Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Heh kusura bakmayın hızlı davrandım :D

Kadromda eksiklik var, o yüzden biraz yıldızlaşan birini gördüm mü hemen kapmaya çalışıyorum. İnş tek maçlık bir patlama değildir :)

Değil değil iki maçtır izliyorum net potansiyel var.

Kimse kadrosuna almışmıydı bilmiyorum ama Jermaine O'Neal sakatlanmış yine, adam 5 maç üst üste yapamıyor.

Dudley'den 98 puan :cool:

Bu seri'yi napip edip kazanacam.

ciddi bir şey değil sanırım, bir dahaki maça oynar heralde ama jermaine olunca 3 maç bile kaçırabilir bu sakatlık performansı ile

Ne sans varmis arkadas bende.. Dropladiklarim costu, aldiklarim dokuldu resmen...

beasley oynamaya çalışacakmış bakalım bu akşam, onun yedeği olan tolliver'ı da almıştım zaten kadroya, iyi oynayan sahada kalsın :)

gino takası vardı sanırsam . müjdeli haberi veriyim .

San Antonio Spurs'te Manu Ginobili'nin yaşadığı sakatlık moralleri bozdu.

Bu sezona istikrarsız bir başlangıç yapan Spurs'te Manu Ginobili şoku yaşanıyor. Yıldız oyuncu bu gece oynanan Wolves maçında Anthony Tolliver'la girdiği mücadele esnasında elini kırarken oyuncunun dönüş zamanının belli olmadığı belirtildi.

Manu'nun salı günü takım doktorları tarafından testlerden geçeceği ve net bir açıklamanın o zaman yapılacağı ifade edildi.

Benim takım bugün fena iş çıkarmamış..

Rezil bir gun gecirmisim.. amar'e ve j.o'neill oynamamis sakatliktan dolayi.. Bugun ise sadece 2 oyuncum oynuyor. onlarda ise yarar puan getirmez.. erken havlu attik gibi..

Bu arada ginobili 4-6 hafta arasi yokmus...

Batti balik yan gider kleizayi aldim.. marquis her mac 40 puan getirecegine hic getirmesin daha iyi...

Manu Ginobili :o

Ginobili şimdi Umut'un mu elinde patladı?

Ginobili'nin parmağı kırılmış 3-4 hafta yokmuş.

Salih çok özür dilerim ya, tam sakatlanacak zamanı bulmuş adam :(

Takas iptal mi olmuş? Ben sabah baktığımda kadromda gözüküyordu yeni oyuncular, takasın gerçekleştiği de gözüküyordu.

Takas iptal olmamis, gerceklesmis..

Geri
Üst Alt