Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Haklısın. Kısa yıldızlarla yarışamaz ona birşey demiyorum da ribound da önemsiz değil yani. Özellikle kısa oyuncuların ribound özelliği baya sürpriz puanlar kazandırır.

Bu arada nba.com dan oyuncuların geçen seneki istatistiklerine bakarak takımların gücünü ölçebiliriz ama kim uğraşıcak şimdi :)

Kesinlikle önemsiz değil tabi ki ama 6. sıradan Howard yerine Wade ya da Anthony'i alabilirdi. Sonuçta uzun bazında sadece rebound alıp şut bloklayabilen bir adam almak yeterli zaten dominant uzun almaya gerek yok (bkz: Humphries, Camby, Okafor, Chandler, Perkins vs. vs.)

Bizim puanlama sistemi ondan biraz kötü olmuş, üçlüğü kötü olan ya da pek top çalamayan kısalar fazla iş görmezler.

Aldridge reisi isteyen densiz sen miydin lan!????

Reddettim onu çoktan ben anında takas teklifleri gelmiş bana zatiii :p

Hahaha bi daha aynı teklifi gönderdim, kabul edene kadar :D

Kanka Horford'u veriyorum ayıp yahu. :D

Takas teklifi nerede görünüyor bilmiyorum. Deneyin bakın.

Takasları veto etme şansımız var. Admin engelleyebiliyor. Takasları burada onaya sunarız itiraz olursa engelleriz. Takaslar 2 gün içinde onaylanmazsa iptal oluıyor.

Takaslarda arkadaş kıyağı falan olmasın beyler. Mesela bir takımın play off şansı kalmayınca Lebron'u arkadaşına yollayıp karşılında Derek Fisher'ı almasın. Onay vermeyiz zaten de yine de söyleyelim :D

Arda öylesine bir takas teklifi gönderdim nereden takas teklifleri geldiğini görebilesin diye.

Takas teklifi nerede görünüyor bilmiyorum. Deneyin bakın.

Takasları veto etme şansımız var. Admin engelleyebiliyor. Takasları burada onaya sunarız itiraz olursa engelleriz. Takaslar 2 gün içinde onaylanmazsa iptal oluıyor.

Takaslarda arkadaş kıyağı falan olmasın beyler. Mesela bir takımın play off şansı kalmayınca Lebron'u arkadaşına yollayıp karşılında Derek Fisher'ı almasın. Onay vermeyiz zaten de yine de söyleyelim :D

DAVID STERN terk :D

Cevap: Fantasy Basket | Yahoo Fantasy

Tamam da bu bağlamda Nash'i neden seçmeyip Evans'ı seçtin Evans'ın sayı ve dakikalarını Thornton ve Fredette yiyecekken? David Lee'yi neden aldın Josh Smith hatta Randolph ya da Bynum varken? Ki ben Dorell Wright'ı alırdım orası ayrı.

evans nash den daha iyi skorer ve geçen seneyi rookie sezonuna göre kötü geçirmişti, bu sene eski ritmini yakalamasını bekliyorum, nash zaten yaşından dolayı düşüşte, o yüzden almazdım bizin sistemde, lee konusunda haklı olabilirsin benim asıl hedeflerim kevin martin ve wall idi. onlar gidince biraz acele karar vermek zorunda kaldım ama çok da kötü değil yinede david lee.

My Team kısmına girince görürsünüz eğer takas teklifi gelirse

Simdi play off nasil olacak? 2 tane division var.. Ilk kac gidiyor..

8 takım play off yapıcak.

beyler diğer puanlama sistemlerinde olduğu gibi bir mevki için kullanacağımız maximum sayı var mı (mesela Rotisserie sisteminde her mevkide en fazla 66 oyuncu oynatabiliyorsunuz sezonda) yoksa maçı olan herkesi direk kadroya alabiliyor muyuz ?

Geri
Üst Alt