Yabancı Kaleci Önerileri

DgJ3ObpXUAEUl3N.jpg
Serkan Kırıntılı'dan bile daha çok nefret ediyorum Ertaç'tan
olmaz

Sezonu kasımda bitirdigimize gore musleranin bu sakatlığını fırsat bilip kaleyi irfana teslim edelim. Sezonun kalanında ekibimize ısınsın, seneye de esas mesaisine başlasın. Avrupa ligi demeyin gececegimiz en fazla bir tur.

Tamam defans ve kale yerli olsun da stoper tandemini bozamayız. Yerli sağ ve sol bek benim aklıma gelmiyor nerdeyse. Emre Taşdemir biraz zıplarsa belki.
Kale avrupa ligini en azından 1-2 tur taşıyabilecek ağırlıkta birine verilmeli
Bu sene özelinde değil zaten düşüncem.

Muslera avrupa maçlarına yetişir muhtemelen.

Ama yabancı sınırı pek değişecek gibi durmuyor bence , kulüplerin sesinin kesilmesi , Hamit'in açıklamaları bu yönde.

Uzun vadede Nelsson , Marcao satışları yaparsak , yurt içinden yerli fırsatı kovalayıp, yabancı hakkımızı orta saha , kanatlar ve forvette kullanmak lazım.

Büyük problem yaşarız yoksa.

Hiç Ertaç'la Serdar Kırıntılı ile falan günü kurtarmaya çalışmayalım Gedson Fernandes transferinden bile daha önemli devre arasından tezi yok piyasa değeri 18 milyon euro 13-15'e pazarlık yapıp el sıkışabiliriz 24 yaşındaki Napoli'li İtalyan milli takım kalecisi Alex Meret'i alalım en az 10 sene arkamıza bakmayalım bir daha kaleci aramayalım derim ben Alex Meret

Çin veya Güney Kore'nin milli kalecisini alalım.

Yabancı sınırı değişmeyecekse kaleyi yerli yapmamak ağır gerizekalılık olur

Sınır değişecekse seneye o zaman yabancı alabiliriz

Benim ilk adayımda tecrübeli gerekiyosa keylor navas,donnarummanın yedeği oldu psgde

Çin veya Güney Kore'nin milli kalecisini alalım.

1639481247829.png

Benim sene başından beri merakla takip ettiğim Luís Maximiano var, Granada takımı maşallah kendisine ekstra ekstra yük çıkarmasına rağmen bayağı sağlam duruyor

Gedson 'la menajeri de aynı, yaşı 22

Neden askıya alamıyoruz?
Tff'nin şu an devam eden kuralında lisans çıkarttığın oyuncunun sözleşmesini askıya alamıyorsun. Muslera yabancı sınırını işgal etmeye devam edecek. Gerçi şöyle bir durum var, yazın bu durumdan sadece biz rahatsızken şimdi ts ve jk'de rahatsız olacak. Bizim Başkan pasif olduğu için bir şey yapamamıştı ama onlar yapabilir.

tafarel yollasın yarım seneliğne

Geri
Üst Alt