Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

salihten adam alma reis hepsi TIRT

Son gunu muthis gecirdim...

Rondo 32 sayi 15 asist 10 ribaunt

Gasol 16 sayi 17 ribaunt

Calderon 30 sayi

14. hafta Sonuclar

---------------

Hayri reis o nasil bir takas teklifi :)

Edit: karsi bir teklif yaptim...

Paun durumu

Rose,Gordon,Jack,Varejao,Bayless sakat. bırakıyorum oyunu artık.

Jack degilde Gordon,Varejao icin falan teklif alarbilirim.

Lewis'i falan vereceksen hic teklif yapma, droplayacağım adam zaten daha iyi ondan.

Jack degilde Gordon,Varejao icin falan teklif alarbilirim.

Lewis'i falan vereceksen hic teklif yapma, droplayacağım adam zaten daha iyi ondan.

İki tane teklif yolladım. Avg statslara bakarak ve oyuncularının sakat olduğunu hesaba katarak tekliflerimi değerlendir inş.

reggie williamsi takas listesine koyuyorum biraz da istemeden

İki tane teklif yolladım. Avg statslara bakarak ve oyuncularının sakat olduğunu hesaba katarak tekliflerimi değerlendir inş.

Avg stat : toplam puan / oynadigi mac sayisi degil mi?

Sonuclar farkli cikiyor oyle yapinca?

Avg stat : toplam puan / oynadigi mac sayisi degil mi?

Sonuclar farkli cikiyor oyle yapinca?

Farketmez. Yüksek(veya düşük) çıkıyorsa iki takım için de yüksek/düşük çıkıyor. Aynı hesap.

Uğurcan sen teklifleri değerlendirirken/yaparken herhalde oyuncularının sakat olduğunu hesaba katmıyorsun. Ben o adamları alıp bir ay kenarda oturtucam ve bunun için de denk adamlar mı vericem :) Bu şekilde anlaşmamız imkansız.

Ayrıca Varejao'nun bu sene dönüp dönemeyeceği bile belli değil. Onu direk dropla zaten.

Farketmez. Yüksek(veya düşük) çıkıyorsa iki takım için de yüksek/düşük çıkıyor. Aynı hesap.

Uğurcan sen teklifleri değerlendirirken/yaparken herhalde oyuncularının sakat olduğunu hesaba katmıyorsun. Ben o adamları alıp bir ay kenarda oturtucam ve bunun için de denk adamlar mı vericem :) Bu şekilde anlaşmamız imkansız.

Ayrıca Varejao'nun bu sene dönüp dönemeyeceği bile belli değil. Onu direk dropla zaten.

1.5 ay deniyordu varejaoya.

sende de crawford dan baska orta oyuncu yok, ya hepsi cok iyi [ cogu ] yada 2-3 ezik var, birde lin var.

crawford + knight'a karsı gordon nasıl ?

1.5 ay deniyordu varejaoya.

sende de crawford dan baska orta oyuncu yok, ya hepsi cok iyi [ cogu ] yada 2-3 ezik var, birde lin var.

crawford + knight'a karsı gordon nasıl ?

Gordon sağlam olsa bile yapmam ben crawford + knight takasını. Bu Gordon Lebron değilki. 130 puan getiriyor ve ne zaman dönecek nasıl dönecek belli değil. Bu durumdaki bir adam yerine 110-120 puanlık bir adam veriyorum sana ama kabul etmiyorsun. Knight = Gordon benim teklifim. Bundan daha fazlası olmaz.

Herkes icin ayni olmayabilir.. herhangi bir deger agirlikliysa o degeri yuksek olanin daha fazla cikar avg. si.. en iyisi kendimiz hesaplayacagiz toplam puan/oynadigi mac..

Veya avg. nin neyi ifade ettigini bulmaliyiz...

crawford + knight + lin ( performansı düşecek nasıl olsa, istemezsen başka bir adam verirsin lin yerine malum popüler oldu cinli )

jack + gordon + varejao

benim teklifim.

gordon - crawford a ne dersin ?

birde knight maç basına kac puan getiriyor genelde ?

Herkes icin ayni olmayabilir.. herhangi bir deger agirlikliysa o degeri yuksek olanin daha fazla cikar avg. si.. en iyisi kendimiz hesaplayacagiz toplam puan/oynadigi mac..

Veya avg. nin neyi ifade ettigini bulmaliyiz...

Belki avg doğrudur toplam puan yanlıştır onu da bilmiyoruz. Ben avgları göz önüne alıyorum.

oyunu oynayan tum ligler icin oyuncu puanlamasi ayni mi? yani belki baska ligde ofansif ribaunda farkli puan veriliyordur. onlarin avg.i olabilir yeani

Total pointse bakın, avgler yanlış.

Geri
Üst Alt