Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.858
- 4.226
- 1.468
Su Fikret Oran'i bulacaksin, sabah'a kadar odunla döveceksin. Serefsiz korkak.
beşiktaş'ın istemesi ise bişey olacağı yok fener de destek çıkmıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su Fikret Oran'i bulacaksin, sabah'a kadar odunla döveceksin. Serefsiz korkak.
Bu rezillite Ünal Aysal'ın da suçu var.Salak gibi gittiler 2 sene önce bunu kabul ettiler.Neymiş Demirören tamam sonra ayrlarız demiş![]()
Andırıyor belki ama Necati kadar faydalı olabilir mi bilmiyorum.
ardayı alamayız ama kiralamayı denesek keşke, 4. yıldız için oynamak ister cl de var hem atletico da bazen yedek kalıyo burda her maç forma garanti
zaten seneye tüpçü şikeci fenerbahçesinin cezası biteceği için sınırı kaldırır
Arkadaşlar yapıcak birşey yok zaten 5 yabancımız belli Muslera Melo Sneijder Bruma Telles bunları sabit kılalım. Amrabat'ı 5 liradan satsak Chedjou'yu 5-8m € satsak Eboue'yi 2-3m € civarı satsak Umut-Dany'i trabzona takas olarak kullansak Olcan alsak Ontivero'yu kiralık yada Almanya'daki kulübe verelim İzet zaten ne olcağı muallağa girdi eğer devam ederse en uygun fiyata yol verilmeli bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz ve transfere başlıyalım derim min. bedelle satsak bu saydıklarımı 12m € alırız 8m € nakit'e Hakan Ç. cepte olur transfer bütçesi 20m € verseler kalır 24m € 10m € 'dan 15m €'ya kadar Emre Can'a teklif yapılmalı sol ayaklı joker bir oyuncu defans , ön libero ve sol bek olarak nerede ise her bölgede oynuyor 15m €'dan Emre Can'ı alsak kalan 9m € ise Ömer Toprak yada Serdar Taşçı ile yerli transferi bitirir. Gomis ve Menez ilede yabancı takviyemizi yaparız diyorum.
Bruma ilk 11 çıkmaz. Yabancı stoper ve forvet alınabilir, maçına göre de biri 11 başlar.
Mesajı yanlış anlamışsın tekrar okursan daha iyi anlarsın ben orda sadece kalıcak 5 oyuncuyu yazdım ve en sondada Menez ile Gomis'i aldım ilk 11'e çıkcak adamları yazmadım.
Sabit olsunlar deyince ilk 11 gibi düşündüm. Ama stoperi unutmuşsun.![]()
Ömer Toprak yazdım ama ,zaten 2 yabancı yazmıştım alınıcak ,3.de Alex olsun senimi kırcam.
Eyv.Yönetim de kırmaz umarım.
![]()