tekrar yabanci siniri gelirse ligi izlemem, galatasaray da buna dahil.

15 senede 6 milli egitim bakani degistirdikleri gibi yabanci sinirini da her sene degistirmeye calisiyorlar

beceremiyorsunuz artik yürüyün gidin ya.

Cümleten geçmiş olsun.Artık yeni Tarıklar,Salihler,Yiğitler,Sabriler,Selçuklar izleyeceğiz.Hepimize geçmiş olsun.Ülkeyi yaşanılabilir bir yere dönüştüreceği yerde insanı ülkesinden soğutuyor.Geber artık!

Bu durum gerçekleşirse yapılacak bir iş var, passolig kartlarını iptal etmek. Hangi kurum tarafından verildiği, bunların kime yakın olduğu az çok biliniyor. Aradaki zararı pohpohladıkları gram top oynamayan Türk oyunculardan alırlar artık.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seneye büyük ihtimalle sınır gelir bu yıl şampiyon olalımda STSL 'yle ilişkilerimizi iyi bitirelim bari ...

He içine sıçmadığın bir o kalmıştı zaten değil mi. Daha önce de söyledim. Eğer yabancı kuralı gelirse GS ve TR defteri benim için kalıcı olarak kapanır. Bir daha sevseler bu ligin tek maçını izlemem. Bir günde hayatımdan çıkartırım, gidip Avrupa'da başka bir takımı desteklerim. GS sevgim bile bu işkenceye dayanmama yetmez.

Beklenen açıklama en sonunda geldi. Yabancı kökenli yayıncı kuruluş direnebilirse belki mevcut statü korunur. Yayıncı kuruluş da boyun eğerse 2 yıla yabancı sınırlaması 5 olur kendinizi hazırlayın.

Yalnız takımların ilk 11'i yabancı olsun ama komple Arap kökenli olsun bak sesini çıkarırsa namerdim.

5 Türk+6 Suriyeli+3 Iraklı+2 Tunuslu+3 Cezayirli+5 Suudi+7 Katarlı

Gavurlarla(!!!)maç yapmak da yassaahhhhhğğğ...

Son düzenleme:
Aziz iti bakanı ziyaret etmişti değil mi 2 gün önce

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tekrar yabanci siniri gelirse ligi izlemem, galatasaray da buna dahil.

15 senede 6 milli egitim bakani degistirdikleri gibi yabanci sinirini da her sene degistirmeye calisiyorlar

beceremiyorsunuz artik yürüyün gidin ya.

“Eğer birileri oturduğu koltuktan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa, kesin altına pisletmiştir.”

DJyWNU5XoAAg9Iy.jpg

DJyWNq3XcAAI_Lz.jpg

Son düzenleme:
Baskette yerlimiz mi varmış

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek bir kaç gün önce karşı olduğumuz açıklamasını yaptı. Bakalım taraftarı arkasına alıp karşı mı duracak, yoksa stad isminde olduğu gibi emri fermanınız başım gözüm üstüne mi diyecek.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt