Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

beyler diğer puanlama sistemlerinde olduğu gibi bir mevki için kullanacağımız maximum sayı var mı (mesela Rotisserie sisteminde her mevkide en fazla 66 oyuncu oynatabiliyorsunuz sezonda) yoksa maçı olan herkesi direk kadroya alabiliyor muyuz ?

Maçı olanı alırsın.

Max Acquisitions per Week: 4

böyle bir kural var, bu bir haftada en fazla 4 tane yeni oyuncuyu kadroya katabiliriz mi demek ?

Haftalık toplam yapmaları iyi olmuş. Maçı var/yok sorunu yaşamıcaz.

İlk maçın galipleri Dec 25 - Jan 1 bu tarihler arasındaki maçların sonucuna göre belli olacak.

Haftalık toplam yapmaları iyi olmuş. Maçı var/yok sorunu yaşamıcaz.

İlk maçın galipleri Dec 25 - Jan 1 bu tarihler arasındaki maçların sonucuna göre belli olacak.

E o zaman gün gün kadro değiştirmeye gerek yok yani, o hafta kimin en fazla maçı varsa vs. onu koyacağız? Max acquisition 4 yazıyor bir de o ne alaka? Haftada sadece 4 oyuncu mu değiştirebileceğiz?

O zaman ben şu anda kadroyu mesela Wade'i falan çıkarıp 26'sına göre kurdum, Wade'i tekrar geri kadroya almak için 4 hakkımdan birini kullanmam gerekecek. Pfffffttttt :D

Max Acquisitions'ı sınırsız yaptım.

Ortalamaları almıyor ki puanın toplamını alıyor o yüzden gün gün adam değiştirmeye ihtiyaç var değil mi?

O zaman ben şu anda kadroyu mesela Wade'i falan çıkarıp 26'sına göre kurdum, Wade'i tekrar geri kadroya almak için 4 hakkımdan birini kullanmam gerekecek. Pfffffttttt :D

Aynen

Max Acquisitions per Week: no yapsan olmuyor mu? Niye limit koydun ki?

edit: sinirsiz yapmissin

Limiti kaldırın beyler olmaz öyle şey

Kaldırdım beyler.

Ortalamaları almıyor. O yüzden o gün kimin maçı varsa onu koyun takımlara.

Waiver Time: 2 days

Waiver Type: Continual rolling list

Trade Reject Time: 2

Allow Draft Pick Trades: Yes

Bi de sunlari aciklar misiniz?

Hayırlı olsun bakalım,baktım da benim rakip Ordu Celtics dişli hatta favori diyebilirim..

Ben pek umutlu değilim sonlara doğru draft kötüleşti :)

Tamam da bu bağlamda Nash'i neden seçmeyip Evans'ı seçtin Evans'ın sayı ve dakikalarını Thornton ve Fredette yiyecekken? David Lee'yi neden aldın Josh Smith hatta Randolph ya da Bynum varken? Ki ben Dorell Wright'ı alırdım orası ayrı.

Şimdi bakıyorum da draftlarda inanılmaz hatalar yapılmış;

- Knen Lions'ın Danny Granger'ı alıp Stoudemire'ı es geçmesi

- Rudy Gay ve Kevin Martin'in Aldridge'den önce alınması WTF

- LAMAR ODOM'un Onur Gürel tarafından 22. sırada seçilmesi Curry, Horford gibi çok baba adamlar varken boşta....

Daha milyon tane böyle hareket var :D

Curry bana kalmaz zannediyordum bewnim için de sürpriz oldu :) Satmam Curry'i bu arada Umut :D

Ben pek umutlu değilim sonlara doğru draft kötüleşti :)

Curry bana kalmaz zannediyordum bewnim için de sürpriz oldu :) Satmam Curry'i bu arada Umut :D

Kardeşim ayıp ediyorsun satmam falan Ginobili'yi veriyoruz yani. :D Top çalma-rebound falanda üstün Curry'den. Yanına birer ikişer daha adamlar koyup 2li ya da 3lü takasımızı halledelim bence. :D

Rondo ve amare oynuyor su an puan kazanamayacagim :(

Rondo iyi basladi yine asistler top calmalar.. sezon sonuna kadar iyi performans bekliyoruz :)

Max Acquisitions per Week olayı haftalık 12 kişilik takıma dışardan farklı 4 add player-drop player yapabileceğin anlamına geliyor anladığım..

Amare teknik aldı. Eksi puanı alacaktı kimin takımındaysa :) Benim Fields 3lük salladı bir tane.

Geri
Üst Alt