Yairo Moreno, Galatasaray‘da İddiası!

Eze bu kadar ezdiyse ikinci yarı Eze'yi niye sola çektiler ağırlık olarak?

Var mı fikrin

Leeds agirlikli olarak sagdan geliyor diye cekmis olabilirler. Caner-onyekuru gibi. Rapinha felc etti orayi cunku

Birkac kisi ezeye karsi iyi direndi yipratti falan demis alioski icin ama bana hic oyle gelmedi

Leeds agirlikli olarak sagdan geliyor diye cekmis olabilirler. Caner-onyekuru gibi. Rapinha felc etti orayi cunku

Birkac kisi ezeye karsi iyi direndi yipratti falan demis alioski icin ama bana hic oyle gelmedi
Raphinha'yı Portekiz döneminden beri takip ediyorum, Di Maria gibi nereye gitse adapte oluyor. Yılın f/p transferi olabilir böyle giderse; 15 civarına aldılar sadece.

Asıl mevzu dün de konuştuk da çocuğu silmişler gibi yav; bariz pas atmıyorlar.

Solda Sarachi, bu ve Onyekuru çok iyi olur gibi duruyor ama. Bilmiyorum Yarro da olabilir ama nedense ben Saracchi'den vzgeçemiyorum kolay kolay.

Raphinha'yı Portekiz döneminden beri takip ediyorum, Di Maria gibi nereye gitse adapte oluyor. Yılın f/p transferi olabilir böyle giderse; 15 civarına aldılar sadece.

Solda Sarachi, bu ve Onyekuru çok iyi olur gibi duruyor ama. Bilmiyorum Yarro da olabilir ama nedense ben Saracchi'den vzgeçemiyorum kolay kolay.
pm

Raphinha çok çok iyi herif ilk defa izledim dün. Cahill'i perişan etti.

Evet çok ilginç bir şekilde herif boştayken defalarca pas atmadıkları oldu. Latovlevici oynarken bizimkilerde pas atmamaya çalışıyordu o geldi aklıma:asd:

Saracchi'den hoca da kolay kolay vazgeçmez. Saracchi'yi Güney Amerikadan beri takip ediyormuşuz normalde. Bonservisi bi anda uçunca alamamışız. Scout ekibi Leipzigdeyken de takibe devam etmiş. İmkan oluşunca da direk kiralama teklifi götürmüşüz. Sinan Yılmaz anlatmıştı geçen Emre Utkucanla görüşmüş. Angelino'u yollamazlarsa(opsiyonu çekerlerse) tekrardan kiralayabiliriz belki.

Yairo ve Saracciden bağımsız Alioski alınmalı diyorum. Hucumda agresif ve şutör topçulara bayılıyorum o tarz topçulara. Bizim takımda o profilde bir isim yok şuan .

Son düzenleme:
Aslında oynadığı lige bağlı olarak, böyle bir harita gerçek olabilir. Birkaç vidyosunu izledim, herif her yerden çıkıyor, çizgiden ziyade orta alana yakın ilerliyor topla filan. Değişik.
renktaş ben de videolara bakarak beğendim ama böyle bir ısı haritasına inanmıyorum açıkçası.

İkiside gelsin.

Saracchi gidince kıymetini anlayacağız. Bu kadar hızlı olup, bu kadar dengeli sol bek bulamayız. Bence Saracchi kalmalıdır.

Liepzig'e blöf yapıyoruz bence.

Hoca Saracchi'nin kalmasını ister.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

bu da dis basindan

Ekli dosyalar

• Et3V2EVXUAIPTUh.jpg
    Et3V2EVXUAIPTUh.jpg
    211,2 KB · Görüntüleme: 61
Geri
Üst Alt