bedeli. gs verecekmiş. versin yalnız şöyle bi durum var gs´ın ihtiyacı olan bölge shaqiri´nin tarafı değil. isviçre liginden gelen adamlar baya sıkıntı yaşıyor görüldüğü üzere. Arda´ya yakın potansiyelli bir adam shaqiri.(o yaştayken).

Tahminim burda bacağını eline verirler arkadaşın. ya da patlaması uzun sürer. Ben sanmıyorum verim alabileceklerini.

ama alsınlar sorun değil. Lig çok sıkıcı oluyor çünkü. Dengimiz olabilen bi rakip yok. "

Cevap: Xherdan Shaqiri İle Görüşmelere Başlandı !

Toplantidan sonra aciklandigina Gore bu is bitmistir, insallah bi aksilik olmazda kavusuruz shaqirimize :)

Ben hala gelmesini zor görüyorum. Basel neden bıraksın ki CL'de hedefleri varken?

CL'de daha nereye kadar gidecekler ki, finale mi ? B.Münih'e elenecekler zaten, zor tabi gelmesi ama oldu gibi bence.

#SowiptalcaylarSakirden

[video=youtube;cd6klnStbnA]https://www.youtube.com/watch?v=cd6klnStbnA[/video]

CL'de daha nereye kadar gidecekler ki, finale mi ? B.Münih'e elenecekler zaten, zor tabi gelmesi ama oldu gibi bence.

Empati kuruyorum. Biz ManU gibi bir takımı eleyip CL'de ikinci tura çıksak, takımın en önemli oyuncusunu satar mıydık? Bu benim yaklaşımım. Umarım gelir.

---------------------Muslera-----------------------

Eboue----------Ujfalusi---------Semih-------------Hakan

---------------Melo------------Selcuk--------------------

Shaqiri-------------------------------------------Emre Colak

-------------Sercan veya yerli transfer------Elmander---------------------------

Empati kuruyorum. Biz ManU gibi bir takımı eleyip CL'de ikinci tura çıksak, takımın en önemli oyuncusunu satar mıydık? Bu benim yaklaşımım. Umarım gelir.

ManU'nun bu seneki CL performansı belli sonuçta, demek ki onlarda inanmıyo ki -turu geçeceklerine- satıyolar. Sonuçta adamlarla uzun zamandır görüşüyoruz, demek ki satmaya niyetliler.

Ersin bir sus be. Bu ne negatiflik. :asd:

arkadaşlar mümkünce antu cep forum link i varmı. okuyalımda keyfimiz yerine gelsin.:asd::asd:

son zamanlarda reyes forlan keita kapa bildirilip alınmayan adamlar

ben alındı denmeden sevinç çığlığı atmak istemiyorum

imzayı atmadan sevinmem

Cevap: Son Dakika: Xherdan Shaqiri İle Görüşmelere Başlandı

Antudan, bir marijuana canavarı daha

"Ertem - 23.01.2012 19:10

15 milyon bonservis bedeli. gs verecekmiş. versin yalnız şöyle bi durum var gs´ın ihtiyacı olan bölge shaqiri´nin tarafı değil. isviçre liginden gelen adamlar baya sıkıntı yaşıyor görüldüğü üzere. Arda´ya yakın potansiyelli bir adam shaqiri.(o yaştayken).

Tahminim burda bacağını eline verirler arkadaşın. ya da patlaması uzun sürer. Ben sanmıyorum verim alabileceklerini.

ama alsınlar sorun değil. Lig çok sıkıcı oluyor çünkü. Dengimiz olabilen bi rakip yok. "

ne anlatmaya çalışmış acaba :D

Geri
Üst Alt