Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Ergün de Lebron takasında bariz ötesi karlı çıkmıştı Ginobili sakatlandıktan sonra. Bu takastan çok daha karlı bir takastı hatta o da, o veto edilmeyip böyle orta-üst seviye arası adamların arasında bir takas veto edilirse daha da birşey demem yani. Saçmalık.

abi lebron takası daha oyunun başıydı, daha doğru düzgün bişey belli değildi, üstelik bana alemdar diretti takası yapalım diye, ben yoksa böyle bir takas yapalım demedim.

bir taraf kazik yemezse zaten takasin amaci nedir

dostlar...?

yeani esit takas olursa elini sol cebinden cikarip sag cebine atmis olursun. bu da bir sey ifade etmez ceplerinde delik olmadigini farz edersek

Lebron takasına da karşıydım ben. Ama o dönemde kimse arka çıkmadı bana.

Arkadaş olayını dalgasına yazdım zaten, ne biliyim ben kim arkadaş kim değil :)

Ama takasta baya bir kazık var kabul etmek lazım. Stuckey son dönemde fena yardırıyor. Zach dönünce Marc'ın istatistikleri düşücek. Marcus da Kidd'den çok üstün bir oyuncu istatistik olarak. Splitter bile Amir Johson'dan iyi durumda. Çünkü orada da Bargnani döndü :D

Ya şu ana kadar yaptığım bir takasta kazık atmadığım söylenmedi zaten, her açıdan yorumlanabilir takas. Bir kere herkes ligin normal sezon dahilinde olduğunu unutuyor.

- Zach'i kastırmazlar bile playoff öncesi (ki kendisi de söyledi bunu Memphis için Batı finali dışı başarısızlık olur, kendimi playofflara saklıyorum diye), ayrıca Zach gelse de gelmese de maç başına 40 dakika süre alan adam Marc. Manu döndüğünde Parker'ın istatistikleri düşecek demek gibi birşey bu (ki düşmedi)

- Amir Johnson, Toronto'nun Barbosa ile birlikte benchten gelen ilk adamı. Bargnani ile birlikte de oynuyor çünkü C oynayabilen bir uzun. Hatta son Milwaukee maçını izleyenler birlikte oynadıklarını görmüştür de Amir Johnson 5 foul almasına rağmen 26 dakika sahadaydı.

- Kidd de son 2 haftada maç başına 90-100 puan getiren adam, o da Stuckey gibi son dönemde fena yardırıyor diyebiliriz. Form durumu bu sonuçta.

Gökhan ben de onu kastetmiştim zaten, şu anda ligde iddiası alan 3 bilemedin 4 takım var gerisi zaten keyfine oynuyor ben ondan milyon tane kadro değişikliğine gittim son zamanda, Alridge'i bile gönderdim sırf değişiklik olsun diye çok sevmeme rağmen.

Neyse uzatılacak birşey yok, Onur'a mesaj attım Crawford'u da istiyordu, onu gönderiyorum Onur'a karşılığında da Morrow-Butler-Dunleavy istediğini gönderebilirsin dedim. Birer adam daha ekleriz takasa yarın.

Hala yeni haliyle de veto edilmek istenirse yarın lig tarafından haber verilsin de ona göre boşuna kasmayalım.

Crawford karşılında Butler'ı falan alırsan iyice saçmalaşır olay :D

Valla bence herkes kafasına göre veto edip etmemeyi düşünsün ve sonucu görelim.

Crawford karşılında Butler'ı falan alırsan iyice saçmalaşır olay :D

Valla bence herkes kafasına göre veto edip etmemeyi düşünsün ve sonucu görelim.

Tamam Morrow'u göndersin de Butler son 2 haftadır leşoğlu leş oynuyor.

Daha önceki mesajımda da belirtmiştim. Veto olayı bence saçma. Umut karlı çıkmış tamam ama ezici bir durum da yok yani ortada.

Bunun için Veto gereksiz. "Bence.." :ka21:

Bence adam falan eklemeyin, böyle dursun. Millet de ona göre karar versin.

Ya da Amir yerine Crawford'u eklesen biraz dengelenebilir sanki.

Bence adam falan eklemeyin, böyle dursun. Millet de ona göre karar versin.

Ya da Amir yerine Crawford'u eklesen biraz dengelenebilir sanki.

O zaman çok fazla Center oluyor takımda ve takası iptal edip tekrar yapmak gerekir, Crawford-Morrow eklenebilir gerekirse. Eğer kalsın ona göre karar verilsin deniliyorsa farketmez. Veto edilecek kadar abartı birşey olduğunu düşünmüyorum sadece. Bu gelince şunun puanları düşecek vs. vs. olayları hiç tutmadı zira (Parker-Manu, Humphries-Lopez örnekleri mevcut) Sonuçta arka arkaya değil, yan yana oynayan oyuncular bunlar.

