- 4 Ağustos 2009
- 83.739
- 62.409
- 5.093
Edit: Lütfen rengim 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gladbach"i Reuslu danteli zamanda takip ettim en son.Türkiye de yasadigimiz kaos dan kopamam bana bol bol kaos iceren bir camia gerekli bana diyorsan sana Hamburg ve Schalke'yi öneririm. Her hafta yeni krizler cikiyor, heyecan diz boyu. Bizi ve Türkiye'yi aratmazlar sana.
Yok basari istiyorum diyorsan hedef belli -> Bayern & Dortmund.
Öte yandan kendi yaginda kavrulan sempatik bir takim istersen bizim Gladbach'i önerebilirim![]()
Vay be Everton düşmanlarını ekibimize davet etmişiz adamlar Liverpoollu çıktı.@Erman Türker @Mehmet Arslaner
Sen de tam iki tane taraftari olunca kahrolma ihtimali yüksek takim bulmussun
@Rahmi Aslan anlat Mehmet abiye bir Arsenal taraftari olarak neler neler cektigini bu hayatta.
Liverpool olmayaydı iyiydiBenim de Premier Leauge takımım Liverpool'dur
İyi forumlar.
Yarın Kasımpaşa maçını kazanırsak ve Belhanda da 2 gol atarsa eğer bu son derece asalet dolu! sulh çağrısına yanıt vereceğim söz veriyorum.Ooo renktaş çıktık iyi miO halde sulh öneriyorum, kabul etmezsen pipini kesebilirim ama kesmeyedebilirim buna göre cevap verirsen sevinirim.
İyi forumlar.
Katiyetle olmaz, sulh yaptığınız anda forumu bırakırım. Hacivat ile Karagözün sulh yaptığı nerede görülmüş.Yarın Kasımpaşa maçını kazanırsak ve Belhanda da 2 gol atarsa eğer bu son derece asalet dolu! sulh çağrısına yanıt vereceğim söz veriyorum.
İyi forumlar.
Ooo renktaş çıktık iyi miO halde sulh öneriyorum, kabul etmezsen pipini kesebilirim ama kesmeyedebilirim buna göre cevap verirsen sevinirim.
İyi forumlar.
Vay arkadaş ya mevzuya gelKatiyetle olmaz, sulh yaptığınız anda forumu bırakırım. Hacivat ile Karagözün sulh yaptığı nerede görülmüş.
EvetVay arkadaş ya mevzuya gelSavaşlar devam etsin diye dua eden silah baronları gibisin.
Vay arkadaş ya mevzuya gelSavaşlar devam etsin diye dua eden silah baronları gibisin.
Dert etme bizim yapacağımız sulh o kadar sürmez zaten eşyanın tabiatına aykırı. Sürse sürse en fazla 6 gün sürer.Sulhumuz Got'un yeni sezonu başlayana kadar olacak ama tamam mı ? Got ile ilgili sana takılmazsam bir taraflarım şişer çünkü.
Yazıp Yazıp silerken ciğerim parçalanıyor.bu ülke de oksijen bol olsada insanlar nefes alamıyor artık.
BEN AVRUPA TAKIMI FİLAN TUTAMAM FUTBOLLA İLİŞİĞİ KESERİM REJİM DEĞİŞENE KADAR!