Bu kural geldiği an passolig'i iptal ettiriyorum ve real madrid fanı olarak hayatıma devam ediyorum.
Galatasaray'ı çok sevsemde hiç bir şekilde para kazandırmam.

Yeni tarıkların ferrari paralarına katkı sağlayamam.

TapaTalK

YouTube

:dejection::dejection::dejection::hopelessness::hopelessness::hopelessness::hopelessness::sad007:

Her türlü kendileri bilir. Bir çok taraftarın gözü açıldı bu kadroları gördükten sonra. Koyun olmayan tepkisini koyar, olan ise buyursun doyursun işine saygısı olmayan oyuncuların karnını. Benim mesela şimdiden midem bulanmaya başladı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Işte sorun da orda çoğunluk koyun. Bu yüzden bu ülkede hiç birşeye olmaz diyemezsin.

sent via GSC

O zaman kasimpasa macina full yabanci oyuncuyla cikmak farz oldu.

Galatasaray kulübü başkanı adam gibi dik durup ortaya argümanlar koyacak yabancı kuralının milli takım ile alakası olmadığını açıklayacak.

Sen ülkenin en büyük takımısın ve senin görüşlerin önemli olmalı. Fenerli hakimiyeti ile şu an yine önümüze set çekmeye çalışıyolar lanet olsun Türk futbolundan soğudum

TapaTalK

Erdoğan karşısında kimse duramaz bu ülkede, kendinizi kandırmayın. İstese yarın sınırlamayı getirir, akşamına Selçuk, Yasin'le çıkmak zorunda kalırız. Maalesef çok sevdiğim Galatasaray'a veda etmek zorunda kalacağım çünkü katlanılacak gibi değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erdoğan karşısında kimse duramaz bu ülkede, kendinizi kandırmayın. İstese yarın sınırlamayı getirir, akşamına Selçuk, Yasin'le çıkmak zorunda kalırız. Maalesef çok sevdiğim Galatasaray'a veda etmek zorunda kalacağım çünkü katlanılacak gibi değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takım önerin var mı? Bana Inter yolu gözüküyor...

Bu kural değişikliği olursa bjk en büyük yarıyı alır sonra biz. Bizim yine alt yapı umudumuz var az çok ama bu bjk 14 yerli bile bildiremedi tff ye

Belhanda yakında boşa çıkacak sınır sebebi ile, veririz gider.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5GorPd.png

eger sinir gelecekse gurbetçiler de yabanci olarak sayilsin ki seviye iyice düssün

o zaman en azindan besiktas da sikinti çeker

Basketbolda izin veriyor yabancıya. Basketbolda 12 kişi var 6 tane yabancı olabiliyor kadroda. Hatta 1 tane de devşirme koyabiliyorsun. Yarısından fazlası yabancı.

Futbolda da bir takımda 28-30 futbolcu oluyor bırak 14 tanesi yabancı olsun arkadaş. Ne farkı var?

Tayyip kendi kanalında konuşta ya ASpor'da yabancı sınırını konuşmazlar tabi. Geçen hafta Uğur Karakullukçu ve Ilgaz Çınar yabancı sınırına nasıl karşı olduklarını konuşuyorlardı Son Sayfa programında. Twitter'dan yabancı sınırı ile gelen soruları es geçiyorlar

Eğitim şart

Manchester United

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yavaştan Manchester United'ı yıllar sonra tekrar takip etmeye başlayayım.

Geri
Üst Alt