Cevap: Yahoo Fantasy Basket
Benim teklifi geçmeniz imkansız beyler. Lebron'u bu gece yonca yapacağız hayırlısıyla.
Benim teklifi geçmeniz imkansız beyler. Lebron'u bu gece yonca yapacağız hayırlısıyla.
Irving+Z-Randolph+McRoberts+Haywood, Bron+Evans için.
3 uzun veriyorum, ne blok nede rebound problemin kalir gardash, bunun yaninda randolph maç basi 20 sayiyla oynuyor. Irving'de yilin çaylagi olmaya aday. Assist ve steal sorunlarini giderir.
Gelde he de suna.
abi benim kadroda lebrondan sonra en çok güvendiklerimden biri evans, imkansızı istiyorsunayrıca mcroberts ve haywood da vasat oyuncular.
abi benim kadroda lebrondan sonra en çok güvendiklerimden biri evans, imkansızı istiyorsunayrıca mcroberts ve haywood da vasat oyuncular.
Evans'a neden bu kadar güveniyorsun? Adam Jordie Meeks'in yedeği Philadelphia'da. Dış şutu da yok.
Evans'a neden bu kadar güveniyorsun? Adam Jordie Meeks'in yedeği Philadelphia'da. Dış şutu da yok.
beyler şu anda en olası teklifler alemdar ve murat ve isminin duyulmasını istemeyen birinden.
La cevap versene olm ya...
Takasın çerçevesini isteğin doğrultusunda açtım...
bekliyorum yanıtı...
Lebron'un yanında oyuncu istemiyorum bak...
La cevap versene olm ya...
Takasın çerçevesini isteğin doğrultusunda açtım...
bekliyorum yanıtı...
Lebron'un yanında oyuncu istemiyorum bak...
Hakkı Perkins yerine Glen davis ya da hansbrough olur mu?
beklemede teklif, lebron bir gecede takas edecek değiliz ya![]()
beklemede teklif, lebron bir gecede takas edecek değiliz ya![]()
Tamam Evans'i çikar DeRozan'i koy yerine? DeRozan+Bron = Randolph + Irving+Dudley/Haywood+McRoberts/Bayless/Teague