Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Ulan illa ki Sercan'ı yendim herhalde dedim bir sakatlık olmazsa diye. Bütün adamların sakatlanacağı tuttu. Stuckey'i sakat sakat almıştım zaten herkes kazık diyordu, adam oynayamadı bile bende :D O takasla gelen Thornton da sakat, Bynum da. WADE DE Mİ? Hay anasını ya.

Neyse sağlık olsun :D

Waivera ne diyorsunuz :o

1 gun yeterro

Ulan illa ki Sercan'ı yendim herhalde dedim bir sakatlık olmazsa diye. Bütün adamların sakatlanacağı tuttu. Stuckey'i sakat sakat almıştım zaten herkes kazık diyordu, adam oynayamadı bile bende :D O takasla gelen Thornton da sakat, Bynum da. WADE DE Mİ? Hay anasını ya.

Neyse sağlık olsun :D

Ahahahaha hesap yapmayacaktın hesap :asd: Mullens de 2 maçtır kariyer maçlarını oynuyor resmen. Kleiza da uzun bi aradan sonra yardırmış. 76ers'lı gencolardan umduğumu bulamadım bu gece ama olsun :D

Bu geceki performanslar bizim matchupun kaderini belirleyecek gibi. Güveniyorum aslanlarıma.

Hayri Amir Johnson'ı niye aldın. Alma demedik mi sana :D

Benim takımı niye banlıyonuz lan? Oyun gelecek sezon kaldığı yerden devam etmiyor mu? Takaslarda draft hakkı verme falan vardı çünkü.Gelecek sezon için aldım ben Amare ve Curry'yi

Onur büyük düşünüyor.

Onur çıldırdı 2016 yılındaki şampiyonluğu istiyor.

Eric Gordon'ın da bu gece Denver'a karşı oynaması bekleniyormuş.

Amir ve Kidd'i almayın dedik ya. Waiver'dan düşmesini bekliyordum Onur'un takımına geri almak için.

nerde dedin lan allah allah gordum de ona ragmen mi aldim yani

Altı üstü Amir Johnson

Ben Amareyi aldım siz Johnsonla falan uğraşın.Zaa xd

Beni niye attığınızı hala anlamadım yalnız.Kurallarda elenen takım oyuncu alabiliyordu ben de aldım.Kurala aykırı bir şey yapmadım ki.Orda Amare varken kim Amir Johnson'ı tutar

lan surekli problem cikariyosun sg

Geri
Üst Alt