Sinanı geç yine tek tip düşünüyorsun

Ahmet Çalık üzerinden diyelim madem,bugün dese ki Tudor ben bu genç oyuncuyu kazanmak istiyorum o yüzden Serdar yerine onu oynatacağız

Tepkisi ne olur taraftarın ? Bir düşün bakalım..
Sakatlik olmadikca, ceza durumu veya formsuzluk olmadikca tepki verilir ve bu gayet dogaldir.
Cünkü Serdar Ahmetten daha iyi oyuncu, takima daha cok faydasi olan oyuncu.
Kazanmak icin oynata bilir, Kupa macinda sans verir, Ahmet orada kendini gelistirdigini, Serdardan daha iyi bir duruma geldigini gösterir ise formayi alir.
Yada Serdar sakat oldugunda, cezali oldugunda, formayi giyer ve kendini gelistirdigini ispat eder formayi alir.
Ahmet genc oyuncu degil, Profesyonel bir futbolcu.
Genc oyuncu, alt yapidan yeni cikmis oyuncudur ve alt yapidan bir cok oyuncuya firsat verildi.
Bu konuda Türkiyede en sabirli, en cok tolerans gösteren taraftar Galatasaray taraftaridir.
Kafaniza koymussunuz Internete güvenip rahat rahat yazanlari, herkesi ayni kefeye koyup duruyorsunuz.

Bir anda mı kaptı ? Apo o güveni vermeseydi oynayabilir miydi ?

Ben çok net hatırlıyorum Apo ara ara takımdan kesiyordu,Cengiz kardeşimizi bir anda zorlamak istemiyoruz tarzı açıklamaları vardı.Adam üstüne düştü oyuncunun bizde bu tarz adamlar yok mu ?

Sinan'ı neden kazanamıyoruz mesela atıyorum sana Apo'nun elinde bambaşka birşey olur Sinan.Bizde çarpık düzen var,taraftar baskısı var bunları yapmak öyle kolay iş değil

Tudor Sinan'ı kazanmak istedi sezon başı neler dendi neler
11 yabanci fazla demissin ona istinaden yazmistim.

Sakatlik olmadikca, ceza durumu veya formsuzluk olmadikca tepki verilir ve bu gayet dogaldir.
Cünkü Serdar Ahmetten daha iyi oyuncu, takima daha cok faydasi olan oyuncu.
Kazanmak icin oynata bilir, Kupa macinda sans verir, Ahmet orada kendini gelistirdigini, Serdardan daha iyi bir duruma geldigini gösterir ise formayi alir.
Yada Serdar sakat oldugunda, cezali oldugunda, formayi giyer ve kendini gelistirdigini ispat eder formayi alir.
Ahmet genc oyuncu degil, Profesyonel bir futbolcu.
Genc oyuncu, alt yapidan yeni cikmis oyuncudur ve alt yapidan bir cok oyuncuya firsat verildi.
Bu konuda Türkiyede en sabirli, en cok tolerans gösteren taraftar Galatasaray taraftaridir.
Kafaniza koymussunuz Internete güvenip rahat rahat yazanlari, herkesi ayni kefeye koyup duruyorsunuz.

Renktaş sabrını tebrik ederim. Bilal'e anlatır gibi anlatmışsın ama bu çocuk anlamak istemedi mi anlamıyor maalesef bu sebepten atıldı ya forumdan. Hala aynı tas aynı hamam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş sabrını tebrik ederim. Bilal'e anlatır gibi anlatmışsın ama bu çocuk anlamak istemedi mi anlamıyor maalesef bu sebepten atıldı ya forumdan. Hala aynı tas aynı hamam.

Anlamiyor ise anlamasin, kimse taskinlik yapmayan taraftari, düzgünce macini izleyip takimi maglup oldugu icin tepkili olan taraftari, Internette küfür eden, tehdit edenler ile ayni kefeye koyamaz. Sinanin bu formaya saygisi yok ise, benimde ona saygim yok. Tudor dogrulari yapacagi yerde, en olmayacak kararlari verir ise taraftar olarak tepki vermek, kizmak benim en dogal hakkim.

Eee senin yaptigin ne Aydin?
Taraftar Sinana sunu yapti, söyle olsa bunu yapar, böyle olsa bunu yapar.

Sizin daha benim fikrime saygınız yok kağıt üstün de olan şeylere bile kızıyorsunuz

Sonra da bu olmaz diyorsunuz işte yollarımız burada ayrılıyor

Neyse ben anlamak istemiyormuşum madem engellersin

Sizin daha benim fikrime saygınız yok kağıt üstün de olan şeylere bile kızıyorsunuz

Sonra da bu olmaz diyorsunuz işte yollarımız burada ayrılıyor

Neyse ben anlamak istemiyormuşum madem engellersin
Sana mi kiziyorum, yoksa ortaya koydugun fikre mi?
Senin fikrine katilmamak, senin fikrine saygi duymamak mi oluyor?
Ee o zaman bu mantik ile sende bizim fikirlerimize saygi duymuyorsun, cünkü yaptiklarimizi dogru bulmayip ha bire Taraftari sucluyorsun.
Yahu demin Sinan örnegini verdin, dedim ki bir sürü Ali Cengiz oyunu yapti, ne yapmaliydi taraftar.
Cevap vermedin, Ahmet örnegini verdim, yanlis karar olur, taraftar da hakli olarak takima zarar verecegi icin tepki verir dedim.
Sen bu fikirlerin hangisine saygi duydun senin mantigina göre, yada Sinan soruma verecegin cevap nedir?
Istersen bunu bir kere daha düsün öyle yaz.

