Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Benim teklifi geçmeniz imkansız beyler. Lebron'u bu gece yonca yapacağız hayırlısıyla.

Irving+Z-Randolph+McRoberts+Haywood, Bron+Evans için.

3 uzun veriyorum, ne blok nede rebound problemin kalir gardash, bunun yaninda randolph maç basi 20 sayiyla oynuyor. Irving'de yilin çaylagi olmaya aday. Assist ve steal sorunlarini giderir.

Gelde he de suna.

abi benim kadroda lebrondan sonra en çok güvendiklerimden biri evans, imkansızı istiyorsun :) ayrıca mcroberts ve haywood da vasat oyuncular.

abi benim kadroda lebrondan sonra en çok güvendiklerimden biri evans, imkansızı istiyorsun :) ayrıca mcroberts ve haywood da vasat oyuncular.

Evans'a neden bu kadar güveniyorsun? Adam Jordie Meeks'in yedeği Philadelphia'da. Dış şutu da yok.

beyler şu anda en olası teklifler alemdar ve murat ve isminin duyulmasını istemeyen birinden.

Hakkı Perkins yerine Glen davis ya da hansbrough olur mu?

La cevap versene olm ya...:D

Takasın çerçevesini isteğin doğrultusunda açtım...

bekliyorum yanıtı...

Lebron'un yanında oyuncu istemiyorum bak...

Tamam Evans'i çikar DeRozan'i koy yerine? DeRozan+Bron = Randolph + Irving+Dudley/Haywood+McRoberts/Bayless/Teague

Hakkıcım o teklife evet denmez...:D

benimkine demediyse senin turşulara hiç evet denmez...

irving ne la çaylak kapasitesi henüz belli olmayan biri...

randolp var oda tek yetmez...

bide evans'ı istiyorsun oldu yanında...:D

Alemdar teklifini yazar mısın buraya merak ettim :o

Geri
Üst Alt