Yabancı Kaleci Önerileri

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Muslera'ya gecmis olsun tekrardan. Maalesef sezonu kapatti deniyor.

UEFA maclari & TR Kupasi maclarin onemi ortada, bu durumda yerli kaleci ile devam edemeyiz oyle ahim sakim direk bu maclarda kalede yer alacak bizim alabilecegimiz bir yerli kaleci de yok suan.

Yabanci bir kaleci lazim oldugunu dusunuyorum , en kotu 6 ayligina bile olsa direk tecrubeli bir eldiven gerekiyor.

Onerilerinizi alalim. Kimleri makul bir ucretle devre arasinda alabiliriz?

Daha Mr sonucu doktorun önüne düşmedi Alper reis.

Şahsi fikrime gelecek olursak kalede artık yerli olması , gedson + kanat oyuncusu için yer açılması gerekiyor.

PSG-Rico diyeceğim ama TFF saçma kuralına devam ederse Muslera’nın lisansını askıya alamayacağız. Nasıl yabancı bir kaleci alabiliriz ki. Fesih bile konuşulabilir maalesef.

umarim gidip bürki felan yapmayiz

Yabancı sınırı denen , çağdışı bir uygulamaya sahibiz.

Defans hattı ve kalecide mümkün olduğunca yerli oyuncu kullanmalıyız.

İrfan can alınır.

İrfan can alınır.
UEFA ve TR Kupasi icin yabanci bir kaleci elzem. Lig onemsiz isterse her mac Ismail Cipe oynasin zaten hedefimiz kalmadi ligde. Sezonu kurtarmak adina Irfan Can mantikli gelmiyor bana.

İrfan can alınır.
Tamam defans ve kale yerli olsun da stoper tandemini bozamayız. Yerli sağ ve sol bek benim aklıma gelmiyor nerdeyse. Emre Taşdemir biraz zıplarsa belki.
Kale avrupa ligini en azından 1-2 tur taşıyabilecek ağırlıkta birine verilmeli

maliyetli ama 10 yıl kafamız rahat eder.

ucuz ama potansiyelli olsun diyorsakta önerim rumen

Taffarel gibi bi herif olsa genc kaleci alalim derdim. Ama tafo gittikten sonra musleranin bile performansi dususe geciyor. Kaleci ant de yetersiz muht.

Genc isine girmeden tecrubeli yabanci biriyle yola devam etmekten yanayım.

UEFA ve TR Kupasi icin yabanci bir kaleci elzem. Lig onemsiz isterse her mac Ismail Cipe oynasin zaten hedefimiz kalmadi ligde. Sezonu kurtarmak adina Irfan Can mantikli gelmiyor bana.
Muslera Mart civarı döner, yabancı kaleci lüks olur. Tecrübeli diye yarım sezonluk adam alacağımıza İrfan Can'ı alıp oynatalım kazanırsak geleceği kazanırız. O da eğer bir eşik atlayacaksa doğru zaman bugün bence.

Geri
Üst Alt