Edit: Lütfen rengim :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Türkiye de yasadigimiz kaos dan kopamam bana bol bol kaos iceren bir camia gerekli bana diyorsan sana Hamburg ve Schalke'yi öneririm. Her hafta yeni krizler cikiyor, heyecan diz boyu. Bizi ve Türkiye'yi aratmazlar sana.

Yok basari istiyorum diyorsan hedef belli -> Bayern & Dortmund.

Öte yandan kendi yaginda kavrulan sempatik bir takim istersen bizim Gladbach'i önerebilirim :)
Gladbach"i Reuslu danteli zamanda takip ettim en son.
Yav eskiden ne guzel trt yayinliyordu takip edebiliyorduk bundesligayi.
Suan yayinlayan yok sansimiza.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Sen de tam iki tane taraftari olunca kahrolma ihtimali yüksek takim bulmussun :D

@Rahmi Aslan anlat Mehmet abiye bir Arsenal taraftari olarak neler neler cektigini bu hayatta.

kroenke4_2013553c_2143891b.jpg

Soyle desem

Liverpool olmayaydı iyiydi :red: Benim de Premier Leauge takımım Liverpool'dur :(

İyi forumlar.

Ooo renktaş çıktık iyi mi :D O halde sulh öneriyorum, kabul etmezsen pipini kesebilirim ama kesmeyedebilirim buna göre cevap verirsen sevinirim.

İyi forumlar.

Ooo renktaş çıktık iyi mi :D O halde sulh öneriyorum, kabul etmezsen pipini kesebilirim ama kesmeyedebilirim buna göre cevap verirsen sevinirim.

İyi forumlar.
Yarın Kasımpaşa maçını kazanırsak ve Belhanda da 2 gol atarsa eğer bu son derece asalet dolu! sulh çağrısına yanıt vereceğim söz veriyorum.

İyi forumlar.

Yarın Kasımpaşa maçını kazanırsak ve Belhanda da 2 gol atarsa eğer bu son derece asalet dolu! sulh çağrısına yanıt vereceğim söz veriyorum.

İyi forumlar.
Katiyetle olmaz, sulh yaptığınız anda forumu bırakırım. Hacivat ile Karagözün sulh yaptığı nerede görülmüş.

İyi forumlar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Harbiden ufaktan takım arayışlarına başlayalım biz. Takım önerisi alınır..
Manu veya Inter'i desteklerim gibi geliyor.

Manu zaten Real'den sonra dünyanın en prestijli, en çok tanınan, en çok gelir elde eden, en çok forma satan, dünya çapında sevilen ve benim de her zaman sempati duyduğum bir takım.

Inter'e bir aralar çok kafayı takmıştım. Ciddi ciddi 2. takımım gibi olmuştu. Ama o CL kupasından sonra baya baya çöküş yaşadılar ve maalesef çok kötü yönetiliyorlar hala. Ciddi manada takip etmeyeli çook uzun zaman oluyor. Ama hala yeri bende başkadır.

Sonra Dortmund'a bir aralar baya sempati besliyordum yakın zamana kadar. Ama onlar da sadece Bayern'e hizmet eden, amaçsız, tek hedefleri oyuncu satıp merkez bankası gibi para basmak olan bir kulüp haline geldi. Oyuncular için attractive bir kulüp olmaktan çok uzakta ve gelen genç oyuncular kendilerini biraz parlatıp Dortmund'dan ayrılıyor. Bir hedef değil de hedefe giden yolda bir dinlenme yeri gibi görülüyor yani. Cazibe merkezi değil + cenabet bir takım.

Juve >>> Şerefsiz

Milan >>> Düşmanlığım yok, büyük bir geçmişi var, Çan Çin Çon abimizin sayesinde çok güzel transfer de yapıyorlar. İşler şu anda tıkırında. Ama pek de ısındığım bir takım olmamıştır hiçbir zaman.

Arsenal >>> Wenger ve o başkan bozuntusundan dolayı tam bir kanserlik takım

Liverpool >>> Çok sempati beslediğim ama yine çok kanserlik bir takım

City, PSG, Chelsea >>> Para ile Real vs gibi takımlarla yarışacak düzeye gelmiş, sıradan, geçmişinde pek başarıları olmayan takımlar. Hiç haz etmiyorum bunlardan.

Bayern, Real >>> Oyunda Cheat Engine açmak gibi bir şey. Hiçbir heyecanı yok.

Barça >>> Çok antipatik bulduğum bir takım

Son düzenleme:
Newcastle United 125 yaşında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yurtdisi ekiplerinden Napoli'ye sempatim oldugu dogrudur

Maurizio Sarri'nin futbolunu da cok begeniyorum

Yazıp Yazıp silerken ciğerim parçalanıyor.:mad: bu ülke de oksijen bol olsada insanlar nefes alamıyor artık.

BEN AVRUPA TAKIMI FİLAN TUTAMAM FUTBOLLA İLİŞİĞİ KESERİM REJİM DEĞİŞENE KADAR!

Yazıp Yazıp silerken ciğerim parçalanıyor.:mad: bu ülke de oksijen bol olsada insanlar nefes alamıyor artık.

BEN AVRUPA TAKIMI FİLAN TUTAMAM FUTBOLLA İLİŞİĞİ KESERİM REJİM DEĞİŞENE KADAR!

Imparator'un baslattigi yabanci devriminin neferleriyiz rtas

Ve davamiz hakli oldugundan nihayetinde mutlu da olacagiz

Ama Avrupa futbolu illa ki izlersin, izlerken de bir takimin kazanmasini istemek isteyeceksindir

O yuzden buyuk konusmamak gerek

Geri
Üst Alt