yabancı sınırının serbest kalmasının, aysal & terim işbirliği komplosu olması

renkdas bu hayal gücüyle mutantlara katilabilirsin x-men ile bir film hakediyorsun

emegine saygi duyuyorum baya kafa yormusun ama ben pek inanmiyorum bu kurguya , ünal aysal tekrar secime girerse ve fatih terim de misal geri dönerse demezlermi zamansiz kactiniz simdi neden geri geliyorsunuz diye

Ünal Aysal müsadee edip Terim 4 macligina Milli takim ile anlastiktan sonra, bende bunun bir operasyon oldugunu düsünmüstüm, ciddiyim. Terim iki takimi calistiracak, ve potansiyelimizi kisitlayan yabanci sinirini ortadan kaldiracak diye düsünürdüm. Ama bana göre tamami ile plansiz, hurdasiz hareket edildigi ortaya cikti.
Dedigim gibi senaryo güzel, ama maddi durumumuzu, vergi borcumuzu ve 2019´a kadar olan yerli sözlesmelerini göz önüne bulursak, bizim icin cokta lehine bir avantaj göremiyorum uzun vadede. Bunu esas bu iki yillik calisma ile avantaja cevirmek lazim...

Keşke böyle olsa ;)

hatta maddi problemde yokmuş hepsi oyunmuş, sene başı 3-4 yıldız transferi falan... Fazla hayal oldu ;)

Bir varmış, bir yokmuş. Kırmızı başlıklı bir kız varmış, ormanda 7 cüce ile birlikte yaşıyormuş. Bu kız yalan söylediğinde burnu uzuyormuş. Bla bla bla :)

Geri
Üst Alt