Y.Final | Türkiye 83-82 Sırbistan | 11 Eylül | Maç Sonucu | FİNALDEYİZ!

Cevap: Y.Final | Türkiye - Sırbistan | 11 Eylül | 21.30 | NTV

Korkmanın gereği yok! Fransa, slovenya fark yedi, sırplar da bi 15 sayı fark yerler. Seyirci baskımız olmasa tabi yenmemiz pek kolay olmaz. Ayrıca a.b.d neden gelmedi? pek takip edemiyorum arkadaşlar, kusura bakmayın

Degil Serbia NBA All Star gelsin bu mucadeley ile bu savunmay ile basa bas oyunariz..

Korkmanın gereği yok! Fransa, slovenya fark yedi, sırplar da bi 15 sayı fark yerler. Seyirci baskımız olmasa tabi yenmemiz pek kolay olmaz. Ayrıca a.b.d neden gelmedi? pek takip edemiyorum arkadaşlar, kusura bakmayın

Abd karşıda kaldı :D Çeyrek finalde litvanya ile yenerlerse arjantinle oynayacaklar,Finalde karşılaşabiliriz ancak.

bence şampiyon olacağız açıkçası sırplarla oynamamıza seviniyorum ispanyolların sağı solu belli olmuyor.

Öncelikle herkese iyi bayramlar

Geçen seneki Avrupa Şampiyonası'nda da aslında iyi gidiyorduk,4 yıl önce Japonya'da da fırtına gibi başlamıştık,2001'de de iyiydik sonuçta finale çıkmıştık ama ben Milli Takımımızı hiç bu kadar kararlı ve istikrarlı görmemiştim.7'de 7 yaptık ve sağlam takımları yendik.İnanılmaz bir savunma yapımız var,pota altında da dış atışlarda da kalburüstü oyunculara sahibiz.Sırbistan'ın en önemli oyuncusu Teodosic,o olmadan bu takım doğru dürüst sayı üretemez.Veririz Ömer Onan'la Sinan Güler'i değişmeli olarak,kitleriz Teodosic'i ondan sonra görelim bakalım çözebiliyorlar mı bizi.Aynı oyunu sürdürürsek beklediğimizden rahat bir galibiyet alabiliriz.

Bu takıma kupa yakışır

yalnız bu takıma karşı gerçekten zorlanabiliriz:o,çok çok dengesiz bi takım porto riko ya çok fazla benziyolar bu yönüyle,iyi hücum ettirmemek gerekiyor,çok çok iyi savunma yapmalıyız,çabuk dağılabiliyorlar,ama ritimlerini buldukları zaman,müthiş şutörleri var ve çok yüksek yüzdeyle oynuyorlar,bizde porto riko ya karşı zorlanmıştık çünkü adamlar ritimlerini yakaladı çok yüksek yüzdeyle attılar,ama sırplara karşı gereken önlemi alacağız heralde.

[video=vimeo;13390119]https://vimeo.com/13390119[/video]

[video=vimeo;14267535]https://vimeo.com/14267535[/video]​

hangi maça zor dediysem çok rahat aldım bu maçta zor ama bakalım nolcak :) başa baş gider

Ben sürprizi diğer tarafta bekliyorum :)

Sırbistan güçlü bir takım olabilir ama Teodosic etkili performansına rağmen zaman zaman bireysel oyunu abartıyor.Dünkü İspanya maçında son saniyelerde içeri yüklenip faul alması gerekirdi ama o çok uzaklardan bir 3lük atışı denedi şansının da yardımıyla isabetli bir atış kullandı ama bu sefer karşısında cılız bir savunma olmayacak.Gerçekten bu turnuvada müthiş oynuyoruz,gurur duyuyorum millilerimizle,hem ofansta hem defansta müthiş işler yapıyoruz takım gibi oynuyoruz.Bu maçı da alıp finalde rakibimizi bekeyeceğimizi umuyorum.Yeterki sert savunmamaızdan ve hücumda bol paslı oyunumuzdan vazgeçmeyelim

bekle bizi ABD :)

Futbolda İngilizleri, basketbolda da Sırpları yendiğimizi hatırlamıyorum.

Futbolda İngilizleri, basketbolda da Sırpları yendiğimizi hatırlamıyorum.

Geçen seneki avrupa şampiyonasında Sırpları yenmiştik. :)

İngiltere'ye daha gol atma başarısı gösteremedik. :o

Sırbistan yenemediğimiz bir takım değil ancak güçlü bir takım. Şut yüzdeleri iyi. İyi defans yapmamız gerekiyor yine. Üçlük yüzdemiz de iyi olursa maçı alırız.

Beni simdiden heycan basti ya. :)

Ne zaman zor maç olacak desem maçi 30+ farkla kazaniyoruz :D

Slovenya maçında olduğu gibi maçın bütün bölümünde adam adama savunma yapacağız.

Slovenya maçından önceki takımlara karşı çoğu kez alan savunması yaptık,rakipler iyi üçlük atamıyorlardı,içeriyi daha iyi kullanan oyuncuları mevcuttu ama Slovenya ve Sırbıstan bunlara göre çok daha iyi dış şutör oyunları var.

Slovenya karşısında bu tehlikeden çekiniyordum ama takımımız mükemmel savunma yaptı.

Artık içim rahat.

Ömer Onan'ı,Teodosic'in üstüne salıp,Allah ne verdiyse yardıracağız Sırplara :D

Şu ana kadarki en zor maçımız olacak gibi duruyor. Eğer turnuvadaki performansımızı devam ettirebilirsek 10 sayının üstünde gçer maç.

teodosici durdurmak şart yoksa başımıza çok dert olur

Onan'a bu görevi verirsek rahatlarız :D

Geri
Üst Alt