Yok eklemeyin böyle kalsın bence. Brooks Orlando'ya giderse Morrow direk ilk 5e girer ve 30 küsür dk süre alır. O da ters teper.

Tamam işte kalsın böyle.

Şimdi herkes kendi çıkarını zararını hesap edip ona göre karar versin veto edip etmemeye.

O zaman çok fazla Center oluyor takımda ve takası iptal edip tekrar yapmak gerekir, Crawford-Morrow eklenebilir gerekirse. Eğer kalsın ona göre karar verilsin deniliyorsa farketmez. Veto edilecek kadar abartı birşey olduğunu düşünmüyorum sadece. Bu gelince şunun puanları düşecek vs. vs. olayları hiç tutmadı zira (Parker-Manu, Humphries-Lopez örnekleri mevcut) Sonuçta arka arkaya değil, yan yana oynayan oyuncular bunlar.

abi takasla alakalı değil ama, lopez zaten dönemedi :) ginobili de daha tam anlamıyla dönmüş değil, tekrar sakatlandı falan :)

ayrıca asıl sorun oyuncunun süresinin azalması değil, sorun oyuncunun kullandığı top sayısının azalması, bakınız wade varken bosh istatistikleri vs wade yokken bosh istatistikleri

ayrıca asıl sorun oyuncunun süresinin azalması değil, sorun oyuncunun kullandığı top sayısının azalması, bakınız wade varken bosh istatistikleri vs wade yokken bosh istatistikleri

Zach'in yaşadığı sakatlık hem Lopez'den hem de Manu'dan ağır.

Onun normal sezonda döneceği ne malum ki kendi açıklaması da var; "He practiced for the first time a week ago and admitted he was a little worried that he could re-injure the knee if he fell hard. He’s never been known for his athleticism – his game is largely floor-bound – but said he needs to lose some weight and regain his conditioning. He would prefer to come off the bench and play limited minutes while he gets into shape."

Daha vermesi gereken kilolar ve kondisyonu arttırması gerektiğini, benchten gelip limitli dakikalar alması gerektiği yazıyor. Memphis'in de sakatlıklarla olan geçmişi düşünülürse Zach playofflara kadar riske edilmez maç başı aldığı süre 30 dakikayı geçmez ki Gasol ile sene başı da Zach oynarken neredeyse aynı puanları getiriyordu Gasol 100-110 gibi. Getireceği puan düşecek biri varsa Gay'dir çünkü hücum silahı ondan Zach'e geçiş yapacak.

Playofflar varken bu adamların riske edilmeyeceği aşikar bence.

Zach'in yaşadığı sakatlık hem Lopez'den hem de Manu'dan ağır.

Onun normal sezonda döneceği ne malum ki kendi açıklaması da var; "He practiced for the first time a week ago and admitted he was a little worried that he could re-injure the knee if he fell hard. He’s never been known for his athleticism – his game is largely floor-bound – but said he needs to lose some weight and regain his conditioning. He would prefer to come off the bench and play limited minutes while he gets into shape."

Daha vermesi gereken kilolar ve kondisyonu arttırması gerektiğini, benchten gelip limitli dakikalar alması gerektiği yazıyor. Memphis'in de sakatlıklarla olan geçmişi düşünülürse Zach playofflara kadar riske edilmez maç başı aldığı süre 30 dakikayı geçmez ki Gasol ile sene başı da Zach oynarken neredeyse aynı puanları getiriyordu Gasol 100-110 gibi. Getireceği puan düşecek biri varsa Gay'dir çünkü hücum silahı ondan Zach'e geçiş yapacak.

Playofflar varken bu adamların riske edilmeyeceği aşikar bence.

zaten kimse randolphdan hemen 30 dakika oynamasını beklemiyor ama play offlarda etkili olabilmesi için belli bir form tutması da gerekiyor sezon bitmeden. Gasol'un puanlar düşmese bile bu durumda da dengesiz takas bence, ama çoğunluk aksini düşünüyorsa yapcak bir şey yok, hayırlı olsun takas ne diyelim.

Ellisin gidisi currynin sakatliginin devam edisi ile beraber aramiza yeni katilan dorell kardesimize ustun basarilar dilerim..

J-Ric, Maggette sakatdı. Şimdi de Kevin Martin sakatlandı. Bütün skorerlerim tek tek sakatlanıyor. N'oluyor yahu :sad007:

Rakibimin bütün oyuncuları oynuyorç. Benim 8 oyuncum oynuyor, 3'ü sakat :sad007:

Geri
Üst Alt