- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
Cevap: Yahoo Fantasy Basket
Yok artik...
Rondo+Stodumire=Westbrook+J.R Smith olabilir.
Yok artik...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rondo+Stodumire=Westbrook+J.R Smith olabilir.
Haklısın. Kısa yıldızlarla yarışamaz ona birşey demiyorum da ribound da önemsiz değil yani. Özellikle kısa oyuncuların ribound özelliği baya sürpriz puanlar kazandırır.
Bu arada nba.com dan oyuncuların geçen seneki istatistiklerine bakarak takımların gücünü ölçebiliriz ama kim uğraşıcak şimdi![]()
Umutcum ilk maçım seninleymiş eline vereyim mi?
Takaslarda bizim de onayimiz gerekiyor mu?
Bir de sana takas teklifi gelirse nerde gozukuyor?
Haha sana takas teklifi gönderdim, kabul et![]()
Aldridge reisi isteyen densiz sen miydin lan!????
Reddettim onu çoktan ben anında takas teklifleri gelmiş bana zatiii![]()
Takas teklifi nerede görünüyor bilmiyorum. Deneyin bakın.
Takasları veto etme şansımız var. Admin engelleyebiliyor. Takasları burada onaya sunarız itiraz olursa engelleriz. Takaslar 2 gün içinde onaylanmazsa iptal oluıyor.
Takaslarda arkadaş kıyağı falan olmasın beyler. Mesela bir takımın play off şansı kalmayınca Lebron'u arkadaşına yollayıp karşılında Derek Fisher'ı almasın. Onay vermeyiz zaten de yine de söyleyelim![]()
Tamam da bu bağlamda Nash'i neden seçmeyip Evans'ı seçtin Evans'ın sayı ve dakikalarını Thornton ve Fredette yiyecekken? David Lee'yi neden aldın Josh Smith hatta Randolph ya da Bynum varken? Ki ben Dorell Wright'ı alırdım orası ayrı.
Hahaha bi daha aynı teklifi gönderdim, kabul edene kadar
Kanka Horford'u veriyorum ayıp yahu.![]()
Arda öylesine bir takas teklifi gönderdim nereden takas teklifleri geldiğini görebilesin diye.
Yok artik...
Hacı Aldridge'i geçtim de Joe Johnson'i istiyorsun ona karşı biraz daha değerli bir adam vermen lazım![]()