Son düzenleme:
Kendi fikrinden olmayınca hemen linç edelim şaşırtmıyorsunuz sizde beni

Bak şimdi güzel kardeşim olay linç değil vallahi değil. Hepimiz ben de bir başkası da bazen çok doğru olmayan bir fikir ortaya koyabilir ve bazıları da argümanlarla bu fikrin yanlış olduğunu ifade edebilir. Bir fikir ortaya attığında kısmen de olsa yanlış olduğunu kabul edebilirsin bu ayıp bir şey değil ki?
Ortaya bir fikir atıyorsun ve ilerleyen zamanlarda fikrin yanlış olduğunu destekleyen argümanlar olsa da yine fikirden en ufak bir sapma göstermeyecek şekilde savunuyorsun. Tartışmayı baştan sona okudum. Bence söylediğin fikirlerde hata olabileceğini kabul etme konusunda daha objektif davranmalısın.

Bak şimdi güzel kardeşim olay linç değil vallahi değil. Hepimiz ben de bir başkası da bazen çok doğru olmayan bir fikir ortaya koyabilir ve bazıları da argümanlarla bu fikrin yanlış olduğunu ifade edebilir. Bir fikir ortaya attığında kısmen de olsa yanlış olduğunu kabul edebilirsin bu ayıp bir şey değil ki?
Ortaya bir fikir atıyorsun ve ilerleyen zamanlarda fikrin yanlış olduğunu destekleyen argümanlar olsa da yine fikirden en ufak bir sapma göstermeyecek şekilde savunuyorsun. Tartışmayı baştan sona okudum. Bence söylediğin fikirlerde hata olabileceğini kabul etme konusunda daha objektif davranmalısın.

Mutlak,tartışılmaz doğrusu olan bir konu değil ki,fikir ayrılıkları olabilir.

Yukarı da like attığın mesaj herşeyi açıkça ortaya koyuyor daha fazla uzatma istersen

Sonra da bana gelip olayları kişiselleştirmeyelim uyarıları yapıyorsun :)
Ben sana karsi bir kere bile kisisellestirme yapmadim, aksine yazdiklarina Sinan üzerinden, Ahmet üzerinden cevap verdim.
Mesele like ise, ee sen Aksamdan beri bana dislike veriyorsun, demek ki beni linc ediyorsun.

Fikir ayrılığı başka şey bir konu tartışılırken sırf haksız çıkmamak adına alakasız örneklerle konuyu dağıtmak başka şey.

Bence sen konuyu baştan konu

Cengiz örneği verilmişti bende o örnek üzerinden yorum yaptım.Sinan-Ahmet örneğini verdim olabilecek bir senaryo söyledim

Ben yüzde yüz doğruyum diye iddiam yok.Taraftar profilimizi beğenmiyorum sadece,bunu üstünüze alınmanıza gerektirecek bir durum söz konusu değil.Milyonlarca taraftar var sonuçta

Mancini ve Prandelli, Yabanci Siniri, alakasini inan ben hala daha anlamadim.
Türk mentalitesi dedi ama aslinda daha iki üc sezondur devrede olan Yabanci kurali ise yaramiyor diyerek, sabirsiz Türk mentalitesini kendisi sergiledi.

Yaramıyor demedi,altyapıdan oyuncular da oynamalı dedi.

Bence sen konuyu baştan konu

Cengiz örneği verilmişti bende o örnek üzerinden yorum yaptım.Sinan-Ahmet örneğini verdim olabilecek bir senaryo söyledim

Ben yüzde yüz doğruyum diye iddiam yok.Taraftar profilimizi beğenmiyorum sadece,bunu üstünüze alınmanıza gerektirecek bir durum söz konusu değil.Milyonlarca taraftar var sonuçta
Nasil üzerime almayayim yahu?
Su Forumda Asamoah transferi, o kadar net duyumlar verilmesine ragmen iki gün sonra daha hala aciklanmadigi icin endiseleniyorum yazdim, taraftarligima kadar laf edildi.
Senden örnek vermemi istiyorsan, daha bugün büyük maclar disinda vuracak baska seyleri kalmadi yazdin, bir iki hafta önce üclü savunmayi elestirenler ile dalga gecenlerin icinde vardin. Büyük maclari ölcü görenler, üclü savunmayi elestirenler de Taraftar Aydin. Yanlis bulmadigi bir seyi elestirmek taraftarin hakki degil mi?

Geri
Üst Alt