Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.781
- 21.823
- 2.783
Yaninda hangi icki olsa tahammul edersinAsıl soruyu ben sorayım: yağlı katmer yenir mi!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaninda hangi icki olsa tahammul edersinAsıl soruyu ben sorayım: yağlı katmer yenir mi!
Siyanür
yemek muhabbetlerınden baya anlıyorsun yoğun sekılde merakın var o yuzden sordum reıshayır.. O da nerden çıktı ivan bebek
Yaninda hangi icki olsa tahammul edersin
Allah allahYağlı hiçbir şey yenilmez alkolün yanında.
Öğrenme konusunun içinde sadece yemek değil; herşey var. Video siteleri eğitici öğretici videolarla dolu..yemek muhabbetlerınden baya anlıyorsun yoğun sekılde merakın var o yuzden sordum reıs

Sakın bana alkol alırken rus salatası yada kebap yada peynir yemiyorum deme...Yağlı hiçbir şey yenilmez alkolün yanında.

Sakın bana alkol alırken rus salatası yada kebap yada peynir yemiyorum deme...
Harbiden KT nin MK sı olursun bak demedi de deme...![]()
peynirde(Lor ve çökelek hariç), rus salatasında, kebapda; katmerden daha çok yağ vardır..Saydığınız şeyler yağsız yenilebilir yiyecekler. Ayrıca katmerdeki yağ ile peynirdeki yağ aynı mıdır Tamer Bey!

İşte daha evvel ıccak ıccak katmer dürmüş intibası veren bir üyemiz..Maydonoslu beyaz peyniri içine dür yanına mis gibi çay oh afiyet olsun.
Gscimbom Mobile

Babannemin tandırı vardı Almanya'da.İşte daha evvel ıccak ıccak katmer dürmüş intibası veren bir üyemiz..![]()