Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

richard jefferson ginobili yokken iyi puan getirir heralde, kleiza da erken dönerse kadrona iki iyi alternatif olabilirler

Evet.. Kleizanin 2 haftasi varmis diye duydum. marquis i droplayip aldim kleizayi..marquisden her mac 40 puan getirecegine bosver hic getirmesin dedim kleiza riskini aldim bakalim. elimde de patlayabilir tabi..

Iman shumpert 2 ila 4 hafta sakat demislerdi. adam 10 gunde iyilesmis.. yarin gece oynama ihtimali varmis.. bugun antremana da katilmis.bircok haber cikti az once...kadroma aldim hemen..

İlyas ve Hayri'ye birer takas teklifi yolladım. Güzel haberler bekliyorum inş. Saygılar..

EQUIPO CON HUEVOS

1478

Onur's Lions

542

TOKAT ŞHOW

Bu nasil is arkadas.. Dun 2 adamimin maci vardi bugun tum kadronun maci var ama mecburen 3 u BN de kalip puan getirmeyecek :(

NBA'in cilvesi :ka19:

Bu nasil is arkadas.. Dun 2 adamimin maci vardi bugun tum kadronun maci var ama mecburen 3 u BN de kalip puan getirmeyecek :(

senin takımda aynı takımlardan oyuncular var hep, o yüzden bütün oyuncuların maçlarının aynı güne gelmesi sürpriz değil bence :)

senin takımda aynı takımlardan oyuncular var hep, o yüzden bütün oyuncuların maçlarının aynı güne gelmesi sürpriz değil bence :)

Oyle de, o takimlarin hepsinin ayni gun oynamasi tuhaf..

Ulan Joe Johnson insan gitmeden önce son kez adam gibi oynar.

Josh Salmons 2 sayı :( Farkı kapatamamışım.

Edit: Onu geçtim Joakim Noah 2 sayı :sopa: 1 maç hariç 14.sıradan draft ettiğim Marvin Williams 3.sıradan draft ettiğim Noah'dan çok puan getirdi :ays:

Hahahah Onur ya :D

Bu başlık biraz ilgi kaybı yaşıyor gibi.

Sakatlık sayısı 4'e yükseldi. :(

Ulan Umut sen ne ballı adamsın. Hem Manu hem Humpries'i takas ettin ikisi de sakatlandı.

İkisi de takımımda en çok puan getiren adamlardı lan :S Humphries'inki birkaç günlük birşeymiş de Manu'ya çok üzüldüm ya. Harbi pişman oldum takas ettiğime sakatlandığını duyunca.

Hayri, Dolphino'yu takaslamak istemiyor muydun sen :SS:

Geri
Üst Alt