Cevap: Xherdan Shaqiri İle Görüşmelere Başlandı !
Baros olur.
O değilde , eboue dönünce kim yedek kalıcak acaba ?
Baros olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değilde , eboue dönünce kim yedek kalıcak acaba ?
Ben hala gelmesini zor görüyorum. Basel neden bıraksın ki CL'de hedefleri varken?
Baros olur.
Baros olur.
CL'de daha nereye kadar gidecekler ki, finale mi ? B.Münih'e elenecekler zaten, zor tabi gelmesi ama oldu gibi bence.
ronaldinhoyu da dediler peki neden bildirmediler ?
Empati kuruyorum. Biz ManU gibi bir takımı eleyip CL'de ikinci tura çıksak, takımın en önemli oyuncusunu satar mıydık? Bu benim yaklaşımım. Umarım gelir.
Empati kuruyorum. Biz ManU gibi bir takımı eleyip CL'de ikinci tura çıksak, takımın en önemli oyuncusunu satar mıydık? Bu benim yaklaşımım. Umarım gelir.
Ersin bir sus be. Bu ne negatiflik.![]()
Antudan, bir marijuana canavarı daha
"Ertem - 23.01.2012 19:10
15 milyon bonservis bedeli. gs verecekmiş. versin yalnız şöyle bi durum var gs´ın ihtiyacı olan bölge shaqiri´nin tarafı değil. isviçre liginden gelen adamlar baya sıkıntı yaşıyor görüldüğü üzere. Arda´ya yakın potansiyelli bir adam shaqiri.(o yaştayken).
Tahminim burda bacağını eline verirler arkadaşın. ya da patlaması uzun sürer. Ben sanmıyorum verim alabileceklerini.
ama alsınlar sorun değil. Lig çok sıkıcı oluyor çünkü. Dengimiz olabilen bi rakip yok. "
arkadaşlar mümkünce antu cep forum link i varmı. okuyalımda keyfimiz yerine gelsin.![]()