- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
Cevap: Yahoo Fantasy Basket
salihten adam alma reis hepsi TIRT
salihten adam alma reis hepsi TIRT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rose,Gordon,Jack,Varejao,Bayless sakat. bırakıyorum oyunu artık.
Jack degilde Gordon,Varejao icin falan teklif alarbilirim.
Lewis'i falan vereceksen hic teklif yapma, droplayacağım adam zaten daha iyi ondan.
İki tane teklif yolladım. Avg statslara bakarak ve oyuncularının sakat olduğunu hesaba katarak tekliflerimi değerlendir inş.
Avg stat : toplam puan / oynadigi mac sayisi degil mi?
Sonuclar farkli cikiyor oyle yapinca?
Farketmez. Yüksek(veya düşük) çıkıyorsa iki takım için de yüksek/düşük çıkıyor. Aynı hesap.
Uğurcan sen teklifleri değerlendirirken/yaparken herhalde oyuncularının sakat olduğunu hesaba katmıyorsun. Ben o adamları alıp bir ay kenarda oturtucam ve bunun için de denk adamlar mı vericemBu şekilde anlaşmamız imkansız.
Ayrıca Varejao'nun bu sene dönüp dönemeyeceği bile belli değil. Onu direk dropla zaten.
1.5 ay deniyordu varejaoya.
sende de crawford dan baska orta oyuncu yok, ya hepsi cok iyi [ cogu ] yada 2-3 ezik var, birde lin var.
crawford + knight'a karsı gordon nasıl ?
Farketmez. Yüksek(veya düşük) çıkıyorsa iki takım için de yüksek/düşük çıkıyor. Aynı hesap.
Uğurcan sen teklifleri değerlendirirken/yaparken herhalde oyuncularının sakat olduğunu hesaba katmıyorsun. Ben o adamları alıp bir ay kenarda oturtucam ve bunun için de denk adamlar mı vericemBu şekilde anlaşmamız imkansız.
Ayrıca Varejao'nun bu sene dönüp dönemeyeceği bile belli değil. Onu direk dropla zaten.
Herkes icin ayni olmayabilir.. herhangi bir deger agirlikliysa o degeri yuksek olanin daha fazla cikar avg. si.. en iyisi kendimiz hesaplayacagiz toplam puan/oynadigi mac..
Veya avg. nin neyi ifade ettigini bulmaliyiz...