Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Murat bugun bosh+ Dorell i en az 3-4 oyuncu icin teklif etti.. Bu kadar istemiyordun niye ilk 3 te bunlari sectin :)

Oyuncularla sorunum yok benim. Kadroya yıldız katmak istiyorum sadece :)

Bi de adil olsun diye Dorell'i falan ekliyorum. Yoksa normalde yapılacak teklifler değil bunlar. En iyisi birkaç maç geçsin de oyuncularımın değeri görülsün. Özellikle de Bosh'un :o

Emre Can yazmis beyler

abi onurla ergüne söyler misin takas tekliflerime baksınlar ? adamlar tepki vermiyor delircem .

beyler ben bu teklifleri değerlendirken isme göre bakmıyorum. Sonuçta puanlama sistemimiz belli ve bu yüzden griffin + odom, pierce + nash den kesinlikle daha fazla faydalı olcaktır bana.

Valla mantık olarak ikisi de düşük teklifler ama ikisini karşılaştırırsak bizim oyunda 3 lük önemli olduğu için Pierce + Nash diğerine göre açık ara daha iyi teklif.

Beğenmedim teklifini.Griffin için Artest ve Nick Young teklif etmiş

Valla mantık olarak ikisi de düşük teklifler ama ikisini karşılaştırırsak bizim oyunda 3 lük önemli olduğu için Pierce + Nash diğerine göre açık ara daha iyi teklif.

Nashin top kaybından haber ver.Top kaybı eksi 2.Getirdiğine yakın götürür Nash

Nash iyi puan kazandırır bence bu sene aksine. Kontrat senesi, son gücüyle deneyebilir şansını.

Beyler bu OWNED ne oluyor yüzdeler falan ne iş?

37 yaşında oldu.Fiziken geri gidiyor sürekli.Bir şey yapamaz

Beyler baska bir ligde bana:

odom&garnett takasini istemis.. Odom ben de.. ne yapayim sizce? ribaunt onemli o ligde.

Geri
Üst Alt