Yabancı Sınırı 8+6'ya Düşürüldü

Tr futbolu resmen bitmiştir

Kimse kötü yerli futbolcular için digitürk almaz 1 kuruş vermez takıma.

Zaten izlediğimiz futboldan başka herşeye benziyordu
Arada girip oynamalarına tahammül edemezken şimdi ömerin akbabanın mecburi oynatıldığı oyunu mu izleyecez
Yav gider dizi izlerim daha iyi

Milli takım da 2 seneye yine eski haline döner

Rekabet olmayan yerde çalışmadan dünyanın parasını alacakken hiçbir genç avrupaya gideyim, rekabete gireyim, daha iyi oynayıp daha iyi kazanayım demez

Simdiye kadar nihat özdemir ne dediyse gerceklesmedi,yine gerceklesmez

Geri adim atmak zorunda kalacak yine

Baslar yine bir yerliyi alabilmek icin 40 takla atmaya.
Ama bu karari kisa sürede kaldirirlar diye düsünüyorum.

Lan kufur kotami Billong icin kullanmistim zaten bugun. Birde siz cikmayin simdi

Ben bein connectle takiliyodum. Artik mumkun degil yeniletmem. Yeter artik her alanda bu ulke bir kisinin 2 dudagi arasinda olamaz , yetti artik.
Siyasilerle alakası yok her olayı siyasete bi bağlamayın.. Adamların işi gücü yok oturup gece futbol kurallarıyla uğraşmıyorlar.. umurlarında da değil

Alt taraftaki çakal sürüsü var klüplerde .. hani yerli futbolcuları 5..10 katına satıp torunlarına bile iş kuran çakal sürüsü..
Sistemi kurmuşlardı çark işliyordu ne güzel.. alper potuklar tarık çamdallar çarklarını fatih terim bozmuştu onun da başını yediler..
100 klüp gidip yabancı kuralı diye ağlarlarsa yetkililerin eli kolu bağlanıyor tabiki de

Bu çarkı bozacak 2 olay var biri fatih terim diğeri hamit altıntop'un TFF başkanı olması ve yönetiminin sağlam olması gerekiyor..

Diğeri de taraftar decoder almasın sap gibi ortada kalsınlar para çarkları işlemesin ..

Decoder alan insan bu çarka su taşır.. tüm taraftar grupları birleşip büyük bi kampanya başlatılmalı

Döneminiz bittiğinde yaptığınız tek doğru işin görevden ayrılmanız olması acı olacak müteahhit bey.

Yerinde bir karar olmuş..

Bende zaten Digitürk'ü iptal ettirmek içi bahane arıyordum.

Üstüne birde Şırdan zırtosu başkan seçilirse ballı kaymak olur. Kendime yavaş yavaş yeni bir hobi bulma zamanı geliyor.

Ya feneri beşiktaşı yazmışsınız da beşiktaş 10 yabancı ortalamasıyla oynayan kulüp. Rıdvan falan geçiniz tamam genç bende destekliyorum ama daha toy çocuk ilk fırsatta yerinin oynayacağını hepimiz biliyoruz.

Adamlar Rozier-Gazzehal- Atiba-josef-Vida-Aboubakar-Larin-Wellinton bu oyuncular kemik oyuncular. Ekonomik krizdeler, piyasada elle tutulur yerli yok zaten, bu işin sakatlığı var, nakit akış problemi var, ş.liginde oluşcak hezimetler var bunların yerine koyacakları iki tane yerli ile sıçıp batırıyorlar ligi 10. falan anca bitirirler.
Bizde en azından
Kerem var
Yunusu göndermezsin
Emre kılınç
Arda
iki yeni transferimiz zaten yerli.
Oğulcan var, Taylan var
Halil artık zorlanacak
2 tane gurbo aldın mı fenerden de beşiktaştan da etkinlik anlamında yerli bakımından öne geçersin.

Fenerde ozan ve ferdi, altay dışında elle tutulacak yerli yok. İrfanı-serdarı falan geçiniz. Keza para yaratacaklar satılacak 3 tane oyuncuları var muhtemelen yerlileri de satıp para kazanacaklar.

Yani işin özü tüm kulüpler yerli bakımından sürünüyorlar. Kimsenin memnun olacağını sanmıyorum. Bu kararın kaldırılması için 2 ay epey efor harcanıp en kötü 10'da biter.

Ligden ayrılıp Bundesliga ya katılmalıyız. Bizim gibi popüler bir kulübü kabul etmekten çekinmeyeceklerdir.

Geri
Üst Alt