Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Bence 2. devreyi yerli kaleci(ERTAC OZBIR) ile gecirelim. Musleranin durumuna gore yazin transfer yapariz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serkan Kırıntılı'dan bile daha çok nefret ediyorum Ertaç'tanBence 2. devreyi yerli kaleci(ERTAC OZBIR) ile gecirelim. Musleranin durumuna gore yazin transfer yapariz.
Serkan Kırıntılı'dan bile daha çok nefret ediyorum Ertaç'tan
olmaz
Bu sene özelinde değil zaten düşüncem.Tamam defans ve kale yerli olsun da stoper tandemini bozamayız. Yerli sağ ve sol bek benim aklıma gelmiyor nerdeyse. Emre Taşdemir biraz zıplarsa belki.
Kale avrupa ligini en azından 1-2 tur taşıyabilecek ağırlıkta birine verilmeli
Net yerli kaleci yok o konuda katılıyorum.Çipe dursun en azından para vermeyiz
Bizi pek sevdiğini düşünmüyorum , Fenerli olabilir.Bence 2. devreyi yerli kaleci(ERTAC OZBIR) ile gecirelim. Musleranin durumuna gore yazin transfer yapariz.
Neden askıya alamıyoruz?PSG-Rico diyeceğim ama TFF saçma kuralına devam ederse Muslera’nın lisansını askıya alamayacağız. Nasıl yabancı bir kaleci alabiliriz ki. Fesih bile konuşulabilir maalesef.
2 ay sonra dönerse napacaksinNeden askıya alamıyoruz?
Bizi pek sevdiğini düşünmüyorum , Fenerli olabilir.
Utanmazin teki ayrıca.
Çin veya Güney Kore'nin milli kalecisini alalım.
![]()
Seung-gyu Kim - Oyuncu profili 2025
Seung-gyu Kim, 34, Güney Kore ➤ FC Tokyo, 2025'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 650 bin € ➤ * 30 Eyl 1990, Dong-gu, Ulsan, Güney Korewww.transfermarkt.com.tr
![]()
Junling Yan - Oyuncu profili 2025
Junling Yan, 34, Çin ➤ Shanghai Port, 2006'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 250 bin € ➤ * 28 Oca 1991, Shanghai, Çinwww.transfermarkt.com.tr
Tff'nin şu an devam eden kuralında lisans çıkarttığın oyuncunun sözleşmesini askıya alamıyorsun. Muslera yabancı sınırını işgal etmeye devam edecek. Gerçi şöyle bir durum var, yazın bu durumdan sadece biz rahatsızken şimdi ts ve jk'de rahatsız olacak. Bizim Başkan pasif olduğu için bir şey yapamamıştı ama onlar yapabilir.Neden askıya alamıyoruz?