Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Teklif ne hemen geçelim :cool:

leader boyz

Adamım Blatche dün oynamamış lan gitti 100 puan. :( Neyse Knen Lions'la kıyasıya mücadelemiz devam ediyor. :cool:

Allah'ını seven üstüme toprak atsın.Hawes'le birlikte sakatlık sayısı 5'e çıktı lan. :(

Horford 5 dakika oynadı anında sakatlandı ve maça geri dönmedi bir daha umarım sakatlığı ciddi değildir. Dün Alemdar abiden bal damlıyordu resmen. Farmar 26 sayı attı hayvan aynı şekilde Fernandez de ekstra katkı verdi vs... Neyse ki arada 250 puan fark var her şeye rağmen.

Bütün oyuncularım o kadar az süre almış ki bu gece sırf oynanılan süre farkından puan farkını kapatmış hebele hübele.

Nasıl leş bir haftadır bu belli değil, hem daha az oyuncu oynuyor hem adamlar süre almıyor WTF.

Teague 28 dakika, Hansbrough 22 dakika, Camby 13 DAKİKA hiç oynatmasaymışsın abi, 24 sayı atan Barbosa bile anca 29 dakika süre almış. Nasıl iş anlamadım.

senin 27 oyuncun maç yapmış şimdiye kadar, benim ise 25, sürelerde de yine sen öndesin, dün atlanda maçı erken koptu o yüzden oynamadılar pek oyuncuların.

Aynı şey bana önceki gün olmuştu, tyreke evans 24 dakika, derozan 25 dakika oynamıştı maçın kopmasından dolayı, dün ise 44 dakika oynadı evans maç çok çekişmeli diye

Bende de maç erken koptuğu için Boozer ve Noah az süre almışlar. Gerçi Noah 40 dk da oynasa 5-6 sayının üstüne çıkamaz :ays:

Oh be sonunda kleiza sahalara dondu.. Dun 14 dakika oynamis 10 sayi atmis..

gecenin takımı benimkisi beyler...:D

903 sayı atmışız dün gece...

tüm oyuncularımdan verim almışım...:D

lan sabah üsteydim hemde 250 farkla şimdi nasıl geriye düştüm...?

Canli skora bakma, lig sayfasinda sag taraftaki puanlama gecerli.. canli skoru da aksam saatlerinde duzeltiyorlar zaten.. nedenini bilmiyorum orasi niye ilk basta farkli cikiyor..

Horford 3-4 ay yokmuş, Salih ne şanssız adamsın sen :(

Niye bu kadar kötü hissettiriyorsun bana arkadaşım, oyunu bırakma aşamasına geldim Horford ve Manu'nun sakatlıklarından sonra.

Ginobiliyi iyiki vermemişsin reyiz.Sağolasın

Salih'in takasla aldığı 2 yıldız adam da sakatlandı mı yani? Yazık olmuş ama Alemdar reisi her türlü yener yine de..:asd:

Geri
Üst Alt