Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Efficiency nedir nasıl hesaplanır hiçbir fikrim yok. Ben direk yedikleri sayıya bakarım :) Yedikleri sayı bakımından da ligte 15-20 arasındalar. Geri kalan takımlar drafta oynayan gereksiz takımlar zaten. Üstte de dediğim gibi istatistiklerin de bir önemi yok zaten, NYK savunma falan yapmıyor :)

Bugun 2 mac var.. hicbir oyuncum oynamiyor. rakipte 4 oyuncu oynayacak.:( 1 i belli degil sakat oldugundan oynamayabilir.

beasley'in yeni takımı belli olsada düzgün puanlar getirmeye başlasa artık :) Celtics, Lakers ve Magic şu anda beasley ile ciddi anlamda ilgilenen takımlarmış.

Beyler Dorell için tekliflere acıgım, rose haric diger oyuncular icin de görüsebiliriz güzel teklif olursa.

francisco garciayi isteyen var mi kac mactir ilk 5 basliyor

teague , barbosa , miles icin tekliflere acigim

Bu sefer de Boozer coşmuş :tiphat:

Tam da cosacağı zaman oldu ya, ekstaradan kac puan geldi sana birde bende gortat normalden bir 40 puan falan az getirdi bugün :D

Gortat senin şansın aslında bu sene. Geçen seneler falan leş oynuyordu bu sene dağıtıyor ortalığı.

Edit : Geçen sene 10.2 sayı ortalaması ile oynamış, bu sene 16.2

Gortat senin şansın aslında bu sene. Geçen seneler falan leş oynuyordu bu sene dağıtıyor ortalığı.

Edit : Geçen sene 10.2 sayı ortalaması ile oynamış, bu sene 16.2

Aynen, 100 ün altında puan getirdiği mac yok nerdeyse cogu zaman 150 falan getiriyor :D

Ulan yaptığım takas da tam zamanına gelmiş, normalde 10 küsür adamım oynayacakken bugün toplam 5 adamım oynayabiliyor şu anda. Şansa gel ya.

Takas suresi bittiginde(15 mart) yine de FA dan add yapabiliyoruz sanirim.

Katildigim ligde takasin son gunu 8 martti... bugun denedim FA da butonlar calisiyor.. Dogal olarak diger takimlarla takas yapilamiyor ama FA dan alinabilirim istedigim zaman.

Gercekte NBA de 15 martta bitiyor takas o zamana FA da kapatilabilir mi bilmiyorum orasini.

FA kapanmaz herhalde.

Beyler ayarları yaptım ama bugün başlamıyor maalesef :(

Bu arada Hayri'nin kadro lesh olmuş :D

Kadron kötü seni de sevindirelim dedik Hayriciğim, çok az kısan var diye kullanırsın dedim. Affalo'yu severim bir de onu almak istedim.

Yalnız cidden Onur'a öneriler yapılabilir de mesela benim 13. adam bir işine yaramaz dediğim gibi.

Direkt takası reddederiz mentalitesi çok yanlış, Murat'ın neredeyse her takasını reddedelim o zaman yani :D

Daha sezon başı Hayri dışında herkes zaten güzel umutlarla sezona hazırlanıyor, kimse kazıklanmak istemez. Tabi Onur ayaküzeri kazıklandı haberi yok da, neden kazıklandığını anlatmak veto etmekten daha mantıklı. Adam hala takası yapmak istiyorsa yapar olur biter.

Tabi sezon sonu amacı kalmayan takımların takasları başka, orada kesinlikle veto gücümüz kullanılmalı :D

Hayri'nin bütün takasları reddedilsin. Adamın iplediği yok ligi, her türlü kazık atılabilir kolaylıkla kendisine :D

Equipo Con Huevos taraftari baskan Doc Cunda öfkeli. Takim henüz Sampiyonluga oynayacak seviyede degil ve Takas anlamindada hic bir kipirdama yok.

Asiri agresif bilinen Equipo taraftarindan basarili Baskana tehdit yagmaya basladigi gelen bilgilerimiz arasinda.

FaN-A-TiK!

Babayi alanlar's list

bu arada benim kadro guzel ben begendim. iyi uzunlar var yeani

tumblr_lltobexLN41qcjzcm.gif

play-off'a giremeyen takımların oyuncularını alabilme gibi bir durumumuz olur mu acaba ?

takas zaten bitmis olacak, buyuk ihtimalle playoffa giremeyen takimlarin adamlarini f.a.'ya gondermeleri yasak falan olur.

kadroya ettigin laflari yedin mi

Geri
Üst Alt