GSC Haber Yabancı Hakemli Fenerbahçe Derbilerinde Galatasaray Üstünlüğü

Gelmeyin bu oyuna arkadaşlar..

Madem öyle ilk yarıdaki derbiyi de yabancı hakem yönetseydi.. O maçta hakemin nasıl ev sahibi lehine karar verip de maçın farka gitmesini önlediğini biliyoruz..

Saha ve seyirci avantajı bizde.. Neden dillendiriliyor şimdi?

Yabancı hakem olacaksa, A class olması koşulu ile önümüzdeki sezonun başından itibaren olması daha mantıklı bizim açımızdan..

Ya bunların getirdiği yabancı hakemlerin hakem olduğu bile tartışılır. 3. sınıf, ülkesinde linçlenen, bir gelecek planı olmayan, satın alması kolay ne kadar hakem varsa onları bulup getiriyorlar. Adamın Türkiye'den bir beklentisi yok, korkusu da yok, her türlü pis teklifi kabul edecek tipler bunlar.
Avrupalı adam para yemez diye bir şey mi var?

Bu şarlatanların namuslu bir yabancı hakem getireceklerine halen inanan var mı?

Madem öyle ilk yarıdaki derbiyi de yabancı hakem yönetseydi.. O maçta hakemin nasıl ev sahibi lehine karar verip de maçın farka gitmesini önlediğini biliyoruz..

Yabancı hakem olacaksa, A class olması koşulu ile önümüzdeki sezonun başından itibaren olması daha mantıklı bizim açımızdan..
Şampiyonlar Ligi yarı finali yönetecek kapasitede biri olursa kabul ederim dedim ben şahsen.

Şopar bir Portekizli verirler bizim derbiye, KOÇ basar parayı adamın emekliliği çıkar.

O değil de bu yıllarda yabancı hakem niye gelip yönetmiş yav?

Bizim sahamızda bizim lehimize hakem yönetimi de olmuyor ki. Hakem maçı dengeli yönetse sevinir hale geldik.

Acur dün maç sonu diyor ki, bu ülkede neden bu kadar hakem konuşuluyor anlamıyorum.
Bunu dedi ya la herif, acur dedi. Evet resmen bunu dedi.
Bu da demektir ki hakem işleri tamam arkadaşlar bundan sonra kapatıyoruz bu konuları. Biz ayakta uyuyalım.

Bizim sahamızda bizim lehimize hakem yönetimi de olmuyor ki. Hakem maçı dengeli yönetse sevinir hale geldik.

Hakem bizim lehimize yönetsin manasında söylemedim.. Eşitlik ve hakkaniyetlik ilkesi gereği önümüzdeki sezondan itibaren başlasın dedim..

Yoksa bu andavalları çimlere gömmek için hakem desteğine ihtiyacımız yok.. Hakemler ilk maçtaki gibi gölge etmesinler yeter..

Yerliler 2001'den beri içerde penaltı vermiyor. Belki yabancısı verir

Geri
Üst Alt