- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Kalkan birşeyler var da...
Yabancı sınırı mı yoksa Fenere başka bir şeyler mi ... Bakalım zaman gösterecek :red:
Yabancı sınırı mı yoksa Fenere başka bir şeyler mi ... Bakalım zaman gösterecek :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Virgülden sonrası hariç katılıyorum.Yabancı sayısı sınırsız olacaksa ve lokal oyuncu kalitesi artırılmak isteniyorsa yapılacak en mantıklı düzenleme bence şu olmalı. 24 kişilik maç kadrosunda 3 tane altyapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğu.(18 veya 21 yaş kadrodan) Bunlardan 2 tanesinin 18 kişilik maç kadrosunda olma zorunluluğu, en az birtanesinin de 11 de oynama zorunluluğu veya sezon boyunca 5 altyapı oyuncusunun her birinin en az 5' er maçta oynatılmasının zorunlu yapılması.
GT-I9300 Tapatalk
Bu çocuklar oynamazsa 18/24 kişilik kadrolarda olmaları bişey değiştirmez bence. Kesinlikle oynamalılar. Bu şekilde oyuncu çıkartılır bence yoksa yıllarca bekleki yerli sivrilen bir oyuncu çıksın.Virgülden sonrası hariç katılıyorum.
N5
galatasarayin borcu saliyorum 350milyon 2 yabanci alma hakki var , fenerbahcenin 310 milyon 10 yabanci alma hakki derlerse sasirmam, nasil olsa arada 40milyon fark derler cikarlar bu isden.
finansal olarak yine sikebahce bizden ondedir , zengin is adamlari saolsun parayi basiyor korkmuyor bizim fakir liseli toplulugu gibi ./.