- 25 Nisan 2011
- 20.489
- 12
- 378
Kalkan birşeyler var da...
Yabancı sınırı mı yoksa Fenere başka bir şeyler mi ... Bakalım zaman gösterecek
Yabancı sınırı mı yoksa Fenere başka bir şeyler mi ... Bakalım zaman gösterecek

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Virgülden sonrası hariç katılıyorum.Yabancı sayısı sınırsız olacaksa ve lokal oyuncu kalitesi artırılmak isteniyorsa yapılacak en mantıklı düzenleme bence şu olmalı. 24 kişilik maç kadrosunda 3 tane altyapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğu.(18 veya 21 yaş kadrodan) Bunlardan 2 tanesinin 18 kişilik maç kadrosunda olma zorunluluğu, en az birtanesinin de 11 de oynama zorunluluğu veya sezon boyunca 5 altyapı oyuncusunun her birinin en az 5' er maçta oynatılmasının zorunlu yapılması.
GT-I9300 Tapatalk
Bu çocuklar oynamazsa 18/24 kişilik kadrolarda olmaları bişey değiştirmez bence. Kesinlikle oynamalılar. Bu şekilde oyuncu çıkartılır bence yoksa yıllarca bekleki yerli sivrilen bir oyuncu çıksın.Virgülden sonrası hariç katılıyorum.
N5
galatasarayin borcu saliyorum 350milyon 2 yabanci alma hakki var , fenerbahcenin 310 milyon 10 yabanci alma hakki derlerse sasirmam, nasil olsa arada 40milyon fark derler cikarlar bu isden.
finansal olarak yine sikebahce bizden ondedir , zengin is adamlari saolsun parayi basiyor korkmuyor bizim fakir liseli toplulugu gibi ./.