Yabancı Sınırı Kalkıyor mu?

Kalkan birşeyler var da...

Yabancı sınırı mı yoksa Fenere başka bir şeyler mi ... Bakalım zaman gösterecek :red:

Yerliye paralari bayilabiliriz ama yabanci alamiyoruz. Tam Tüpçü beyni.

Yabancı sayısı sınırsız olacaksa ve lokal oyuncu kalitesi artırılmak isteniyorsa yapılacak en mantıklı düzenleme bence şu olmalı. 24 kişilik maç kadrosunda 3 tane altyapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğu.(18 veya 21 yaş kadrodan) Bunlardan 2 tanesinin 18 kişilik maç kadrosunda olma zorunluluğu, en az birtanesinin de 11 de oynama zorunluluğu veya sezon boyunca 5 altyapı oyuncusunun her birinin en az 5' er maçta oynatılmasının zorunlu yapılması.

GT-I9300 Tapatalk
Virgülden sonrası hariç katılıyorum.

N5

Virgülden sonrası hariç katılıyorum.

N5
Bu çocuklar oynamazsa 18/24 kişilik kadrolarda olmaları bişey değiştirmez bence. Kesinlikle oynamalılar. Bu şekilde oyuncu çıkartılır bence yoksa yıllarca bekleki yerli sivrilen bir oyuncu çıksın.

GT-I9300 Tapatalk

galatasarayin borcu saliyorum 350milyon 2 yabanci alma hakki var , fenerbahcenin 310 milyon 10 yabanci alma hakki derlerse sasirmam, nasil olsa arada 40milyon fark derler cikarlar bu isden.

zaten onada bi kılıf uydurulur fenerin borcu bir anda azaldi gösterilir fenerin borcu bir bakmışsın 300milyon derken 100 milyon olmuş derler sınırsız yabancı hakkı verirler sonrada cıkarlar bizim borcumuz az derler tff görevini yerine getirmiş olur kısacasi herşey fener için oynanan tiyatro bizde seyrediyoruz ıkı senedir yabancı sayısını azaltacam diye kuduran tff şimdi aziz talımatıyla fenerin istedigi gibi yapıcak

finansal olarak yine sikebahce bizden ondedir , zengin is adamlari saolsun parayi basiyor korkmuyor bizim fakir liseli toplulugu gibi ./.

borclar bizimksinden cok daha fazla odlugu gibi sermayeleri baya baya ekside.
stad gelirleride bizim gerisinde üstelik.
o is adamlari isi artik olmuyor ffp den dolayi. Zaten bir Sow aldi onlarda baskada öyle yardimlari oldugunu hatirlamiyorum.
ona bakarsak yani bizim cem uzanimiz var :D

zaten uzun vaadede alt yapilarimizi üst seviyelere cikartmamiz gerekir.
yoksa devamli ala ala nereye kadar. para yetmez.
real madridler degiliz ve ayrica bir finanzla dünya krizinde onlarin isleri cok kötü ola bilir.
devamli 500 milyon dollar olan borclari birden 2 milyar olursa görürüm reali veya onun gibi kulüpleri.
hic belli olmaz yani.

bi kaldıramadınız gitti..porsuk herifler

Geri
Üst Alt